Sari la conținut

Andreea Aka Rebeca 0725653656 /Mall Vitan

Vizitator sambure

Postări Recomandate

El zice că tu ești fish...

In fine , așa se mai lămuresc lucrurile.

Adică inandear = vanitty = moot = the last unicorn = mister babadock etc ?

Tot nu și-a revenit după ce l-am părăsit Alina sexy. Poveste veche dar mereu se agita când este deconspirat.

Acum nu mai are script de pus anunțuri la fiecare ora. Să vedeți ce o sa se enerveze din nou.

El e Gelutele, esti baiat istet, are si angryboy2020, a revenit imediat cu recenzia falsa odata ce a revenit curva lui Laura Bloom.

bai ciudatilor, cand va duceti la andreea, il futeti pe tica?

ce pula mea va fute grija de viata ei personala?

ce conteaza ce credeti voi ca face cu banii?

in loc sa ziceti bogdeagproste ca exista o femeie asa misto si o puteti fute practic pe maruntis, ca altfel nu aveati nici o sansa, voi stati sa faceti laba in cerc despre tica si afacerile lui.

muie voua, trolli de 2 bani!

Salut celmaimuist, bine ai revenit pe forum ! Inca te mai gandesti la Alex si la Cristinuka ? sau la prostitution ? Gelu e bine ? Ce mai face Laura ? am vazut ca i-ai lasat deja o recenzie falsa aici https://nimfomane.com/forum/topic/92188-laura-miniona-slabuta-fierbinte-si-dulce-0734573760/page-21?do=findComment&comment=5867282 de pe clona ta veche https://nimfomane.com/forum/user/85470-inanedear/ Inanedear dupa ce cealalta VIP a fost banata pentru injuratur. Esti un ITst expirat, nici acum nu ti-ai cerut curva pestita da sotie ! , da reporturi si de pe _moot_ si restul de clone de proxenet. Tot la etajul 8 ? la k3 ? sau te gasesc acolo pe bancute jos ? sa va rup capul . Pisicuts vezi cine face report la aceasta postare si vei sti ce alte clone mai are proxenetul Laurei Bloom ! Nu degeaba a aparut Laura Bloom in scene si proxenetul ei pe faza cu recenzia ! 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

@Andreea Rebeca , constat cu părere de rău că ai mărit tarifele din nou.

Uf....poate faci oferta specială.

Buna,preturile sunt asa de asta vara,si cand voi face oferte va voi anunta ;)

O zi buna!

Ps: Preturile sunt afisate de luni de zile pe profilul meu pentru cei care vor sa ma cunoasca puteti accesa profilul meu pt informatiile necesare :)

• Like 4
Link spre comentariu

Prima interventie si ultima!

Fetelor ,NU EU sunt implicata in offtopicul de pe topicele voastre si nici pe topicul meu sau la Dg nu eram nebuna sa mi pun poze de pe fb.

Treziti va fetelor,dati reporturi la acesti caini turbati care fac scandaluri pe topicele cu si despre voi!!

Radule tu ai scapat din lesa ,ti ai facut cont doar sa mi scrii mie aici?? Ce dragut ;))

Fetelor,nu am nimic cu voi,nu am avut niciodata tangente cu vreuna de cand sunt pe forumul asta,nu mai credeti clonele astea facute de doar cateva ore!!

Mi am.vazut de treaba mea ,nu ma intereseaza ce faceti voi,ma intereseaza fix persoana mea(Atat)

Spor la conturi clone,ca asa "barbati" care nici macar nu au curaj sa posteze de pe conturile lor ,era nevoie Radule sa ti faci cont nou? :))

PS: Sunteti niste FRUSTRATI!!!

Ps1-Decenta am avut eu ca nu am bagat in seama toti cainii turbati care au latrat si inca latra incontinnu!

Oameni facuti din nimic,asta sunteti! SA VA FIE RUSINE

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Prima interventie si ultima!

Fetelor ,NU EU sunt implicata in offtopicul de pe topicele voastre si nici pe topicul meu sau la Dg nu eram nebuna sa mi pun poze de pe fb.
Treziti va fetelor,dati reporturi la acesti caini turbati care fac scandaluri pe topicele cu si despre voi!!
Radule tu ai scapat din lesa ,ti ai facut cont doar sa mi scrii mie aici?? Ce dragut ;))

Fetelor,nu am nimic cu voi,nu am avut niciodata tangente cu vreuna de cand sunt pe forumul asta,nu mai credeti clonele astea facute de doar cateva ore!!

Mi am.vazut de treaba mea ,nu ma intereseaza ce faceti voi,ma intereseaza fix persoana mea(Atat)

Spor la conturi clone,ca asa "barbati" care nici macar nu au curaj sa posteze de pe conturile lor ,era nevoie Radule sa ti faci cont nou? :))

PS: Sunteti niste FRUSTRATI!!!

Ps1-Decenta am avut eu ca nu am bagat in seama toti cainii turbati care au latrat si inca latra incontinnu!

Oameni facuti din nimic,asta sunteti! SA VA FIE RUSINE

Cine are ochi sa vada si urechi sa auda poate confirma ca Jimmys nu este nimeni altul decat iubitul tau. PUNCT ! Un ochi si un nas fin pot depisa  aceleasi trasaturi ale acestui individ, a mai avut si alte conturi in trecut, tot acelasi postari le facea, pline de scandal, tot aceasi useri erau atacati, asta pentru ca nu il duce capul. S-a dat de gol in nenumerate randuri prin aceleasi atacuri, nu ma intereseaza care este relatia voastra, dar nu e normal ce se intampla si ca ii permiti asta. Vezi ca te-ai incriminat in ce ai scris in postarea ta, am dat reply ca sa nu ai timp sa o editezi, asa e cand scrii la nervi si va dati de gol  :slap2

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...