Sari la conținut

Pacatul dulce al desfraului

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

On topic:

...de Sandra Brown :)

• Oras:constanta
Postat

Aveam 22 ani, eram studenta in anul 3, aveam un iubit de vreo 2 ani si ceva. Nu stiu daca ne iubeam, probabil ca da, dar stiu ca a fost o relatie intensa. Acolo am invatat cum este sa iti pierzi controlul, cu el…de la el, din cauza lui, a mea, a sortii. Cu toate astea, reveneam acolo de fiecare data. Plecam daramata si totusi reveneam. :slap2

Se apropia revelionul, noi eram ok, ne faceam planuri. Pe 30, seara lucrurile s-au stricat, nimic nou. :no2 M-am interesat unde nu trebuie sa ajung in noaptea de revelion si am luat trenul catre alta directie, catre directia corecta….catre extaz, numai ca eu nu aveam de unde sa stiu asta…inca. :D

Am ajuns pe seara la destinatie, la un foarte bun prieten comun, toata lumea bucuroasa, ne punem pe petrecut.

(Nu as vrea sa fiu ipocrita si sa nu recunosc ca ma simteam bine in compania respectiva, ramasesera niste treburi neterminate intre mine si unul dintre “ei” in urma cu 2 ani cand ne-am cunoscut, tot cu ocazia unui Revelion. Era prietenul colegului nostru.)

Inca nu trecuse de 12 noaptea si eu eram deja foaaaaarte bine dispusa, niste ochi mari si albastri pareau ca nu se dezlipesc de mine iar eu ii doream de aproape 2 ani. Oare se va intampla in sfarsit?!?! Oare va face el primul pas?!?! Oare conteaza?!?! Nu, nimic nu conta, in noaptea respectiva m-am dezbracat de principii. Doamne si cat de bine a fost. :blushing2

Eram singura in camera, ma rujam si aud un telefon sunand. Era telefonul colegului meu. Nu cred ca vreti sa stiti cine suna. Nu cred ca imi pasa, ma rujam in continuare. Usa se deschide si intra in camera colegul meu. La fel de euforic si de excitat ca si mine, ma lipeste de sifonier si incepe sa ma sarute salbatic. Cu o viteza fantastica i-am desfacut pantalonii si m-am lasat pe vine. O daaaa…stiam si intelegeam ce fac,dar asta, in loc sa ma opreasca, nu facea decat sa ma excite si mai tare. Nu mai exista drum inapoi. Nu ne-am dezbracat decat pe jumatate, m-a intors cu spatele si am inceput sa ne futem ca nebunii. :atm Era atat de bineeee…eram in transa, il rugam sa nu termine ca eu mai vreau. :blushing2

Niciunul dintre noi nu a auzit usa dezchizandu-se, niciunul dintre noi nu l-a vazut asezandu-se pe fotoliu. Am vazut doar ca la un moment dat, ma priveau aceiasi ochi albastri de mai sus. Fara sa ma gandesc o clipa, m-am dus in fata lui si l-am sarutat. Acolo s-a dezlantuit nebunia…niciodata in viata mea nu visam la asa ceva dar iata ca se intampla…woaw. :blushing2

Dupa cum spuneam mai sus, m-am dezbracat de principii, efectiv am uitat de tot, am uitat ca era Revelionul, ca noi nu eram singuri, ca toti aveam “obligatii”, ca … ca …. ca…. Credeti ca mai conta ceva?!? Nu, categoric, nu! :no2

Am fost luata in brate de “ochi albastri” si asezata pe canapea unde mi-a dat aproape cele mai marfa limbi ever. Nu puteam sa ma manifest precum ma simteam, aveam gura plina…aveam un singur gand: sa nu se termine, sa nu se termine prea curand. Nu stiu de cate ori am terminat, eu aveam impresia ca am cate un orgasm la fiecare atingere a lor, o singura data in viata mea am mai avut asemenea trairi (cand mi-am tras-o prima data cu un cuplu, cand m-am iubit cu adevarat cu o femeie si cu un barbat in acelasi timp, dar asta a fost dupa vreo 5 ani).

Cum nimic nu dureaza la nesfarsit, s-a terminat si prima parte a acestui moment, destul de repede din momentul in care “ochi albastri” a fost in mine. Pffff, de cand asteptam asta, de cand il voiam in mine. Am explodat toti 3 in the same time. Woaw…woaw…woaw.

Pentru o clipa am crezut ca, la final toti vom fi stanjeniti, insa nu a fost asa. Totul a fost atat de natural, atat de frumos, atat de perfect. Nu ma simteam aiurea, nu ma simteam ca si cum tradasem in cel mai urat mod cu putinta, nu ma simteam absolut deloc vinovata, nimic din toate acestea. :no2 Ma simteam atat de bine, atat de altfel, atat de euforica si de excitata, simteam ca pot face orice imi trece prin cap acolo, atunci, in acea camera, cu ei doi…simteam ca acolo nu este loc de limite. Nu am gresit deloc. :D

Am mai iesit din camera doar sporadic, pe furis, catre dus sau ca sa mai tiram cate-o sticla de tequila. Nu imi mai aduc aminte de cate ori ne-am tras-o, cred ca de vreo 3 ori. Se facuse dimineata, lumea plecase, cine nu pleca dormea, noi inca bantuiam pe acolo…euforici, excitati. Am incheiat noaptea cu o partida in 2, doar eu cu “ochi albastri”, pe un fotoliu din hol. De data asta nu a mai fost sex salbatic, a fost tandru, ne-am sarutat mult, ne-am mangaiat mult, ne-am futut usor ca si cum ne-am fi dorit sa intiparim acolo ceea ce simteam, ceea ce am trait toata noaptea, sa nu uitam vreodata acele momente. Si acum imi amintesc cum statea peste mine, in mine, si se uita la mine cu ochii aia mari si frumosi, era putin transpirat pe frunte si vedeam atat de clar dorinta din ochii lui, avea o fata atat de expresiva…in acele momente, acel tip ar fi putut sa ma faca sa am orgasm fara sa ma atinga, atat era de intens momentul.

