b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 7, 2015 De ce 99% din discutiile de pe forum sunt in afara subiectului ?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 7, 2015 D'aia. 2 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 7, 2015 De ce 99% din discutiile de pe forum sunt in afara subiectului ? Pentru ca plictiseala mare si din seria off-topic-urilor
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 7, 2015 De chichi maroSă te iau la mişto
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 De ce 99% din discutiile de pe forum sunt in afara subiectului ?Da.
adriian10 Reputație: -385 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Septembrie 7, 2015 da
marix Reputație: 9360 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Spune-ne tu care este subiectul ...
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 7, 2015 cantece
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Postat Septembrie 7, 2015 De ce 99% din discutiile de pe forum sunt in afara subiectului ?
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Autor Postat Septembrie 7, 2015 parizer de troli
costel85 Reputație: 287 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Septembrie 7, 2015 De ce 99% din discutiile de pe forum sunt in afara subiectului ?Pentru ca acei 1 % sa poata iesi in evidenta! 1
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 7, 2015 De ce 99% din discutiile de pe forum sunt in afara subiectului ? Pai au fost 100% in afara subiectului, dar cum raspunsurile tale sunt toate strict on-topic, tu esti acel 1% de aur; ai salvat onoarea forumului, esti luminita de la capatul tunelului...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Deschide tu un topic cu ceva interesant pentru toti, nediscutat de "nspe" ori si o sa vezi mai mult on-topic. Am intrat de cateva ori azi, in cateva secunde am inchis, same old...
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Deschide tu un topic cu ceva interesant pentru toti, nediscutat de "nspe" ori si o sa vezi mai mult on-topic. Am intrat de cateva ori azi, in cateva secunde am inchis, same old...Sigur că da! Deschideți voi milioane de topice interesante, că vi le fute roz în doi timpi și trei mișcari! Stăpână, iartă-ma că îndraznesc să ridic nasu' din țărână și îți insult prietena, fostă dujmancă, care te-a pus la ignor total și ța loat tot neamu-n pulă! P.S. Săț dau număru', să-mi pui anunț pă net? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Postat Septembrie 7, 2015 WOW ! Pana la urma a castigat Simona ! Luptatoare fata asta mai !
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Sigur că da! Deschideți voi milioane de topice interesante, că vi le fute roz în doi timpi și trei mișcari! Stăpână, iartă-ma că îndraznesc să ridic nasu' din țărână și îți insult prietena, fostă dujmancă, care te-a pus la ignor total și ța loat tot neamu-n pulă! P.S. Săț dau număru', să-mi pui anunț pă net? Nu mai ai loc de mine?Ce discut eu cu Roz sau oricine altcineva = nu te priveste.Da-te important prin sarcasm cu cine ramane impresionat.
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Nu mai ai loc de mine?Ce discut eu cu Roz sau oricine altcineva = nu te priveste.Da-te important prin sarcasm cu cine ramane impresionat. Puțin câte puțin revii la starea care te-a "consacrat" pe aici. Atâta vreme cât postezi public, orice ai posta, mă privește și pot să îți răspund când vrea mușchiu meu. Îți recomand funcția "ignor-total á la Roz", abuzează din plin de ea și nu te mai lamenta/alinta cum că ai fi atât de importantă încât să deranjezi pe cineva. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Puțin câte puțin revii la starea care te-a "consacrat" pe aici.Atâta vreme cât postezi public, orice ai posta, mă privește și pot să îți răspund când vrea mușchiu meu. Îți recomand funcția "ignor-total á la Roz", abuzează din plin de ea și nu te mai lamenta/alinta cum că ai fi atât de importantă încât să deranjezi pe cineva. N-am nici o stare, doar somnoroasa si cu lehamite sa-ti raspund la aberatiile tale.Te pun pe tine la ignore mai bine, de acum nu-ti mai raspund.
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 N-am nici o stare, doar somnoroasa si cu lehamite sa-ti raspund la aberatiile tale.Te pun pe tine la ignore mai bine, de acum nu-ti mai raspund.Mulțumesc anticipat.
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 7, 2015 De ce 99% din discutiile de pe forum sunt in afara subiectului ? subiectul fiind care?
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 subiectul fiind care?Pula mea, se pare că ești singurul lucid pe aici!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 8, 2015 Nu mai ai loc de mine?Ce discut eu cu Roz sau oricine altcineva = nu te priveste.Da-te important prin sarcasm cu cine ramane impresionat. nu are fi peachy sau chiar RRoz daca troli internatutici s-ar gasi si defini propria identitate fara a se simti nevoiti ori indreptatiti sa se asocieze cu identitatea virtuala a altuia pt a se simti inportant? hmmm
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2015 nu are fi peachy sau chiar RRoz daca troli internatutici s-ar gasi si defini propria identitate fara a se simti nevoiti ori indreptatiti sa se asocieze cu identitatea virtuala a altuia pt a se simti inportant? hmmm Toti limitatii de aici au impresia ca tot ce imi doresc / sunt in stare este sa ma cert cu lumea... Intru putin si dau de alt troll frustrat disperat sa-mi explice what is what! Nu prea am avut chef de vorba ultimele zile, am mai rezolvat niste chestiutze..., sper ca esti ok. Ma duc sa ma tund. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 8, 2015 Toti limitatii de aici au impresia ca tot ce imi doresc / sunt in stare este sa ma cert cu lumea... Intru putin si dau de alt troll frustrat disperat sa-mi explice what is what! Nu prea am avut chef de vorba ultimele zile, am mai rezolvat niste chestiutze..., sper ca esti ok. Ma duc sa ma tund. dap sunt bine. eu nu mai stau la discutii ca-s prea importanta sa raspund la slabiciuni de astea care se agata de mine care sa dovedeasca ca m-au facut din vorbe. Sunt UL acum, nu am timp de astia mici faci bine sa nu raspunzi la provocari asta de acum de obicei era mai subtit in a baga zarzanie. cred ca incep si troli sa dispere.....bine ca mi-ai amintit sa imi fac timp zilele astea sa ma tund si eu. am o superstitie sa ma tund doar cand e luna noua .ca dupa iar trece si raman netunsa
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2015 Ma duc sa ma tund. E vorba de tunsoare pubiana, nu? Grozava idee, nu-ti sta bine cu ditai codrul de brad acolo jos... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum