zelea Reputație: 98 Postat Ianuarie 13, 2016 Postat Ianuarie 13, 2016 V-ati gandit ca poate saraca fata nu rupe o boaba pe englezeste si s-o fi pierdut si ea cand a auzit o alta limba de partea cealalta a firului. De ce sa o catalogam din prima si sa cansideram ca e deja plina de "fasuri".
inspector g Reputație: 864 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2016 La nr asta am gasit o tipa din Botosani
bojoci Reputație: -397 Postat Martie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2016 sunat, 1.70-52, 20 ani, Sebastian (Prosper), 100F sau 200H.
bojoci Reputație: -397 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 Poza noua pe ANUNTUL...
legionarul Reputație: 534 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 11, 2016 Salut,Bifat si eu ciudata asta. O experienta dezamagitoare. Un ultra fast-fuck fara nici un fel de implicare. Locatia e la Prosper Sebastian vis a vis de o biserica. Am intrat, m-a privit pierdut, a intrebat cat stau, i-am zis ca 1 nr si prelungim daca e cazul. Platit 100 castraveti. Mi-a pus prezervativul cand inca Gogu dormea. Nici nu stiu cum l-a montat. Zici ca era casiera la market si vroia sa-si faca norma.I-am dat o muie scurta ca la examenul oral de bac. Imi era frica sa nu mi-o reteze, asa o sugea. Rapid si cu dinti. La normal s-a ridicat in picioare de am zis ca-s aia de la isis si vor sa-mi taie capul. A luat un tub de crema si si-a frecat scorbura de ziceai ca vrea sa scoata arsura de pe tuciul de mamaliga. Si-a desfacut cracii, Gogu meu murise, dar mai mult de frica l-am resuscitat. Am dat vreo 5 min si stresat de vreo eventuala noua reactie l-am implorat sa vomite. A vomitat saracu in caciula. N-am scos un sunet, nici eu, nici ea. Ziceai ca se fut Chaplin cu Greta Garbo intr-un film mut. La un moment dat ma simteam vinovat cumva ca am murdarit prezervativul.Vorbind serios, fugiti fratilor cat puteti. Daca vreti sa futeti o statuie care nici macar n-arata bine puteti sa va autoflagelati.I-am mai luat si o cutie cu bomboane....In rest, dati si sa nu regretati. Rupeti-le mingeacul.Eu sunt alaturi de domniile voaste. 7 1
terenteterente Reputație: 244 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Aprilie 12, 2016 hahahah, bravo frate, frumos redactat!
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 17, 2016 Pe Cristina o cunosc de pe vremea când lucra pe Stefan cel Mare in apropiere de Bellagio. Am vizitat-o atunci de mai multe ori, era noua in domeniu si se vedea asta. Mie mi-a placut la momentul respectiv, insa am vizitat-o ulterior si calitatea întâlnirii a scăzut considerabil. M-ar tenta totuși sa ii fac o vizita. 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 17, 2016 Ca vârsta are 21, in nici un caz 19 ani.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum