Sari la conținut

Caut colega

Postări Recomandate

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Nu stie pârlitu' asta de sushi...

Plm..a vrut sa scoata la pizza...o fi rugat-o pe ma-sa sa faca piața până ajunge el în gara...2 cepe, 300 g parizer, o sticla de bulion si niște franzela felii, gata pizza.

Ba, eşti chiar sigur ca nu accentul te-a dat de gol în fața dansei?

Nu te văd deloc bine.

Şi prost, şi cu accent.

de unde stii fai ca am accent? ai vorbit cu mine la telefon? :)

Postat

de unde stii fai ca am accent? ai vorbit cu mine la telefon? :)

Crezi ca e un alt motiv din cauza caruia ai luat muie, în afară de faptul că eşti prost?

Postat

Crezi ca e un alt motiv din cauza caruia ai luat muie, în afară de faptul că eşti prost?

muie nu cred ca am luat vreodata, spre deosebire de tine, dar e posibil sa fie accentul, ca sunt rusofon. asta e cauza? ca nici eu nu stiu supararea pramatiei.

Postat

muie nu cred ca am luat vreodata, spre deosebire de tine, dar e posibil sa fie accentul, ca sunt rusofon. asta e cauza? ca nici eu nu stiu supararea pramatiei.

Prostofon eşti.

Mai baga o disertatie despre cum ai vrut tu sa iesi la o pizza.

Eşti după Revolutie?

Era o emisiune de la Revelion...Dacă doriti sa revedeti :))))

Plm..

Hai sa radem şi noi.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ia stop joc toata lumea, ca prea v-ati infierbantat ! :138x

Vizitator
Postat

Dolorese ai intrecut masura. Nu ne legam de familie si copiii. E urat gest. Ne balacarim noi, ne tragem in pula, dar nu amestecam una cu alta.

Vizitator
Postat

Ticutza , rezolva problema :)

Problem solved.

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dolores, are dreptate Tica. Dar, fără a fi o scuză pentru muoldoveanul nostru și Nașu îl tot zgândără. Intrarea de partea lui @ vaducinrai ăsta, care e clar că și-a făcut contul în primul rând pentru a se lua de Dolores, l-a făcut să reacționeze așa cum a făcut-o.

Dolores, fără mame, copii etc. da? Hai că poți!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Mai da-l ma in pula mea de besinos slinos. De cate ori s-a luat de familia mea, inca am tacut. Mai educati-l daca sufera de sine, ca o ard si eu ca-n tiganie cu topoare si cutite, daca asta cere piata.

L.E.: Sigurul lucru de care nu sunt mandru este ca am apelat la copii ca sa-l fac sa taca mocnit, ceea ce nu e corect. Dar de ma-sa si stramba nu am mila, ca nici el nu are simt si masura. ;)

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Mai da-l ma in pula mea de besinos slinos. De cate ori s-a luat de familia mea, inca am tacut. Mai educati-l daca sufera de sine, ca o ard si eu ca-n tiganie cu topoare si cutite, daca asta cere piata.

L.E.: Sigurul lucru de care nu sunt mandru este ca am apelat la copii ca sa-l fac sa taca mocnit, ceea ce nu e corect. Dar de ma-sa si stramba nu am mila, ca nici el nu are simt. ;)

Prostule nu te potolești?!?! Adu-ți aminte cine cu cine s-a băgat în seama . Dacă ești zmardoi hai să ne întâlnim sa vorbim! Ce zici?
Postat

Prostule nu te potolești?!?! Adu-ți aminte cine cu cine s-a băgat în seama . Dacă ești zmardoi hai să ne întâlnim sa vorbim! Ce zici?

tu te-ai bagat in seama, ingamfatule, ca eu vorbeam doar cu Ticutza. esti vreo somitate si nu trebuie sa vorbesc prin jurul tau?

si ce poti sa imi faci tu cu mana ta? :)

Postat

În fața la Osho.

Sa vada şi moldoveanul cum e pe la oras.

Postat

În fața la Osho.

Sa vada şi moldoveanul cum e pe la oras.

s-a trezit oconasha =)))))) de cand asteptai sa-ti dau paiul de chibrit, este? =))))

Postat

tu te-ai bagat in seama, ingamfatule, ca eu vorbeam doar cu Ticutza. esti vreo somitate si nu trebuie sa vorbesc prin jurul tau?

si ce poti sa imi faci tu cu mana ta? :)

ce nu ți-a făcut ma-ta când erai mic...:))

Dacă ești de acord spune, da-ma PM unde vrei tu sa vin și ne vedem!

Postat

ce nu ți-a făcut ma-ta când erai mic... :))

Dacă ești de acord spune, da-ma PM unde vrei tu sa vin și ne vedem!

pai nu sunt in Bucales. nu o lua ca pe o scuza in schimb. te anunt cand ajung, cam intr-o saptamana, doua. e ok?

Postat

Măi, dar Andra ce vină are? 

Și că veni vorba ... Andra, ai același număr de telefon? :hug1

Postat

s-a trezit oconasha =)))))) de cand asteptai sa-ti dau paiul de chibrit, este? =))))

Copchile, nu vezi ca esti o copie proasta a altui prost, xoxo.

Mai iei şi din replicile motanului...

Incerci tu ceva pe forum, cu curu-n două luntre ori cu două luntre-n cur, poate uita lumea ca eşti un biet copilas de la tara, amorezat şi pacaliti de o curvă.

Plm....la pizza a zis el ca merge....

Nu iţi iese.

Ştii de ce?

Pentru ca eşti prost.

D-aia.

:)))))

Postat

pai nu sunt in Bucales. nu o lua ca pe o scuza in schimb. te anunt cand ajung, cam intr-o saptamana, doua. e ok?

Nu-i bai zi-mi unde și vin! Și afară dacă ești...da.mi PM să aranjam. Dacă nu vrei atunci când vii în București tot o sa dau de tine. Promit!!!

Postat

Copchile, nu vezi ca esti o copie proasta a altui prost, xoxo.

Mai iei şi din replicile motanului...

Incerci tu ceva pe forum, cu curu-n două luntre ori cu două luntre-n cur, poate uita lumea ca eşti un biet copilas de la tara, amorezat şi pacaliti de o curvă.

Plm....la pizza a zis el ca merge....

Nu iţi iese.

Ştii de ce?

Pentru ca eşti prost.

D-aia.

:)))))

nu stiu ce zici, dar frumos monolog.

care-s motivele de toti suntem prosti pentru tine. ca tot nu inteleg. ce ti-am facut, daca pizda nu porti?

P.S.: eu am inclusiv bunicii de la oras. s-au retras la pensie, la tara, ca au casa faina si e liniste. ;)

Postat

Nu-i bai zi-mi unde și vin! Și afară dacă ești...da.mi PM să aranjam. Dacă nu vrei atunci când vii în București tot o sa dau de tine. Promit!!!

singur sau cu "mafia"? =))))

Postat

singur sau cu "mafia"? =))))

singur...cu copiii

Postat

care-s motivele de toti suntem prosti pentru tine.

P.S.: eu am inclusiv bunicii de la oras. s-au retras la pensie, la tara, ca au casa faina si e liniste. ;)

Vezi ca nu înțelegi?

Doar tu eşti prost.

De ce nu înțelegi?

Pentru că eşti prost.

Ti-a adus maică-ta de la piața 2 cepe, 300 grame de parizer, bulion şi franzela felii şi gata, ai zis că fuți şi tu gratis.

:))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...