Sari la conținut

Oare de ce a fost banat @obiectiv?

dan87

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Doar pentru atat?

obiectiv

Platinum Member

• photo-thumb-58400.jpg?_r=1441567335
  • Membru Banat
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 5366 Postari:
  • Inscris la:
    11 January 2013

Postat Astazi, 19:38

mod1, on 07 Sept 2015 - 17:23, said:snapback.png

La 07.09.2015 la 14:23, mod1 a spus:

Noi moderatorii decidem ce lasam public pe forum iar daca am lasat acele poze sa ramana pe topic inseamna ca e decizia noastra. Nu trebuie sa iti dau tie vreo explicatie pentru asta.

o sa va cacati in el de forum si apoi pe voi,  bai moderatorule no 1 , tolerind toti handicapatii care nu mai au nici o limita in a jigni si a -si bate joc. 

cum pula mea e posibil ca pe constanta sa existe zeci de pagini pline de mizerie si sa fie tolerati maimutele de ddpof sau fut bine sau mai  stiu eu cine?

ce rol au ei in bunul mers al forumului?

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

I se stricase aparatul si nu mai făcea poze de calitate:)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat
  La 08.09.2015 la 15:32, MARIAN CRISTESCU a spus:

Pentru că nu avea un comportament manelist :laugh2

offff viata meaaaaaaaaa. La multi ani Marian  :kiss3

Vizitator pustiu84
Reputație: 0
Postat

Singura parte pozitiva e ca probabil si-a facut mod1 norma de banari pe septembrie asa ca: sit back & relax :)

• Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

mda...pacat ca @obiectiv a fost banat de unul din cei 2 moderatori ai forumului.

cineva spunea pe aici ca nu e democratie (pe acest forum).

e adevarat.

moderatorii - cei 2 moderatori - fac absolut ceea ce vor cu forumul/site-ul pe care il administreaza.

absolut ce vor muschii lor.

e dreptul proprietarului, nu?!?

candva, am citit pe thread-urile de demult...prima (era/erau prioritara/prioritare) logica si bunul simt.

acum, de mai mult de 1 an...totul este absolut aleator, totul este lasat liber.

@obiectiv, nu te-am cunoscut direct - mi-ar fi placut sa facem impreuna fotografii.

imi pare rau ca acest forum a ajuns atat de jos.

imi pare rau ca acest forum are acesti moderatori.

ei sunt inconstienti...de foarte mult timp.

au pe mana un instrument fantastic...unul dintre ei l-a creat, sau amandoi - habar n-am.

si ei, amandoi, isi bat joc de propria lor creatie.

e ... e atat de jalnic nivelul la care s-a ajuns...dar, probabil la acest nivel jalnic suntem toti.

treziti-va, @mod1 si @pisicuts.

treziti-va.

ps: eu nu prea mai citesc, nu prea mai intru pe aici.

intru rar, adica.

nu ca asta ar fi vreo pierdere pentru forum si utilizatori!

dimpotriva, e un castig.  pentru voi toti.

e un castig si pentru mine.

forumul este, constant, extrem de jos.

ca orice: ca discutii, ca recenzii, ca respect, ca logica, ca inteligenta, ca gluma, ca utilizatori normali.

reguli?!?  hai sa fim seriosi!! nu se mai aplica nicio regula scrisa de moderatori!!  totul e la "caterinca" - o modalitate gasita de capitalisti/bucuresteni in principal, sa-si bata joc de orice si oricine.

dar "ei" au captat si utilizatori altfel "normali" - care se alatura bucurosi "haitei" - pentru ca haita face legile in orice loc de pe Pamant.

jalnic.

stiti...la un moment dat mi-a atras atentia @obiectiv prin modul extrem de jos, dur, urit, in care se adresa aici, altui utilizator.

si...mi-a amintit de reactia mea, tot pe acest forum, la un alt utilizator bolnav, real bolnav.  (bine, reactia mea a fost mult mai decenta si mai scurta.  pur si simplu am ales sa spun ceea ce spun, decent, despre un om real bolnav de pe aici...si m-am oprit).

chiar si in mediul virtual, poti reactiona violent la oameni real bolnavi.

dar ...de aici si pana la banarea unui utilizator extrem de cunoscut si "vechi"...banarea de catre moderatorul general al site-ului...este ceva ce duce si mai jos acest site/forum, din punctul meu de vedere.

nu ca ar conta punctul meu de vedere!

jalnic.

aveti in mana un asa instrument si va bateti joc, @mod1 si @pisicuts.

reganditi totul, rediscutati intre voi doi ce vreti de fapt cu acest site/forum.

mie mie se pare jalnic ce a ajuns.

dar cine sunt eu?!?

un utilizator obisnuit.

• Like 11
  • Oras:phukket
Postat
  La 08.09.2015 la 18:48, mosu44 a spus:

mda...pacat ca @obiectiv a fost banat de unul din cei 2 moderatori ai forumului.

e adevarat.

moderatorii - cei 2 moderatori - fac absolut ceea ce vor cu forumul/site-ul pe care il administreaza.

candva, am citit pe thread-urile de demult...prima (era/erau prioritara/prioritare) logica si bunul simt.

@obiectiv, nu te-am cunoscut direct - mi-ar fi placut sa facem impreuna fotografii.

au pe mana un instrument fantastic...unul dintre ei l-a creat, sau amandoi - habar n-am.

e ... e atat de jalnic nivelul la care s-a ajuns...dar, probabil la acest nivel jalnic suntem toti.

treziti-va.

intru rar, adica.

ca orice: ca discutii, ca recenzii, ca respect, ca logica, ca inteligenta, ca gluma, ca utilizatori normali.

reguli?!?  hai sa fim seriosi!! nu se mai aplica nicio regula scrisa de moderatori!!  totul e la "caterinca" - o modalitate gasita de capitalisti/bucuresteni in principal, sa-si bata joc de orice si oricine.

dar "ei" au captat si utilizatori altfel "normali" - care se alatura bucurosi "haitei" - pentru ca haita face legile in orice loc de pe Pamant.

jalnic.

stiti...la un moment dat mi-a atras atentia @obiectiv prin modul extrem de jos, dur, urit, in care se adresa aici, altui utilizator.

si...mi-a amintit de reactia mea, tot pe acest forum, la un alt utilizator bolnav, real bolnav.  (bine, reactia mea a fost mult mai decenta si mai scurta.  pur si simplu am ales sa spun ceea ce spun, decent, despre un om real bolnav de pe aici...si m-am oprit).

dar ...de aici si pana la banarea unui utilizator extrem de cunoscut si "vechi"...banarea de catre moderatorul general al site-ului...este ceva ce duce si mai jos acest site/forum, din punctul meu de vedere.

jalnic.

reganditi totul, rediscutati intre voi doi ce vreti de fapt cu acest site/forum.

dar cine sunt eu?!?

un utilizator obisnuit.

n-am murit ,sint sanatos tun , mai puternic ca niciodata , ce e o banare?

se intimpla in lume atitea lucruri urite, oamenii se mai constipa atunci cind nu isi fac clisma, altii nu au dupa ce bea apa , sint tari in care e inca razboi, despre ce vorbim noi aici?

• Like 7
Postat
  La 07.09.2015 la 20:42, klm112 a spus:

Democraţie nu există.

ba da , in koreea de nord. 

doar ca acolo se numeste diktatura.

• Like 4
Postat
  La 08.09.2015 la 19:01, obiektiv 100 a spus:

welcome back Obi :) :*

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat
  La 08.09.2015 la 19:01, obiektiv 100 a spus:

ai folosit o traducere în ceva european.în limba lor nu stiu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

De ce te miri Mossule? În țara în care meritocrația este înlocuită de cleptocrație, în țara în care jmekeria e mai presus decât adevărata inteligență, în țara în care maneaua a devenit muzică națională, într-o țară în care lăcomia e mai presus decât omenia,într-o asemenea țară zic, ce pretenții să ai pe un forum de curvăsăreală? Dacă useri care au adus plus-valoare forumului, care au contribuit din plin la dezvoltarea lui și la conturile acționarilor sunt aruncași la gunoi pentru că au reacționat brutal la sâcâiala, jignirile și injuriile unor retardați frustrați, care nu fac altceva decât să jignească, să provoace, să înjure, dacă asemenea useri sunt aruncați la coș, nu văd alt viitor forumului decât dispariția sa naturală, încet-încet. Userii decenți care au contribuit la creșterea lui vor intra din ce în ce mai rara, vor posta și mai rar, iar traficul va fi asigurat un timp de ipochimenii ăștia. Apoi, când nu vor avea pe cine să mai înjure, se vor înjura între ei, după care se vor plictisi și ei. End of story!

Ca să fiu sincer, Obi și-a meritat banarea, dar în aceeași măsură o meritau și ddpof & mirceasex. Dar mai ales, dacă se intervenea la timp și erau puși cu botul pe labe, Obiectiv nu mai avea la ce să reacționeze. 

O singură corectură am de făcut, Mossule: din câte știu eu, "capitala" forumului nu prea e în București.

L.E. Bine ai revenit nea Obi, hodorog pervers! :laugh2

• Like 7
  • Minus 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
  La 08.09.2015 la 18:48, mosu44 a spus:

e adevarat.

treziti-va.

intru rar, adica.

jalnic.

jalnic.

dar cine sunt eu?!?

un utilizator obisnuit.

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

Bebelusha de ce a fost banata? Am cautat si nu am gasit. Imi spune si mie cineva? Thx

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...