Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 Bai, lasatifatainpace iti dau un ban pe fata ta
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 pa dilia Nu vere n-o cunosc,m-a ferit ăl de sus pană acum,dar mai stii????
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 Nu vere n-o cunosc,m-a ferit ăl de sus pană acum,dar mai stii????as lovi-o un pic in ciuda da zice lumea ca e naspeta 2 1
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 as lovi-o un pic in ciuda da zice lumea ca e naspetaIo cred ca doar Ingineru o cunoaste in realitate
unscarred Reputație: 1454 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Octombrie 5, 2015 as lovi-o un pic in ciuda da zice lumea ca e naspetaFrate, o injuri, ii zici ca-i nebuna si dupa aia spui ca ai fute-o! Greseala tipic masculina. De ce dracu nu suntem noi barbatii in stare sa judecam doar cu creierul. La un moment dat ni se scoala pula si gata, s-a dus tot ce am gandit pana atunci...
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 Io cred ca doar Ingineru o cunoaste in realitatezici sa fie amandoi de la acelasi spital??
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 Frate, o injuri, ii zici ca-i nebuna si dupa aia spui ca ai fute-o! Greseala tipic masculina. De ce dracu nu suntem noi barbatii in stare sa judecam doar cu creierul. La un moment dat ni se scoala pula si gata, s-a dus tot ce am gandit pana atunci... n-ai inteles nimik dar te-ai bagat in critica.
unscarred Reputație: 1454 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Octombrie 5, 2015 n-ai inteles nimik dar te-ai bagat in critica.Am inteles exact ce trebuie. Ca nu stiu daca ai pula mare sau mica, dar stiu acum ca ai creierul mult mai mic decat pula.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 Am inteles exact ce trebuie. Ca nu stiu daca ai pula mare sau mica, dar stiu acum ca ai creierul mult mai mic decat pula.ai inteles o pula , esti la frustrat ca si labizdinho
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 5, 2015 Piconash daca ma da iubitu diseara afar ca nu l-am anuntat ca ma tund la 2 noaptea si nici astazi toata ziua, ma primesti la tine? sa stiu....ce alternative amDa, dar nu am decât fasole de mâncare. 4 2
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 5, 2015 Da, dar nu am decât fasole de mâncare. Vai de curu' ei! )) 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 5, 2015 Neeee... e fiartă în 3 ape! De fasole zic...
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 5, 2015 Neeee... e fiartă în 3 ape! De fasole zic...tocmai d`aia n o s vie
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 5, 2015 Neeee... e fiartă în 3 ape! De fasole zic... Ăla e mai mult un mit, dacă e fasole românească, e cum zic eu ) sper doar că nu ai un miros prea fin ))
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 5, 2015 Neeee... e fiartă în 3 ape! De fasole zic...ape neincepute
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 5, 2015 Ăla e mai mult un mit, dacă e fasole românească, e cum zic eu ) sper doar că nu ai un miros prea fin ))otet cu domestos
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 5, 2015 BTW cu nr meu de telefn au interectionat diamond, Day si Cassy , atat de pa forum Sa ai grija de numarul meu,ca valoreaza vreo 7.263.510 $ aprox. )))
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 5, 2015 Ăla e mai mult un mit, dacă e fasole românească, e cum zic eu ) sper doar că nu ai un miros prea fin )) Domnița mea, recent am făcut o fasole preparată așa cum spusei mai la deal, fasole românească luată de la țăran din piață și totul a fost ok. Pot confirma 7 persoane. Ideea e că trebuie să alegi fasole cu coaja subțire pentru că dacă o ții câteva ore la înmuiat ( am spus înmuiat nu ....) cojile se cam desprind singure, putând astfel să le culegi ușor. Flatulațiile sunt date în special de coji.
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 5, 2015 Domnița mea, recent am făcut o fasole preparată așa cum spusei mai la deal, fasole românească luată de la țăran din piață și totul a fost ok. Pot confirma 7 persoane. Ideea e că trebuie să alegi fasole cu coaja subțire pentru că dacă o ții câteva ore la înmuiat ( am spus înmuiat nu ....) cojile se cam desprind singure, putând astfel să le culegi ușor. Flatulațiile sunt date în special de coji.Și cu tine acum! Pai vroiai să zică omul că fasolea ta i-a cauzat...beșini?! 3
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 5, 2015 planta care isi da aere
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 5, 2015 Și cu tine acum! Pai vroiai să zică omul că fasolea ta i-a cauzat...beșini?! O să râzi, dar unora le-a provocat orgasme!
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 5, 2015 O să râzi, dar unora le-a provocat orgasme! Eu o să mă ienervez, pai de ce nu dă nimeni din casă?! Zici că ați fost la întâlnire de masoni, ce naibului?! 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 5, 2015 e masoni
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum