picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 23, 2015 Pa!
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2015 Postat Septembrie 23, 2015 Sunt ateu cand vine vorba despre deitatile cu atribute clasice (atot-x/y/z) si apateist cand vine vorba despre celelalte.Nu face obiectul acestui topic dar tre' sa spun ca nu mi-a fost dat, inca, sa intalnesc o religie monoteista (panteismul ar fi o alta mancare de peste - poate cea mai interesanta religie, daca se poate spune asa ceva). Majoritatea religiilor propun o sumedenie de entitati supranaturale, eventual demne de slava sau antagonice. Isi permit sa se autointituleze monoteiste pentru simplul fapt ca una dintre entitati e mai jmechera decat celelalte (e level 999 si are mai multa mana). ...Iar vrajeala d-asta nu merge la mine .
goti Reputație: 186 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Septembrie 23, 2015 @beraru ,unde fui bre ca mi-era dor de tine nebunaticule!!!
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2015 Postat Septembrie 23, 2015 @beraru ,unde fui bre ca mi-era dor de tine nebunaticule!!! Multumesc asemenea! Din pacate n-as putea spune ca am revenit. Am avut (si am inca) ceva schimbari in viata profesionala. In urmatoarele 4-5 luni sper sa ma "asez" conform estimarilor; ...da' n-am nicio certitudine. Nu degeaba, la interviuri, am dispretuit cel mai mult intrebarea: "unde te vezi peste 5 ani?". Nu zic ca n-am timp nici sa respir dar am fost nevoit sa-mi prioritizez activitatile. Frecangeala isi are locul ei, dar mai tarziu . 2
goti Reputație: 186 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Septembrie 23, 2015 bravo,s-a simtit lipsa ta!
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 23, 2015 Salut Berarule! Te așteptăm cu drag. 3 3
relatie Reputație: -193 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2015 Eu una recunosc nu suport nimic ce tine de religie,credinta,popi s.s.m.d.....chit ca toata viata am locuit la cativa metri de un popa Probabil cu raspopitu ai invatat meseria.
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 23, 2015 ... Salutari!
remember_me Reputație: -552 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 23, 2015 Probabil cu raspopitu ai invatat meseria.nu cred ca te priveste pe tine de unde am invatat eu meserie
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2015 Postat Septembrie 23, 2015 Salut Berarule! Te așteptăm cu drag. bravo,s-a simtit lipsa ta! Salutari! Noroc prieteni! Cu drag la o bere, in Bucuresti . Asta nu intra niciodata la capitolul "frecangeala". 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2015 Beraru
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum