Sari la conținut

Andreea Aka Rebeca 0725653656 /Mall Vitan

Vizitator sambure

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Buna baieti,azi ma gasiti in locatie pana la orele 22:00-23:00

Programari in:PM,sms,telefonic

Poze noi :girly

Aha... văd că a dispărut aia cu ăia noi și ăia fideli! :rax2

Să înțelegem că orice mârlan care are 100 de lei în buzunar poate veni să dea o bucă? :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656

Aha... văd că a dispărut aia cu ăia noi și ăia fideli! :rax2

Să înțelegem că orice mârlan care are 100 de lei în buzunar poate veni să dea o bucă? :laugh2 :laugh2

Matale' poti sa intelegi ce vrei,nu ne intereseaza parerea ta :bye 

• Like 9
  • Minus 5
Link spre comentariu

Pe Andreea am revazut o acum trei saptamini.Este la fel de frumoasa si foarte buna de pula.Ora petrecuta in compania ei mie,unul mi a placut mult.Cu siguranta am sa o mai vizitez ori de cite ori timpul imi va permite.Cadoul domnisoarei pt o ora de amor 250rhon.

• Like 4
Link spre comentariu

Am ajuns şi eu într-un final la Andreea după nenumărate nesincronizări, când putea ea nu puteam eu şi viceversa. Foarte serioasă cu programarea şi profesionistă.

Locația este într-o zona centrală, stradală, foarte accesibilă, am găsit cu uşurință loc de parcare la ora aceea. M-a îndrumat până la uşa garsonierei sau apartament nu ştiu ce era, oricum decent şi curat. Domnişoara prezintă foarte bine la aspectul fizic, drăguță, simpatică, atitudine pro client, ținută sexy. Am făcut cunoştință, m-a poftit în dormitor, mi-a oferit de băut dar am  refuzat, mă interesa altceva. Am trecut la   acțiune, nici vorbă de fast-fuck, chiar a durat ceva deşi optasem pentru o finalizare. Oralul este protejat, ştiți deja asta, la început nu prea mi-a plăcut ideea, dar a fost mai bine decât mă aşteptam, se pricepe foarte bine. Cunnilingus, fk, diverse poziții la normal, are un corp foarte tonifiat, e o plăcere să-i strângi fesele şi coapsele. Finalizarea a avut loc pe pieptul damei. Totul a decurs  foarte bine, am rămas plăcut impresionat de atitudinea ei față de client. La finalul întâlnirii îi las 150. Mă îmbrac şi plec  satisfăcut. Îmi părea rău ca nu am putut sta mai mult.

Note:

Locație: 9,5

Aspect: 9,5

Oral: 9

Normal: 9,5

Gfe: 10

Raport calitate/preț foarte bun. Voi reveni! La revedere!

• Like 6
Link spre comentariu

Buna dragii mei, pentru cei care nu vad semnatura mea pe telefon ,voi actualiza aici :Zona,preturi,servicii

Ma puteti gasi la nr de telefon : 0721 780 370 ( programarile se fac prin :PM,sms,telefonic )
Servicii:

-Sex oral Protejat
 -Sex normal Protejat

-
COB -( finalizare corporala )
  -cunnilingus
  -69

-Ma
saj : relaxare ,body,erotic!
-Foot fetish
-Mici fantezii

Cadoul pentru aceste servicii este de :
-150 lei 30 min cu o finalizare
oral (protejat)+normal(protejat)
-250lei 60 min cu 2 finalizari oral+normal
-350lei 90minute cu 2-3 finalizari+masaj

Servicii contra cost +50lei :

-French kiss (doar cei cu care fac acel "click")

Program :

Luni -duminica -12:00-22:00

"Pentru clientii  "fideli"-pretul pentru 1finalizare/30minute ramane la cel de 100 lei/30minute 
Pentru a evita o intalnire nereusita,banii se dau inainte ( valabil pentru persoanele noi :P )

• Like 8
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...