Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

La Cassy. Nu prea am făcut cunoscută escapada pentru că ... Amada.  :laugh2

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Zici?

Mai bine zici tu!! :) baga la mine pă teritoriu că nu vine susnumita acolo că am usturoi la intrare...hai că după tzitziripi :)) tu esti următorul meu Sandru Maro preferat! Pupiu

Postat

Nu maro, nu îmi place! În afară de ochiu' maro, ievident.  :laugh2

Pupiu și io da mi-e frică de brișca lu Jilică, știi ce zic. :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

MAI CU AMAZONU DE CE ORI COMAND MAI MULT NU MI-AU AJUNS PRODUSELE DECAT CELE CARE AU AJUNS :(NU PREA SUNT SERIOSI CU COMENZILE PE RO SI RAMAN SI FARA BANI SI FARA PRODUSE scz de caps ooops e vina acestui submisiv care dedibeatza numa imbecilitati

sa nu mai spun de cadouri bijuterii de la submisivi ceasuri chestii care nu au ajuns :( :( si jinduiam ca un copilash micutz

Spor la cumparaturi ! ;) :kiss3

http://www.amazon.com/Classic-Adult-Opera-Length-Gloves/dp/B0077DYUBS/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1443872242&sr=8-2&keywords=pink+gloves

Daca vrei haine misto, cu specific iti recomand:

www.crazy-outfits.de

www.sinfully-boutique.ch

www.leatherotics.co.uk

www.houseofharlot.com

Sunt seriosi, chiar ajung toate comenzile! (Si cele care ajung si cele care nu ajung :lol: )

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca vrei haine misto, cu specific iti recomand:

www.crazy-outfits.de

www.sinfully-boutique.ch

www.leatherotics.co.uk

www.houseofharlot.com

Sunt seriosi, chiar ajung toate comenzile! (Si cele care ajung si cele care nu ajung :lol: )

Hmm... M-a rugat Rossy sa-ti transmit "Multumesc !" Si-ti transmite pupici pentru informatie ! :) (nu am intrebat, nu ma intreba, nu cunosc detalii, nu-mi sariti in cap, rogu-va...).

• Like 1
Postat

Hmm... M-a rugat Rossy sa-ti transmit "Multumesc !" Si-ti transmite pupici pentru informatie ! :) (nu am intrebat, nu ma intreba, nu cunosc detalii, nu-mi sariti in cap, rogu-va...).

A intrat in silenzio stampa? de Roz zic

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Stiu si eu ? O fi ocupata, cine stie ! :habarnam :habarnam

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

printule am un feeling ca ma voi vedea cu Rozica la un suc. daca va agrea ideea voi primi un like.dacă nu.nu

• Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

printule am un feeling ca ma voi vedea cu Rozica la un suc. daca va agrea ideea voi primi un like.dacă nu.nu

http://38.media.tumblr.com/016b2d5d4b23a4340dce430335cb9325/tumblr_mz4bjawqGJ1qd52doo1_500.gif

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

http://38.media.tumblr.com/016b2d5d4b23a4340dce430335cb9325/tumblr_mz4bjawqGJ1qd52doo1_500.gif

imi rup silezio stampa doar pt a confirma oficial ca il voi intalni zilele urmatoare pe klm la un suc , fiind primul user care ma vede cu adevarat. toate acestea fiind spuse ma intorc la protestul meu potolit de a nu vorbi 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...