Sari la conținut

bebelusa

Postări Recomandate

• Oras:.
Postat

ba frate nu am poze cu numeni , si niciodata nu am dat poze cu nimeni  si nici numere!!!!!! 

nu stiu de unde pana mea ati auzit voi astea dar saoateti-va ob-eurile din urechi ca nu auziti bine

si referitor la oradea nu stiu ce sa intamplat nu eram in tara insa eu nu lucrez cu agenda si nu am agenda!

p.s sufletel mic mars ma nici aici nu scap de tine? :slap2  :slap2  :slap2

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce treaba are ce ai scris tu cu ce a zis adminul mai sus? Nu esti tu umpic cam prost asa?

Mai du-te-n plm de prost care esti tu prost.Chiar nu vezi legatura sau te bagi in seama ca OB-ul in pizda? Băi retardinho,citeste in plm cu atentie si pe urma posteaza.Ai de plm,mai sunteti multi mă?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu am poze cu motanu'..............sa inceapa licitatia...............  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

Eu am poze cu motanu'..............sa inceapa licitatia...............  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

le cumpar daca e si cu cateaua

Vizitator
Postat

le cumpar daca e si cu cateaua

:) (meserias fotograful, iti trebuie ceva inteligenta sa poti sa reusesti sa faci un caine si o pisica sa stea cuminti unul langa altul, unde mai pui si la pozat... E foarte greu sa reusesti sa determini animalele sa fie focalizate pe obiectivul aparatului cand le fotografiezi...)

http://ita.forza10.com/UserFiles/images/cat-and-dog-912x343.jpg

• Like 4
Postat

ba frate nu am poze cu numeni , si niciodata nu am dat poze cu nimeni  si nici numere!!!!!! 

nu stiu de unde pana mea ati auzit voi astea dar saoateti-va ob-eurile din urechi ca nu auziti bine

si referitor la oradea nu stiu ce sa intamplat nu eram in tara insa eu nu lucrez cu agenda si nu am agenda!

p.s sufletel mic mars ma nici aici nu scap de tine? :slap2  :slap2  :slap2

Ia adu-ti aminte de la cluj cand un membru ti-a scris aici https://nimfomane.com/forum/topic/42996-bebe-in-vizita/

Bebe, ai uitat carnetelul cu programarile la Oradea (pe bune!!)! Deci, iarta-o....carnetelul ii de vina.......altceva nu poate sa fie daca nici dupa o zi nu ti-a raspuns, macar aici pe topic!

Deci esti o mincinoasa si salvezi pe caiet nr de telefon ale clientilor. Poate si al meu il ai cand prestai in Galati , ca am fost la tine. Ia-ti cainele de lesa phoenix ca ma pis pe amandoi zdrentelor.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

dragii mei astazi imi anunt retragerea definitiva si irevocabila.

sa nu va aud ..las ca se intoarce.. NU,nu am sa o fac. imi puteti inactiva contul deoarece eu nu o sa mai am nimic deaface cu forumurile!!!

O zi buna si tot ce vreti voi sa se intample

si nu ma dretrag din cauza a ce s-a scris azi aici! am altceva mai bun de facut. bay

Postat

Deci esti o mincinoasa si salvezi pe caiet nr de telefon ale clientilor. Poate si al meu il ai cand prestai in Galati , ca am fost la tine. Ia-ti cainele de lesa phoenix ca ma pis pe amandoi zdrentelor.

Te piși pe mă-ta băăăă 

Postat

sa nu va aud ..las ca se intoarce.. NU,nu am sa o fac. imi puteti inactiva contul deoarece eu nu o sa mai am nimic deaface cu forumurile!!!

si nu ma dretrag din cauza a ce s-a scris azi aici! am altceva mai bun de facut. bay

Mult succes in viata.O decizie inteleapta pe care nu multe o pot lua chiar si la varste mai inaintate

• Like 3
Postat

Ia adu-ti aminte de la cluj cand un membru ti-a scris aici http://nimfomane.com/forum/topic/42996-bebe-in-vizita/

ma boule mai citeste o data contextul. hai sugi pula .. nu imi mai bat capul cu toti prostii . PA

Postat

Ce sa inteleg eu ca dupa ce ai fost prinsa in fapt ca salvezi intr-un mod nejustificat numerele de telefon ale clientilor in agenda si ca dai pe sub mana poze cu clientii care te viziteaza ai decis sa te retragi?

Ce context fa retardato si mincinoaso , membrul ala care a scris la cluj te-a prins cu minciuna la tine si acum te retragi pe usa din dos cu coada intre picioare.

Du-te-n pula mea de muista ca poimaine te intorci inapoi pe forum, omeneste este cand gresesti sa iti ceri scuze public pentru lucrurile nepotrivite pe care le-ai facut nu sa mai faci si pizda mare. Imputito.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

dute-n mortii mati de imbecil frustrat. ba boule nu de asta m-am retras panarama de om! am altele de facut 

insa tie iti spun un calduros sugi pula 

morti mati de tembel.

nu am poze zdreamta ordinara nici cu pisicu nici cu nimeni altcineva si nu am dat niciodata poze cu nimeni nimanui  imfectule. never nu am avut agenda cu numere. nuciodata nici in telefon nu salvam numere.

mars in mocirla din care ai venit manca-mi-ai pula de retardat ambulant

Postat

O domnisoara nu poate avea un asemenea vocabular.

eu una nu mai pot raspunde frumos prostilor care ma dot ataca. asta este ultima interventie . de astazi nu voi mai intra pe acest forum

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Având în vedere că până acum nu am știut, am o întrebare: cele imputate bebelușei, recte publicarea de poze etc. s-au petrecut pe forumul nimfomane.com? Întreb pentru că nu am văzut așa ceva și mă gândesc că mi-a scăpat acest scandal.

Mulțumesc pentru lămuriri!

Postat

Având în vedere că până acum nu am știut, am o întrebare: cele imputate bebelușei, recte publicarea de poze etc. s-au petrecut pe forumul nimfomane.com? Întreb pentru că nu am văzut așa ceva și mă gândesc că mi-a scăpat acest scandal.

Mulțumesc pentru lămuriri!

Daca citeai,intelegeai

Vizitator
Postat

Ce so discuta diseara ? :(

Marii clasici in viata. Cum pierde Romania in fata Finlandei. Lucruri uzuale. Dc a fost Pisicut demascat :) stii tu.

Vizitator
Postat

Marii clasici in viata. Cum pierde Romania in fata Finlandei. Lucruri uzuale. Dc a fost Pisicut demascat :) stii tu.

sa nu vorbiti de mine , daa ? :)

Postat

Daca citeai,intelegeai

:laugh2  Am înțeles bine, voiam doar o confirmare oficială. Ie grele astea  :slap2

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Pai de ce ar fi cineva doritor mai? Daca iti place cineva sau iti displace e pentru personalitate si carater si altele. O mutra mai mult sau mai putin reusita avem cu toti. Superficialilor  :laugh2  :laugh2  Pisi eu tot tin la tine promit :D

Vizitator
Postat

Pai de ce ar fi cineva doritor mai? Daca iti place cineva sau iti displace e pentru personalitate si carater si altele. O mutra mai mult sau mai putin reusita avem cu toti. Superficialilor  :laugh2  :laugh2  Pisi eu tot tin la tine promit :D

pentru ca e' barbat bine.............. cre' ca toate fetele ar pune poza lui pe desktop..........

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...