sava docmanov Reputație: 61 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 12, 2015
sava docmanov Reputație: 61 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 12, 2015 sa inteleg ca nimeni nu doreste sa ma ajute, sau nimeni nu vrea sa devina bogat?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2015 Nu.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 12, 2015 sa inteleg ca nimeni nu doreste sa ma ajute, sau nimeni nu vrea sa devina bogat?suntem deja 4
alexxx101 Reputație: -664 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 cum facem daca deja sunt foarte bogat si 1 mil nu prea mai inseamna mult pentru mine???? Cum facem daca o si am pe mandra in "custodie" sau imi e la un telefon distanta, dar 1 mil e cam putin??? daca chiar ai 1 mil de pus pe capul cuiva, de ce nu mergi "unde trebuie" sa anunti vestea, nu aici Terminand cu caterinca ieftina, daca chiar ai avea vreodata 100k ca$h nu 1 mil, ai sti exact ce trebuie facut sa gasesti pe aproape oricine, aproape oricand, aproape oriunde, si nu ai mai freca menta pe aici. Iti spune asta un om care stie ce inseamna genul asta de posibilitati Asa ca lasa harneala pentru prosti, sau pe baza faptului ca exista suficienti incat sa ai succes, bafta in continuare!! 1 3
sava docmanov Reputație: 61 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 12, 2015 suntem deja
nico01081987 Reputație: 651 Postat Septembrie 12, 2015 Telefon: nico01081987 Oras:pitesti Telefon: nico01081987 Oras:pitesti Postat Septembrie 12, 2015 Of, of, of...de ce nu accepti faptul ca a fost cu o secunda ma desteapta ca tine?Nu-ti convine, de ce nu termini frumos relatia si gata? Nu te tin muschii pentru cineva de nivelul tau?Sa mai si intri aici si sa oferi recompensa...e mai mult decat patetic.Fa o pauza si gandeste logic;) Ai decat o viata, nu ti-o complica, fa sa fie frumoasa;)Imi cer scuze nu m-am putut abtine.
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 Cine mi- o aduce are 1 milion de euroPrin virament bancar sau cash?
sava docmanov Reputație: 61 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 12, 2015 Prin virament bancar sau cash?nu te obosi mi-a fost dejja adusa , oferta nu mai este valabila poate fi inchis topicul
randunica Reputație: 6424 Postat Septembrie 12, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 12, 2015 Ce faci cu ea?Si milionul cine l a luat?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 12, 2015 Prin virament bancar sau cash? cash prin fax
sava docmanov Reputație: 61 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 12, 2015 Ce faci cu ea?Si milionul cine l a luat?o bag la produs 1 mil de euro vrea sa fie curva si pot sa-i acord posibilitatea de a practica meseria ce-i placemil la primit pers ce mi-a livrato
gabrogabro Reputație: 2366 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 12, 2015 o bag la produs 1 mil de euro vrea sa fie curva si pot sa-i acord posibilitatea de a practica meseria ce-i placemil la primit pers ce mi-a livratoCum adica vrea sa fie? este deja, adica a fost ca nimeni nu-i mai da bani :)
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 12, 2015 BunaaaaAi salutat sau toată istoria sau poanta a fost bunăăăăăăăăă ?
sava docmanov Reputație: 61 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 12, 2015 Nu s'iu ce sa zic.Cum adica vrea sa fie? este deja, adica a fost ca nimeni nu-i mai da bani :) gresit frațica îi plăcea sa se futa gratis si sa fie tratată ca o curva , de toți mapeții . de multe ori îi plătea ea si îi freca in cur pe fraieri . Curios faptul ca esti interesat de subiect . Exista posibilitatea sa te fi îngenunchiat si pe tine ( a futut si la tine in cur cu straponul)? asta făcea cînd nu accepta bani de la mapeții ca tine.cu banii care îi avea la dispoziție putea liniștit sa cumpere un întreg oraș nu avea nevoie de banii libidinosilor .
leonidass Reputație: -570 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Septembrie 13, 2015 gresit frațica îi plăcea sa se futa gratis si sa fie tratată ca o curva , de toți mapeții . de multe ori îi plătea ea si îi freca in cur pe fraieri . Curios faptul ca esti interesat de subiect . Exista posibilitatea sa te fi îngenunchiat si pe tine ( a futut si la tine in cur cu straponul)? asta făcea cînd nu accepta bani de la mapeții ca tine.cu banii care îi avea la dispoziție putea liniștit sa cumpere un întreg oraș nu avea nevoie de banii libidinosilor .Ce distrus e asta frate!!!! 😠1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 13, 2015 Acuma, dacă tu nu înțelegi că omul postează la mișto, ce să-ți fac? 3 2
relatie Reputație: -193 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2015 e masina ei Vreau mai multe detalii . Este in Bucuresti undevaAm gasit domnita,este la coada la lapte.....are acolo sticlele lasate!
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 14, 2015 Am gasit domnita,este la coada la lapte.....are acolo sticlele lasate!iar nu profiti sa taci atunci când ai posibilitatea
relatie Reputație: -193 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2015 iar nu profiti sa taci atunci când ai posibilitateaZi tu zau,cu limba scoasa...!
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2015 sa inteleg ca nimeni nu doreste sa ma ajute, sau nimeni nu vrea sa devina bogat?Omule, as paria ca si ea, nevasta-ta asta fugara a postat un anunt similar ca cine te aduce viu sau mort, se alege cu babi cacalau si un futai gratis))) Pai intre a lua bani de la tine si atat sau bani plus secs total de la ea ce iti spune intuitia ca as prefera? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum