Sari la conținut

Cati utilizatori atei avem pe site

Postări Recomandate

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Sunt ateu cand vine vorba despre deitatile cu atribute clasice (atot-x/y/z) si apateist cand vine vorba despre celelalte.

Nu face obiectul acestui topic dar tre' sa spun ca nu mi-a fost dat, inca, sa intalnesc o religie monoteista (panteismul ar fi o alta mancare de peste - poate cea mai interesanta religie, daca se poate spune asa ceva). Majoritatea religiilor propun o sumedenie de entitati supranaturale, eventual demne de slava sau antagonice. Isi permit sa se autointituleze monoteiste pentru simplul fapt ca una dintre entitati e mai jmechera decat celelalte (e level 999 si are mai multa mana). ...Iar vrajeala d-asta nu merge la mine :).

• Oras:neinteresant
  • Oras:neinteresant
Postat

@beraru ,unde fui bre ca mi-era dor de tine nebunaticule!!!

Vizitator Beraru
Postat

@beraru ,unde fui bre ca mi-era dor de tine nebunaticule!!!

Multumesc asemenea! Din pacate n-as putea spune ca am revenit. Am avut (si am inca) ceva schimbari in viata profesionala. In urmatoarele 4-5 luni sper sa ma "asez" conform estimarilor; ...da' n-am nicio certitudine. Nu degeaba, la interviuri, am dispretuit cel mai mult intrebarea: "unde te vezi peste 5 ani?". Nu zic ca n-am timp nici sa respir dar am fost nevoit sa-mi prioritizez activitatile. Frecangeala isi are locul ei, dar mai tarziu :).

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Salut Berarule! Te așteptăm cu drag.

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu una recunosc nu suport nimic ce tine de religie,credinta,popi s.s.m.d.....chit ca toata viata am locuit la cativa metri de un popa :)

Probabil cu raspopitu ai invatat meseria.
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

...

Salutari!  :beex2

Vizitator Beraru
Postat

Salut Berarule! Te așteptăm cu drag.

bravo,s-a simtit lipsa ta!

Salutari!  :beex2

Noroc prieteni! Cu drag la o bere, in Bucuresti :D. Asta nu intra niciodata la capitolul "frecangeala".

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...