picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2015 imi rup silezio stampa doar pt a confirma oficial ca il voi intalni zilele urmatoare pe klm la un suc , fiind primul user care ma vede cu adevarat. toate acestea fiind spuse ma intorc la protestul meu potolit de a nu vorbi Aceste cuvinte mă doare!
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 Fă Kendro,treci in plm acasă,uite,datorită tie nu ma pot retrage 1 4
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Băi Roz,iți dau de jurat dacă nu postezi,că vad că esti online
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 8, 2015 Aceste cuvinte mă doare!hug Fă Kendro,treci in plm acasă,uite,datorită tie nu ma pot retrageunde vrei sa te retragi nebunule. da pm ca reintru in tacere. ufff nu m-am putut abtine si mi-am stricat singura prostestu silentios, zeii ma-sii Băi Roz,iți dau de jurat dacă nu postezi,că vad că esti onlinestalk much? deci citeste ce ai scrie si spune tu daca nu suna usor psihopat.va tzuc acu nu mai vorbesc
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 mie imi place de rozica , nebunia ei e unica 12 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 8, 2015 Ai băga uMpic in ea,este ?
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Ai băga uMpic in ea,este ? Toți ar băga lemnu-n sobă,numai că nema lemne....nema sobă vrusăi să zic
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 9, 2015 Pisicuts te iert! ies din silenzio stampa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum