sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2015 Aveam 22 ani, eram studenta in anul 3, aveam un iubit de vreo 2 ani si ceva. Nu stiu daca ne iubeam, probabil ca da, dar stiu ca a fost o relatie intensa. Acolo am invatat cum este sa iti pierzi controlul, cu el…de la el, din cauza lui, a mea, a sortii. Cu toate astea, reveneam acolo de fiecare data. Plecam daramata si totusi reveneam. Se apropia revelionul, noi eram ok, ne faceam planuri. Pe 30, seara lucrurile s-au stricat, nimic nou. M-am interesat unde nu trebuie sa ajung in noaptea de revelion si am luat trenul catre alta directie, catre directia corecta….catre extaz, numai ca eu nu aveam de unde sa stiu asta…inca. Am ajuns pe seara la destinatie, la un foarte bun prieten comun, toata lumea bucuroasa, ne punem pe petrecut.(Nu as vrea sa fiu ipocrita si sa nu recunosc ca ma simteam bine in compania respectiva, ramasesera niste treburi neterminate intre mine si unul dintre “ei” in urma cu 2 ani cand ne-am cunoscut, tot cu ocazia unui Revelion. Era prietenul colegului nostru.) Inca nu trecuse de 12 noaptea si eu eram deja foaaaaarte bine dispusa, niste ochi mari si albastri pareau ca nu se dezlipesc de mine iar eu ii doream de aproape 2 ani. Oare se va intampla in sfarsit?!?! Oare va face el primul pas?!?! Oare conteaza?!?! Nu, nimic nu conta, in noaptea respectiva m-am dezbracat de principii. Doamne si cat de bine a fost. Eram singura in camera, ma rujam si aud un telefon sunand. Era telefonul colegului meu. Nu cred ca vreti sa stiti cine suna. Nu cred ca imi pasa, ma rujam in continuare. Usa se deschide si intra in camera colegul meu. La fel de euforic si de excitat ca si mine, ma lipeste de sifonier si incepe sa ma sarute salbatic. Cu o viteza fantastica i-am desfacut pantalonii si m-am lasat pe vine. O daaaa…stiam si intelegeam ce fac,dar asta, in loc sa ma opreasca, nu facea decat sa ma excite si mai tare. Nu mai exista drum inapoi. Nu ne-am dezbracat decat pe jumatate, m-a intors cu spatele si am inceput sa ne futem ca nebunii. Era atat de bineeee…eram in transa, il rugam sa nu termine ca eu mai vreau. Niciunul dintre noi nu a auzit usa dezchizandu-se, niciunul dintre noi nu l-a vazut asezandu-se pe fotoliu. Am vazut doar ca la un moment dat, ma priveau aceiasi ochi albastri de mai sus. Fara sa ma gandesc o clipa, m-am dus in fata lui si l-am sarutat. Acolo s-a dezlantuit nebunia…niciodata in viata mea nu visam la asa ceva dar iata ca se intampla…woaw. Dupa cum spuneam mai sus, m-am dezbracat de principii, efectiv am uitat de tot, am uitat ca era Revelionul, ca noi nu eram singuri, ca toti aveam “obligatii”, ca … ca …. ca…. Credeti ca mai conta ceva?!? Nu, categoric, nu! Am fost luata in brate de “ochi albastri” si asezata pe canapea unde mi-a dat aproape cele mai marfa limbi ever. Nu puteam sa ma manifest precum ma simteam, aveam gura plina…aveam un singur gand: sa nu se termine, sa nu se termine prea curand. Nu stiu de cate ori am terminat, eu aveam impresia ca am cate un orgasm la fiecare atingere a lor, o singura data in viata mea am mai avut asemenea trairi (cand mi-am tras-o prima data cu un cuplu, cand m-am iubit cu adevarat cu o femeie si cu un barbat in acelasi timp, dar asta a fost dupa vreo 5 ani). Cum nimic nu dureaza la nesfarsit, s-a terminat si prima parte a acestui moment, destul de repede din momentul in care “ochi albastri” a fost in mine. Pffff, de cand asteptam asta, de cand il voiam in mine. Am explodat toti 3 in the same time. Woaw…woaw…woaw.Pentru o clipa am crezut ca, la final toti vom fi stanjeniti, insa nu a fost asa. Totul a fost atat de natural, atat de frumos, atat de perfect. Nu ma simteam aiurea, nu ma simteam ca si cum tradasem in cel mai urat mod cu putinta, nu ma simteam absolut deloc vinovata, nimic din toate acestea. Ma simteam atat de bine, atat de altfel, atat de euforica si de excitata, simteam ca pot face orice imi trece prin cap acolo, atunci, in acea camera, cu ei doi…simteam ca acolo nu este loc de limite. Nu am gresit deloc. Am mai iesit din camera doar sporadic, pe furis, catre dus sau ca sa mai tiram cate-o sticla de tequila. Nu