Sari la conținut

Sora lu' Ingineru'

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

... ce nu suport deloc. Sa fiu comparata cu alte femei. pe bune chiar ma deranjeaza!

Pai si daca te comparam cu alti barbati, sari de i7-n sus ca nu te credem ca esti femeie... :)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

nu e vina ei ca nu percepeti limbaj tantric :laugh2 :laugh2

numa la ON, COF,CIM va stau capetele

Jabebrucusnnzk jdhx dicu mx

Ddjkdkkd. Siam

• Oras:worldwide
Postat

Iată Kendra... nici în acest mic text nu a înțeles. Nu ne cunoaștem Picon... pentru să poți înțelege că nu sunt supărăcioasă. Așa că nu știu de unde să-mi faci rău. Mie îmi place să mă plictisesc... asta vreau. Nu te acuz pe tine sau altcineva de vreo poznă. Doar spuneam că... după ce că îmi e plăcută plictiseala ce o regăsesc uneori în momentele mele, mai citesc și aici lucruri amuzante. Îmi place să simt o usoara undă de amuzament când mă plictisesc plăcut. Să continui șirul propozițiilor?

Nu ca l-ai pierdut deja  :laugh2

Postat

Pai si daca te comparam cu alti barbati, sari de i7-n sus ca nu te credem ca esti femeie... :)

nu imi place sa fiu comparata cu nimeni si este una din chestiile care ma irita pe bune :)

Postat

Tu vorbesti si-n somn, este? :)

:laugh2  :laugh2 nu dorm sunt vampir. si asta si vrajitoare(asa-mi zice fratili tau)

Postat

Tastează...

tot pe dos le fac si in somn, inItalia vb in somn in engleza, in Romania in italiana si tot asa  :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

tot pe dos le fac si in somn, inItalia vb in somn in engleza, in Romania in italiana si tot asa  :laugh2

Al dracu' multilingvism!

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...