Sari la conținut

Pacatul dulce al desfraului

Postări Recomandate

• Oras:peste tot
Postat

E mai greu tu esti peste tot eu doar in Arad...

Las' ca poate vin eu prin Arad...doar sant peste tot.Tu sa gasesti fata.

• Oras:arad
Postat

Las' ca poate vin eu prin Arad...doar sant peste tot.Tu sa gasesti fata.

Fete sunt fara probleme bani sa fie de obicei parintii platesc pentru copii :) :) :)

Postat

Fete sunt fara probleme bani sa fie de obicei parintii platesc pentru copii :) :) :)

Ete canci...fiecare cu aia a masii.Hai ca intreci masura.

Postat

Poate asa o cunosc si eu pe mama.Mama ta de petevenghi.Vrei moca...la munca fiule.

Hai ca ai inceput sa-mi fii simpatic dar poluam topicul Sorinei si sa vezi ce ne spurca.

Numai sa nu ma puna sa-i fac si ei unul ca tine...

O sa te spun la mama

• Oras:Ual Strit
Postat

Pentru ca sunt o fire hedonista mereu in cautare de placere, de senzatii, am incercat sa aplic acelasi scenariu cu alti actori, chiar si pe bani…niciodata nu am mai regasit acele trairi, acele emotii. Instinctul imi spune ca nu voi renunta sa le caut insa stiu, acum stiu ca, pe acelea nu le voi mai regasi. Voi gasi poate altele dar pe acelea, cu siguranta, nu. 

Esti si vei fi o curva ,si pe bani si gratis.

• Oras:Bucuresti
Postat

Esti si vei fi o curva ,si pe bani si gratis.

Aprob afirmativ, sunt o curva. =)) 

Mișkine, tu ești, mă?

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Aprob afirmativ, sunt o curva. =))

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Curva expirata mai bine zis.Ai curaj sa postezi o poza nud in pozitie de drepti,adica in picioare cu mainile pe langa corp ?Nu cred,ai speria tot forumu.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

nu am timp de voi ,golanilor

Nici noi de tine derbedeule!  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Poate asa o cunosc si eu pe mama.Mama ta de petevenghi.Vrei moca...la munca fiule.

Hai ca ai inceput sa-mi fii simpatic dar poluam topicul Sorinei si sa vezi ce ne spurca.

Numai sa nu ma puna sa-i fac si ei unul ca tine...

Da scuze Sorina dar l-am gasit pe tata aici la tine si ne-am luat cu vorba, e cam avar batranul sper ca tie ti-a platit pe mine m-a trimis la munca. As munci si eu cu Sorina dar e departe departe...

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Eu nu voi scrie ceva așa de memorabil ca Sorina, nu acum... însă e ceva care, chiar la momentul potrivit mi-a deschis orizonturile.

Aveam vârsta de vreo 22 de ani, eram liberă ca păsărea cerului și aveam poftă de ceva mai altfel în materie de sex. Am privit în cercul meu de prieteni să găsesc pe cineva la fel de liber ca mine și am găsit un amic cu care îmi beam uneori cafelele și ne împărtășeam gustul suav al libertății.

Am dat liber invitației lui de a petrece o amiază la unul din apartamentele sale. Un studio micuț, tip birou... dar cu un pat mare. Pe scări spre studioul lui îmi dădea palme la fund. Mi-am zis că dacă mă ia așa... nu o să fie decât ceva ca în filme, fără vreo potrivire între noi. Și da... a fost doar cunoaștere și sex pe săturate. Ceea ce nu am putut uita... a fost dimensiunea foarte mare a sexului său. A banuit și el nelămurirea mea și se simțea stânjenit după ce am terminat cu poftele. Știa și el că amândoi aveam așteptări mai mari. După vreo doi ani în care am rămas în continuare amici, îl simt ca-l apucă să vorbească altfel cu mine. Mi-am zis ca poate vrea ceva de la mine și merită încercat omul din nou. De data aceasta m-a invitat în casa lui de lux, unde își ținea protocolul cu asociații din activitățile lui. Aranjase un colț al salonului cu perini și lumânări, băutură, mancare. Am stat la vorbe printre mângâieri și sărutări, goi... privindu-ne cu gândul la potentialul momentului și al fiecaruia. Sexul lui a intrat în mine ca și făcut special pentru să mă simt excelent. Dimensiunea mare a sexului său a fost tocmai potrivită pentru poftele noastre din acele momente. Am primit o lecție, "o deschidere", și ca amici ne-am privit altfel de atunci... cu respect. Așa da... respect.

• Like 9
  • Minus 5
Postat

Da scuze Sorina dar l-am gasit pe tata aici la tine si ne-am luat cu vorba, e cam avar batranul sper ca tie ti-a platit pe mine m-a trimis la munca. As munci si eu cu Sorina dar e departe departe...

Nu e bai, ma bucur ca v-ati regasit in sfarsit, daca voi sunteti fericiti, sunt si eu. :P

Postat

As putea scrie lejer o carte cu toate experientele mele ... altfel, cu locurile prin care m-am brebenit, eheeeee....recunosc ca-mi place viata rau de tot.

O sa va povestesc candva si cum mi-am tras-o in 2005 in telegondola din Constanta. Poate ca am sa va povestesc si cum am inceput sa plang dupa primul meu contact sexual reusit....plangeam ca s-a terminat iar eu as mai fi vrut. La acea vreme nu stiam ca se mai poate, credeam ca trebuie sa asteptam pana a doua zi. =)) 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.