b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 Azi e duminica. Pe fereastra intredeschisa navaleste propaganda religioasa din boxele bisericii de peste drum. Ies la o plimbare in parc si-mi vine cheful sa trag o muie scurta.Sun prima fata de pe "telefonul de serviciu" - raspuns : "Azi nu lucrez.Pa".Sun pe a doua - mesagerie.Sun pe a treia - tot mesagerie.Sun pe a patra - dupa cateva politeturi imi zice ca azi nu presteaza ca e sarbatoare si nici maine ca e ziua crucii si e pacat. Imi piere tot cheful si ma-ntreb ca prostul : Duminica sau la nu stiu ce mama dracu' de sarbatoare e pacat sa sugi pula si sa te futi, iar in celelalte zile nu e pacat ? Ce-o fi insemnand pacatul pentru o curva ?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 13, 2015 Din ciclul " Penibilii nu se opresc".
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 fara sa treci si pe la preot, da
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2015 Ai nimerit tu o nebuna... Oricum, din "prietenele" mele, cele religioase erau cele mai sarite de pe fix si cele mai parsive. Suna urat, dar cam asa sunt cei care considera ca o vizita la biserica le spala pacatele, deci pot face orice... Duminica multe nu lucreaza pentru ca nu fac aceeasi bani de obicei ca in celelalte zile, pe de alta parte iau si ele o zi libera.
adriian10 Reputație: -385 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Septembrie 13, 2015 pacat e ca daniel are salr dublu
strangers33 Reputație: 24 Postat Septembrie 13, 2015 Postat Septembrie 13, 2015 Mare pacat sa nu prestezi 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 13, 2015 Dacă in ziua de sabat / duminică îţi cade o oaie in groapă nu te duci să o scoţi din groapă ?
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Autor Postat Septembrie 13, 2015 Dacă in ziua de sabat / duminică îţi cade o oaie in groapă nu te duci să o scoţi din groapă ?dupa ce o vindeci de constipatie
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 13, 2015 sau de conspiraţie
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Autor Postat Septembrie 13, 2015 sau de conspiraţiehttps://www.youtube.com/watch?v=ncflplwYzho
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum