obistein Reputație: 26 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Ai alunite cam mari, julituri pe picioare, buricul cam hmm, deci... daca tot fac poze gratis, macar sa nu stau sa editez prea mult:) Sortezi pozacii instant, te uiti frumos la obiectivul aparatului, care e ceva gen:https://d1w5usc88actyi.cloudfront.net/styles/full/s3/lead/2015/02/fstoppers-simga-24mm-art-f14-price-announced.jpg Te uiti dupa un "1:", de exemplu la asta scrie 1:1.4. Daca 1.4 ala trece de hai sa zicem 2.8, e clar amator. Prea lung nu are de ce sa fie, ca nu iti face poze din blocul vecin. Gros, e ok:) La fel, sa aiba _macar_ doua surse de lumina, de preferat 4-5, ori doua blitzuri, ori blitz+umbrela, blenda, ce-o fi... Si daca vezi ca li se scoala cand iti fac poze, atunci clar sunt amatori:) Hai, ca cu ocazia asta poate i-am desumflat eu putin... Si mai bine faceai poze cu tapetul ala cu caramida si frunzulite in spate, dar banuiesc ca nu ai avut oglinda ... maestre, te inseli in privinta fetei .e un model desavirsit.cu mine a tras asta vara peste 5 mii de cadre , pacat ca nu am permisiunea de a posta , iti spun sigur ca nu te plictisesti cu ea, pozind.
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 7, 2015 ioi futa-ma dumniezo ...cum pana mea sa bagi limba in buric ...la mie daca se apropie cineva de buricul meu ..atata ii trebuieDeci am zis si ma repet .....pe interior !!!
remember_me Reputație: -552 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:. Oras:. Autor Postat Octombrie 7, 2015 maestre, te inseli in privinta fetei .e un model desavirsit.cu mine a tras asta vara peste 5 mii de cadre , pacat ca nu am permisiunea de a posta , iti spun sigur ca nu te plictisesti cu ea, pozind.pai ia baga mataluta cateva pozici hai ... si ai mailu meu ..restu poti sa le trimiti pe mail ...
themendis Reputație: 58 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 maestre, te inseli in privinta fetei .e un model desavirsit.cu mine a tras asta vara peste 5 mii de cadre , pacat ca nu am permisiunea de a posta , iti spun sigur ca nu te plictisesti cu ea, pozind. Poti pui un raw undeva pe un whatever filesharingsitedownload etc?
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 maestre, te inseli in privinta fetei .e un model desavirsit.cu mine a tras asta vara peste 5 mii de cadre , pacat ca nu am permisiunea de a posta , iti spun sigur ca nu te plictisesti cu ea, pozind.Mai ai mah multe conturi? Plm nici nu mai stii cu cine vorbesti pe forumul asta
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Ca bine zici, tu cine ai fost? )))
obistein Reputație: 26 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Mai ai mah multe conturi? Plm nici nu mai stii cu cine vorbesti pe forumul asta Mai ai mah multe conturi? Plm nici nu mai stii cu cine vorbesti pe forumul asta
obistein Reputație: 26 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 mai , este un apelativ cam golanesc, mie mi te poti adresa cu domnule . 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 7, 2015 Până la urmă a rezolvat cineva fata? De poze, zic.azi e zi de post ferbe lumea fasole nare timp de poze
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 7, 2015 mai , este un apelativ cam golanesc, mie mi te poti adresa cu domnule .Sir
obistein Reputație: 26 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Poti pui un raw undeva pe un whatever filesharingsitedownload etc?fara acordul fetei nu pun nicaieri . ii poti cere ei , s-ar putea sa ii fi ramas ceva de asta vara.
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Octombrie 7, 2015 pai ia baga mataluta cateva pozici hai ... si ai mailu meu ..restu poti sa le trimiti pe mail ... fara acordul fetei nu pun nicaieri . ii poti cere ei , s-ar putea sa ii fi ramas ceva de asta vara. N-auzi bre Obstein-gefuhrer ca iti cere fata sa bagi pozici acilişa? Ce mai astepti, baga mare? Alles gute!
remember_me Reputație: -552 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:. Oras:. Autor Postat Octombrie 7, 2015 fara acordul fetei nu pun nicaieri . ii poti cere ei , s-ar putea sa ii fi ramas ceva de asta vara.breeee mai am poze da vezi ca mai am la tine chiar cu o pagina in urma ti-am dat acordul sa postezi ..stii regula fara fata ..in rest baga taty poze ..asa imi demonstrezi ca esti obi ..baga poze de la cabanuta aia din stuf
remember_me Reputație: -552 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:. Oras:. Autor Postat Octombrie 7, 2015 azi e zi de post ferbe lumea fasole nare timp de pozeazi nu fierbem fasole fierbem paste
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 7, 2015 azi nu fierbem fasole fierbem paste tias baga un penne arabiata in cannelloniul tau
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 mai , este un apelativ cam golanesc, mie mi te poti adresa cu domnule .As putea sa va spun Sir?
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 7, 2015 Bebe, nu vrei mai bine sa vin io si sa te fut profesional?
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 7, 2015 Bebe, nu vrei mai bine sa vin io si sa te fut profesional?Vaaaiii , terminati cu modestia !!!
remember_me Reputație: -552 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:. Oras:. Autor Postat Octombrie 7, 2015 Bebe, nu vrei mai bine sa vin io si sa te fut profesional?Neeee da ce asa sec ...ce naiba ..mai intai pozili bre
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2015 azi e zi de post ferbe lumea fasole nare timp de poze Iar fasole? V-am convertit pe toți. Asta înseamnă să fii mafiot! 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 7, 2015 Iar fasole? V-am convertit pe toți. Asta înseamnă să fii mafiot! tu esti nashu curvarilor si dieteticianu curvelor
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 7, 2015 Iar fasole? V-am convertit pe toți. Asta înseamnă să fii mafiot! Vine iarna, gazul scump ....
remember_me Reputație: -552 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:. Oras:. Autor Postat Octombrie 7, 2015 Iar fasole? V-am convertit pe toți. Asta înseamnă să fii mafiot! PiCoane vreau fasoleeeee cand imi faci?
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 7, 2015 Vine iarna, gazul scump ....daca papi fasole gazu e gratis 1
obistein Reputație: 26 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 As putea sa va spun Sir?hai , ca o dam chiar in extreme,am glumit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum