Sari la conținut

In afara subiectului

b o r g

Postări Recomandate

• Oras:Delta Quadrant
  • Oras:Delta Quadrant
Postat

De ce 99% din discutiile de pe forum sunt  in afara subiectului ?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Pentru ca acei 1 % sa poata iesi in evidenta!

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Pai au fost 100% in afara subiectului, dar cum raspunsurile tale sunt toate strict on-topic, tu esti acel 1% de aur; ai salvat onoarea forumului, esti luminita de la capatul tunelului...

• Oras:Bucuresti
Postat

:) Deschide tu un topic cu ceva interesant pentru toti, nediscutat de "nspe" ori si o sa vezi mai mult on-topic. :)

Am intrat de cateva ori azi, in cateva secunde am inchis, same old...

• Oras:bucuresti
Postat

:) Deschide tu un topic cu ceva interesant pentru toti, nediscutat de "nspe" ori si o sa vezi mai mult on-topic. :)

Am intrat de cateva ori azi, in cateva secunde am inchis, same old...

Sigur că da! Deschideți voi milioane de topice interesante, că vi le fute roz în doi timpi și trei mișcari!

Stăpână, iartă-ma că îndraznesc să ridic nasu' din țărână și îți insult prietena, fostă dujmancă, care te-a pus la ignor total și ța loat tot neamu-n pulă!

P.S. Săț dau număru', să-mi pui anunț pă net?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

WOW ! Pana la urma a castigat Simona ! Luptatoare fata asta mai !

Postat

Sigur că da! Deschideți voi milioane de topice interesante, că vi le fute roz în doi timpi și trei mișcari!

Stăpână, iartă-ma că îndraznesc să ridic nasu' din țărână și îți insult prietena, fostă dujmancă, care te-a pus la ignor total și ța loat tot neamu-n pulă!

P.S. Săț dau număru', să-mi pui anunț pă net?

Nu mai ai loc de mine?

Ce discut eu cu Roz sau oricine altcineva = nu te priveste.

Da-te important prin sarcasm cu cine ramane impresionat. :)

Postat

Nu mai ai loc de mine?

Puțin câte puțin revii la starea care te-a "consacrat" pe aici.

Atâta vreme cât postezi public, orice ai posta, mă privește și pot să îți răspund când vrea mușchiu meu. Îți recomand funcția "ignor-total á la Roz", abuzează din plin de ea și nu te mai lamenta/alinta cum că ai fi atât de importantă încât să deranjezi pe cineva.

• Like 2
Postat

Puțin câte puțin revii la starea care te-a "consacrat" pe aici.

Atâta vreme cât postezi public, orice ai posta, mă privește și pot să îți răspund când vrea mușchiu meu. Îți recomand funcția "ignor-total á la Roz", abuzează din plin de ea și nu te mai lamenta/alinta cum că ai fi atât de importantă încât să deranjezi pe cineva.

N-am nici o stare, doar somnoroasa si cu lehamite sa-ti raspund la aberatiile tale.

Te pun pe tine la ignore mai bine, de acum nu-ti mai raspund.

Postat

N-am nici o stare, doar somnoroasa si cu lehamite sa-ti raspund la aberatiile tale.

Te pun pe tine la ignore mai bine, de acum nu-ti mai raspund.

Mulțumesc anticipat.

• Oras:worldwide
Postat

Nu mai ai loc de mine?

nu are fi peachy sau chiar RRoz daca troli internatutici s-ar gasi si defini propria identitate fara a se simti nevoiti ori indreptatiti sa se asocieze cu identitatea virtuala a altuia pt a se simti inportant? hmmm

Postat

nu are fi peachy sau chiar RRoz daca troli internatutici s-ar gasi si defini propria identitate fara a se simti nevoiti ori indreptatiti sa se asocieze cu identitatea virtuala a altuia pt a se simti inportant? hmmm

:laugh2  :iagree

Toti limitatii de aici au impresia ca tot ce imi doresc / sunt in stare este sa ma cert cu lumea... :laugh2

Intru putin si dau de alt troll frustrat disperat sa-mi explice what is what! :laugh2

Nu prea am avut chef de vorba ultimele zile, am mai rezolvat niste chestiutze..., sper ca esti ok. :kiss3

Ma duc sa ma tund. :)

:hug1

• Like 1
Postat

Toti limitatii de aici au impresia ca tot ce imi doresc / sunt in stare este sa ma cert cu lumea... :laugh2

Intru putin si dau de alt troll frustrat disperat sa-mi explice what is what! :laugh2

Nu prea am avut chef de vorba ultimele zile, am mai rezolvat niste chestiutze..., sper ca esti ok. :kiss3

dap sunt bine. eu nu mai stau la discutii ca-s prea importanta sa raspund la slabiciuni de astea care se agata de mine care sa dovedeasca ca m-au facut din vorbe. Sunt UL acum, nu am timp de astia mici  :laugh2  :laugh2  faci bine sa nu raspunzi la provocari asta de acum de obicei era mai subtit in a baga zarzanie. cred ca incep si troli sa dispere.....

bine ca mi-ai amintit sa imi fac timp zilele astea sa ma tund si eu. am o superstitie sa ma tund doar cand e luna noua .ca dupa iar trece si raman netunsa  

Postat

E vorba de tunsoare pubiana, nu? Grozava idee, nu-ti sta bine cu ditai codrul de brad acolo jos... :laugh2  :laugh2

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...