imi mai aduc aminte de cate ori ne-am tras-o, cred ca de vreo 3 ori. Se facuse dimineata, lumea plecase, cine nu pleca dormea, noi inca bantuiam pe acolo…euforici, excitati. Am incheiat noaptea cu o partida in 2, doar eu cu “ochi albastri”, pe un fotoliu din hol. De data asta nu a mai fost sex salbatic, a fost tandru, ne-am sarutat mult, ne-am mangaiat mult, ne-am futut usor ca si cum ne-am fi dorit sa intiparim acolo ceea ce simteam, ceea ce am trait toata noaptea, sa nu uitam vreodata acele momente. Si acum imi amintesc cum statea peste mine, in mine, si se uita la mine cu ochii aia mari si frumosi, era putin transpirat pe frunte si vedeam atat de clar dorinta din ochii lui, avea o fata atat de expresiva…in acele momente, acel tip ar fi putut sa ma faca sa am orgasm fara sa ma atinga, atat era de intens momentul. Intr-un final a adormit si el, rapus de atata pizda. M-am spalat, m-am imbracat si am plecat inapoi spre gara, spre casa, spre realitate. Nu am iesit din casa si nu am raspuns la telefon 3 zile pentru ca voiam sa retraiesc acele momente, nu voiam sa ma paraseasca euforia. Dupa vreo 3-4 ani ne-am reintalnit toti 3, de data asta totul era stabilit, era clar de ce si pentru ce ne intalnim. Are vreun sens sa va spun ca nu a mai fost la fel?!?! Am fost atat de dezamagita cu toate ca stiam, ma asteptam la asta. Ne-am futut bine insa nu am mai simtit ceea ce simtisem prima oara, de data asta m-am simtit oarecum stanjenita, toti ne-am simtit asa. Cele mai frumoase experiente sunt cele spontane, care vin de la sine. In general, oamenii cauta sa retraiasca momentele in care s-au simtit extaziati fara sa realizeze ca o actiune intreprinsa in acest scop nu face decat sa taie din sclipirea primei experiente. Am ramas prieteni, nu ne vedem foarte des, doar la evenimente importante insa de fiecare data privirile noastre nu spun altceva decat “a fost magnific, nu am sa uit niciodata” si cu toate ca exista si va exista intotdeauna acea flacara, nimeni nu merge si va mai merge vreodata mai departe de acea privire. .. Pentru ca sunt o fire hedonista mereu in cautare de placere, de senzatii, am incercat sa aplic acelasi scenariu cu alti actori, chiar si pe bani…niciodata nu am mai regasit acele trairi, acele emotii. Instinctul imi spune ca nu voi renunta sa le caut insa stiu, acum stiu ca, pe acelea nu le voi mai regasi. Voi gasi poate altele dar pe acelea, cu siguranta, nu. 20
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 20, 2015 Nu stiam ca ai o simpatie asa mare pentru "ochi albastri", ca mi-as fi aratat si eu sentimentele fata de tine fara sa fiu nesuferit si inhibat. ))
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 20, 2015 Daca ai sti tu ce facultate facea "ochi albastri" ti-ai da si cateva capace. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 20, 2015 Daca ai sti tu ce facultate facea "ochi albastri" ti-ai da si cateva capace. https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11836852_1479853008992195_3385479486127274168_n.jpg?oh=2a6043e793d2b9b408c40b3434258e43&oe=5666BA64
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 20, 2015 Daca ai sti tu ce facultate facea "ochi albastri" ti-ai da si cateva capace. Nu exista mai bun decat ce fac eu. O aduc pe Deeana sa confirme (ca tot e in voga numele ei pe aici). ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Postat Septembrie 20, 2015 Cele mai frumoase experiente sunt cele spontane, care vin de la sine. In general, oamenii cauta sa retraiasca momentele in care s-au simtit extaziati fara sa realizeze ca o actiune intreprinsa in acest scop nu face decat sa taie din sclipirea primei experiente. :clapp :clapp :hihat
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Postat Septembrie 20, 2015 Daca ai sti tu ce facultate facea "ochi albastri" ti-ai da si cateva capace. faculatatea de limbi LATINE 11 1
Vizitator mihaighiocel Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Postat Septembrie 20, 2015 Daca ai sti tu ce facultate facea "ochi albastri" ti-ai da si cateva capace. te rog sa-i spui, sa avem satisfactia ca si-a dat cateva capace.multumesc!
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 20, 2015 faculatatea de limbi LATINESa vorbeasca si Nea Ion,Ca ie si el om. ))
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 20, 2015 te rog sa-i spui, sa avem satisfactia ca si-a dat cateva capace.multumesc!Brebenel, nu te lua dupa ghiocel. Avem PM. Lasa capacele... ti le las sa mi le dai mie, daca vrei sa mai retraiesti ca la 22 de ani. Ai numarul meu. ))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Postat Septembrie 20, 2015 Sa vorbeasca si Nea Ion,Ca ie si el om. ))esti in sevraj 11 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 20, 2015 esti in sevrajAm tras o doza de tamaie de la Parinte.
Vizitator mihaighiocel Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Postat Septembrie 20, 2015 Brebenel, nu te lua dupa ghiocel. Avem PM. Lasa capacele... ti le las sa mi le dai mie, daca vrei sa mai retraiesti ca la 22 de ani. Ai numarul meu. )))) ala da fix?clar ca-l am
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 20, 2015 ala da fix?clar ca-l am ma adresam brebenelului, ghiocel
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Postat Septembrie 20, 2015 Am tras o doza de tamaie de la Parinte.saracie , iar ai baut toti banii 11 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 20, 2015 saracie , iar ai baut toti banii m-am lasat de bautura. joc la câ'ni acum.
Vizitator mihaighiocel Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Postat Septembrie 20, 2015 ma adresam brebenelului, ghiocel da` draq mai sta sa inteleaga ce vrei sa zici?!?bine ca n-am copii, ca mi-i luai in pula, este?meseriasule! p.s.sa-ti iei la revedere de la cei dragi, ca nasu` nu arunca cu vorbe-n vant...
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 20, 2015 da` draq mai sta sa inteleaga ce vrei sa zici?!?bine ca n-am copii, ca mi-i luai in pula, este?meseriasule! p.s.sa-ti iei la revedere de la cei dragi, ca nasu` nu arunca cu vorbe-n vant...mai am de trait vreo saptamana. este timp.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Postat Septembrie 20, 2015 mai am de trait vreo saptamana. este timp.da aici si vorba aia " daca nu traiesti prea mult te tine toata viata"
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 20, 2015 Brebenel, nu te lua dupa ghiocel. Avem PM. Nu ma cunosti, cum ti-a trecut prin cap ca as putea face asta?!? 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 20, 2015 Nu ma cunosti, cum ti-a trecut prin cap ca as putea face asta?!? am si eu temerile mele. lumea ie rea pe aici. te puuuup 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 20, 2015 Daca ai sti tu ce facultate facea "ochi albastri" ti-ai da si cateva capace. Păi dacă are ochii albaștri ... ce facultate pute să facă? 5 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Postat Septembrie 20, 2015 Daca era "ochi negri" mergea cantecul ! Dar oricum merge, si daca nu este vorba despre "ochi negri" 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 20, 2015 Ochii au fost doar un detaliu, momentul a fost totul ... la momentul potrivit, am fost in locul potrivit, alaturi de barbatii potriviti si am luat decizia potrivita de a ma lasa condusa doar de ... instincte. Daca as fi decis altfel acum as fi avut o gramada de frustrari si de regrete. Prefer sa ajung in situatia in care sa regret ce am facut decat in cea in care sa regret ce NU am facut.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Postat Septembrie 20, 2015 Ochii au fost doar un detaliu, momentul a fost totul ... la momentul potrivit, am fost in locul potrivit, alaturi de barbatii potriviti si am luat decizia potrivita de a ma lasa condusa doar de ... instincte. Daca as fi decis altfel acum as fi avut o gramada de frustrari si de regrete. Prefer sa ajung in situatia in care sa regret ce am facut decat in cea in care sa regret ce NU am facut. ... http://citatemaxime.ro/wp-content/uploads/2014/02/Paulo-Coelho-Intr-o-zi-te-vei-trezi-si-vei-constata-ca-nu-mai-ai-timp-sa-faci-ce-it-ai-dorit.-Fa-ceea-ce-ti-doresti-acum.jpg 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum