Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

te-ai vopsit? parca nu erai bruneta...sau imi amintesc eu gresit :)

in orice caz, e mult mai faina realitatea decat ce se vede in poze

mai bine roaga o colega sa iti faca 2-3 poze imbracata in rochiile alea mulate, cand esti in picioare pe tocuri si sa te prinda toata ;)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

te-ai vopsit? parca nu erai bruneta...sau imi amintesc eu gresit :) in orice caz, e mult mai faina realitatea decat ce se vede in poze mai bine roaga o colega sa iti faca 2-3 poze imbracata in rochiile alea mulate, cand esti in picioare pe tocuri si sa te prinda toata ;)

multumesc alexxx101.o sa fac si asta.:*:*:*te astept la trio:))
Postat

UP. S`a terminat emisiunea, deci a plecat reporterul de la usa lor, asa ca puteti sa sunati pt programari =))[/size]

iti doresc patru masini,prietene!!! Si una in care sa fie reporterul si cameramanii de la a1!!!:))post-181027-0-96719500-1445541383_thumb.jpg
  • Oras:UK
Postat

Pana la 23:00 in aceasta minunata seara de octombrie:* :)

Azi e cu program prelungit, sa recuperati ce`ati pierdut cat timp v`au stat aia la usa? =)) 

P.S.: Si eu imi doresc sa fiu un tigru.. Si totusi nu se poate ^_^

Postat

Azi e cu program prelungit, sa recuperati ce`ati pierdut cat timp v`au stat aia la usa? =))  P.S.: Si eu imi doresc sa fiu un tigru.. Si totusi nu se poate ^_^

teapa nenea!!! In mod normal e pana la 00:00,dar acum cum suntem vedete tv... muncim mai putin(k ne-a crescut ratyngu'):)))))
Postat

teapa nenea!!! In mod normal e pana la 00:00,dar acum cum suntem vedete tv... muncim mai putin(k ne-a crescut ratyngu') :)))))

Ca si program lucrez zilnic de la ora 10-11,pana 19-20,ultima programare. Fk nu ofer,iar despre finalizare discutam la telefon.

Orice alte detalii le puteti afla la telefon. :*

Ia vezi ce ai scris aici. Ai apoi o postare in care precizezi ca`n ziua aia(nu DIN ziua aia, ci IN ziua aia), esti disponibila pana la 24. Deci? 

Postat

Gogule!!!eram si eu mica... uita-te la postari mai recente... :))

M`am uitat. Nu gasesc nici unul sa specifice ora 00:00. Ti`am spus. Am gasit unul singur in care spui ca esti pana la 24. Dar era doar IN ziua aia. "Azi", nu "De azi".

Postat

Offf amaratu' .... mele,daca nu ai nici o ocupatie,stai sa milogesti atentie la vedete:)))))) si nu orice vedete:))))

Postat

Offf amaratu' .... mele,daca nu ai nici o ocupatie,stai sa milogesti atentie la vedete:)))))) si nu orice vedete:))))

Eu vad ca voi milogiti atentie. Mai sunteti si retardate, tinand cont ce considerati voi ca`i motiv de`a va considera vedete =))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Eu vad ca voi milogiti atentie. Mai sunteti si retardate, tinand cont ce considerati voi ca`i motiv de`a va considera vedete =))

mars ba psihopatule!!!ca nu meriti nici macar sa imi obosesc degetelele astea finute. Gata!!! Inceteaza cu hartuirile,ti-a ajuns.cu tine nu se baga nimeni in seama.deci,ca sa ti se acorde atentie,faci toate cacaturile astea...bineinteles ca nu te gandesti la consecinte,si mai ales cui poti face rau!tu esti retard,pentru ca iti spun scurt,clar si la obiect sa ma lasi in pace,dar continui sa ma jignesti si sa te bagi in seama ca "o.b-ul" .mars si lasa-ma in pace odata pentru totdeauna prostu' forumului!!!
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

mars ba psihopatule!!!ca nu meriti nici macar sa imi obosesc degetelele astea finute. Gata!!! Inceteaza cu hartuirile,ti-a ajuns.cu tine nu se baga nimeni in seama.deci,ca sa ti se acorde atentie,faci toate cacaturile astea...bineinteles ca nu te gandesti la consecinte,si mai ales cui poti face rau!tu esti retard,pentru ca iti spun scurt,clar si la obiect sa ma lasi in pace,dar continui sa ma jignesti si sa te bagi in seama ca "o.b-ul" .mars si lasa-ma in pace odata pentru totdeauna prostu' forumului!!!

Fa, sa`ti zic un lucru. Nu eu trebuia sa ma gandesc la consecinte,centuristelor. Mai da`va draq de cretine. Tot eu sa ma gandesc? Ti`am avertizat "colega" de o mie de ori sa inceteze si`a durut`o`n pizda. Ba parca MAI RAU facea. EA trebuia sa se gandeasca la consecinte. Nu eu. Eu ma pis pe voi. Si`n caz ca n`ai observat, eu primesc atentie negativa de la foaaaaarte multi useri. Nu as avea nevoie si de`a voastra. Asa ca vorbesti prostii, ca sa pari importanta si tu si jigodia aia. Taci draq. Atata va pupati in cur reciproc sa nu va altoiasca morris... 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Fa, sa`ti zic un lucru. Nu eu trebuia sa ma gandesc la consecinte,centuristelor. Mai da`va draq de cretine. Tot eu sa ma gandesc? Ti`am avertizat "colega" de o mie de ori sa inceteze si`a durut`o`n pizda. Ba parca MAI RAU facea. EA trebuia sa se gandeasca la consecinte. Nu eu. Eu ma pis pe voi. Si`n caz ca n`ai observat, eu primesc atentie negativa de la foaaaaarte multi useri. Nu as avea nevoie si de`a voastra. Asa ca vorbesti prostii, ca sa pari importanta si tu si jigodia aia. Taci draq. Atata va pupati in cur reciproc sa nu va altoiasca morris... 

bai baiatule,ma jur solemn cu mana pe putina inima ramasa,ca esti un bulangiu.singurul care ne pupa in cur(pe di_ana,pe mine,inclusiv pe p_morris) esti tu.centurista e mata,ca nu m-ai vazut tu pe mine pe centura,si daca te pisi,sa te pisi pe mortisorii matii de boschetar!gata.suntem chit,ca imi dai prea mare maxima!!!si nu imi mai incap in "masca" diplomata care o port de obicei. Voua celorlalti imi cer mii de scuze ca trebuie sa luati parte la asa o batjocura!!!
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

si apropo de altoit!cred ca asa ai vazut in familia ta ca sunt tratate femeile,de aceea esti singur la 180 ani ai tai!!! Eu una nu am primit-o niciodata,si nici nu as accepta!deci mars
  • Minus 1
Postat

rautateeee.....multaaa....rautateeee...

nu mai biine bem o sticla de vin, futem o pizsda frumoasa...fumam o tigara buna....ne vedem de treaba noastra si traim fericiti? ;)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Am facut programare astazi la ora 14 pentru ora 16:15 - confirmat telefonic.

Am ajuns la locatie si ori are telefonul inchis, ori ma bagat la apelant blocat, deviat direct in casuta vocala.

Concluzie - teapa.

• Like 1
Postat

Am ajuns la locatie si ori are telefonul inchis, ori ma bagat la apelant blocat, deviat direct in casuta vocala.

Concluzie - teapa.

Poate sunt cei de la Antena 1 la usa si nu poate sa te primeasca! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

Concluzie - teapa.

hai ca esti chiar bagabont si hahalera pe alocuri...

pai zi tu, cum adica, programare la 16:15 pai nu stiai ca la ora aia incepe "accesu"

PS: sper ca nu aveai vreo camera de filmat dupa tine cand ai ajuns la locatie..... :P

PPS: Pamflet zic...

• Like 1
  • Minus 3

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Poate a intrat vladizinho peste ele si s-a pisat pe telefon;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...