Sari la conținut

Andreea Aka Rebeca 0725653656 /Mall Vitan

Vizitator sambure

Postări Recomandate

Vizitator breakingbad
Reputație: 0
Postat

Andreea este prietena mea. Suntem amici. Mi-ar plăcea să fi fost eu pește. Dar nu sunt un pește.

:laugh2 :laugh2 :laugh2

• Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
Postat

Neata baieti programari azi sms/telefonic-0721 780 370

PM

Azi nu raspund pe whatsApp!!;)

• Like 1
Postat

invata sa citesti, poate vei observa cine face scandal cu adevarat!

lasa pe altii sa decida, ce tot insisti ? parca ai fi picon sau chiar esti picon ?

• Like 5
Postat
Neata baieti programari azi sms/telefonic-0721 780 370

PM

HhatsApp: 0725.653.656 ,va astept cu programari pana la orele 21:00

• Like 2
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris
Postat

Sambata + duminica -Indisponibila

Ha, ha, nu vor deloc sa se alineze, astrele astea... :D

• Like 2
Postat

Ha, ha, nu vor deloc sa se alineze, astrele astea... :D

Ghinion+ghinion :))Pup

• Like 3
Postat

Disponibila azi pana la 22:00.

Va astept cu programari:sms,whatsApp,PM,telefonic(0721 780 370)

• Like 3
Postat

Dragii mei,mi am incheiat programul,va doresc weekend minunat tuturor!Va pup

• Like 4
Postat

lasa pe altii sa decida, ce tot insisti ? parca ai fi picon sau chiar esti picon ?

Esti cam sandilai, cum sa las handicapați rău voitori sa decida?  Tu cine plm ești?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Esti cam sandilai, cum sa las handicapați rău voitori sa decida?  Tu cine plm ești?

"Esti cam sandilai" ????

Sa decida restul care citesc topicul fetei, ce ai tras coaie ? esti drogat ?

• Like 7
Postat

"Esti cam sandilai" ????

Sa decida restul care citesc topicul fetei, ce ai tras coaie ? esti drogat ?

Drogat ești tu sandilau le! Îți cam place sa Sugi plm zdreamta mica și nesemnificativa!  :laugh2

• Minus 2
Postat

Drogat ești tu sandilau le! Îți cam place sa Sugi plm zdreamta mica și nesemnificativa!  :laugh2

Esti agitat, cat despre limbaj esti foarte educat ! Cu ce ti-a gresit Andreea ???? trollule

• Like 6
Postat

Esti agitat, cat despre limbaj esti foarte educat ! Cu ce ti-a gresit Andreea ???? trollule

Dacă nu ai observat, îți spun eu idiotule, cu Andreea nu am absolut nimic, aici răspund doar unor idioți inepți ca tine! 

• Minus 2
Postat

Dacă nu ai observat, îți spun eu idiotule, cu Andreea nu am absolut nimic, aici răspund doar unor idioți inepți ca tine!

De asta faci scandal aici pe 3 pagini in stilul picon , jigniri, injuraturi, copilarii ? Am vazut cum arati si cu asta am zis totul smardoiule

• Like 7
Postat

De asta faci scandal aici pe 3 pagini in stilul picon , jigniri, injuraturi, copilarii ? Am vazut cum arati si cu asta am zis totul smardoiule

Nu ai văzut cum arat homalaule, doar un handicapat ca tine poate crede ca pozele postate de un idiot sunt reale. Cat despre smardoiala,  se pare ca nu te întrece nimeni putulica bleaga!  :laugh2

• Minus 1
Postat

Nu ai văzut cum arat homalaule, doar un handicapat ca tine poate crede ca pozele postate de un idiot sunt reale. Cat despre smardoiala,  se pare ca nu te întrece nimeni putulica bleaga!  :laugh2

SOBOLANE !!!!

=))))))

=))))))

post-305231-0-65016400-1568482834_thumb.jpg

post-305231-0-01555000-1568482835_thumb.jpg

post-305231-0-63493000-1568482835_thumb.jpg

post-305231-0-09068700-1568482836_thumb.jpg

post-305231-0-93210900-1568482837_thumb.jpg

post-305231-0-50466200-1568482838_thumb.jpg

post-305231-0-08458400-1568482839_thumb.jpg

• Like 2
Postat

cat de sandilau esti sa faci taraboi o saptamana intreaga pe topicul Andreei ? l-ai avut mentor bun pe picon, bufonul de serviciu al forumului, el te-a invatat sa te caci sa si faci mizerii pe topice ? voi nu aveti nici o treaba cu acest forum, mereu va gasesc ba in Piata Obor, ba in Piata Rahova. Aveti noroc ca v-a dat primari abonamente gratuite ca sa cautati cel mai ieftin leustean, amarasteni analafabeti ce sunteti !

• Like 4
Postat

cat de sandilau esti sa faci taraboi o saptamana intreaga pe topicul Andreei ? l-ai avut mentor bun pe picon, bufonul de serviciu al forumului, el te-a invatat sa te caci sa si faci mizerii pe topice ? voi nu aveti nici o treaba cu acest forum, mereu va gasesc ba in Piata Obor, ba in Piata Rahova. Aveti noroc ca v-a dat primari abonamente gratuite ca sa cautati cel mai ieftin leustean, amarasteni analafabeti ce sunteti !

ANALfabetule! 

• Minus 1
Postat

Ham ham-ul asta de Lisandru actioneaza doar la comanda sefului sau pepelica. Gogule, discret, pana si Andreea Rebeka ti-a spus sa te opresti, dar mai important e sa asculti de porunca stapanului tau pepelica. Ai de :) mea

Continuati

PS: :))))

• Like 3

Postat

ai de gand sa lasi topicul in pace ??!? Poza cu trandafirul e nebunie curata :gifs_ojos

Intrebarea este daca tu ai de gand sa lasi topicul in pace, cum plm sa nu raspund unui cretin ca tine!? :laugh2  Trandafirul este cu dedicatie pentru tine ANALFABETULE, DIRECT DE LA ALA DIN POZA, am vorbit eu cu el! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...