Intr-un final a adormit si el, rapus de atata pizda. =)) M-am spalat, m-am imbracat si am plecat inapoi spre gara, spre casa, spre realitate. Nu am iesit din casa si nu am raspuns la telefon 3 zile pentru ca voiam sa retraiesc acele momente, nu voiam sa ma paraseasca euforia.

Dupa vreo 3-4 ani ne-am reintalnit toti 3, de data asta totul era stabilit, era clar de ce si pentru ce ne intalnim. :D Are vreun sens sa va spun ca nu a mai fost la fel?!?! Am fost atat de dezamagita cu toate ca stiam, ma asteptam la asta. Ne-am futut bine insa nu am mai simtit ceea ce simtisem prima oara, de data asta m-am simtit oarecum stanjenita, toti ne-am simtit asa. :(

Cele mai frumoase experiente sunt cele spontane, care vin de la sine. In general, oamenii cauta sa retraiasca momentele in care s-au simtit extaziati fara sa realizeze ca o actiune intreprinsa in acest scop nu face decat sa taie din sclipirea primei experiente.

Am ramas prieteni, nu ne vedem foarte des, doar la evenimente importante insa de fiecare data privirile noastre nu spun altceva decat “a fost magnific, nu am sa uit niciodata” si cu toate ca exista si va exista intotdeauna acea flacara, nimeni nu merge si va mai merge vreodata mai departe de acea privire. ..

Pentru ca sunt o fire hedonista mereu in cautare de placere, de senzatii, am incercat sa aplic acelasi scenariu cu alti actori, chiar si pe bani…niciodata nu am mai regasit acele trairi, acele emotii. Instinctul imi spune ca nu voi renunta sa le caut insa stiu, acum stiu ca, pe acelea nu le voi mai regasi. Voi gasi poate altele dar pe acelea, cu siguranta, nu.

Postat

Felicitari!Nu stiu cine esti dar stiu ca m-ai facut sa retraiesc momente similare.Culmea,cele organizate sau calculate nu aveau acelasi efect chiar daca tipa sau tipele isi dadeau tot concursul.Deh,clipa,momentul,elementul surpriza...

• Like 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Nu stiu cine esti ...

Ai di pl ta.

Vizitator sarlatanu
Postat

Nu stiu cine esti ...

Ai di pl ta.

• Oras:peste tot
Postat

Offf mai Sorina ce mi-ai rascolit amintirile.O experienta asemanatoare,chiar prima din viata mea de o asemenea amploare,am avut si eu in urma cu ceva ani.

Era prin anii '90,terminasem armata si am zis sa fac o petrecere asa de liberare(asa era pe vremurile alea)

Printre invitati a fost si o fosta prietena din liceu,pe atunci eram doar prieteni,dar na armata lunga,tipa se combinase cu altul,valurile tineretii.Nici nu credeam ca o sa vina...dar a venit.Am fost atat de fericit ca nu stiam ce sa mai fac.Dar incet,incet lumea a inceput sa se dezlantuie,ne simteam bine,nu mai conta nimic.Totul era sa ne simtim bine.

La un moment dat tipa ma intreaba daca am o camera libera ca vrea sa se revanseze cumva pt. timpul pierdut.

Ei si de aici incepe nebunia.Am mers in dormitor,am incuiat usa si a urmat cea mai intensa partida de sex pe care am avut-o pana atunci.Nu pot sa descriu in cuvinte ce a fost,dar a fost absolut superb.Dragoste pura,sex nebun...

Stiu doar ca in acea noapte de pe la ora 1 pana dimineata,ne-am dezbracat si ne-am imbracat de vreo 3 ori.Trebuia sa mai mergem pe la invitati,sa mai bem si noi ceva,un dans,o conversatie cu ceilalti si fuga repede in dormitor.

Dimineata,dupa ce au plecat toti,a ramas la mine,am dormit impreuna,cand ne-am trezit am mai facut o runda  asa ca de final si apoi a plecat.

Am mai ramas amici o scurta perioada de timp,doar asa pt. cate o intalnire amoroasa si apoi ne-am despartit.

Intr-adevar acea noapte nebuna nu am sa o uit cat voi trai.

Curios este faptul ca si eu am ochii albastri.Nu am apucat sa o intreb daca asta a fost motivul intoarcerii la mine(de fapt nici nu mai conta)

PS Si acum ma astept la comentariile celor din gasca nebuna.Sper sa nu fiti chiar atat de rai.

• Like 6
  • Oras:arad
Postat

Offf mai Sorina ce mi-ai rascolit amintirile.O experienta asemanatoare,chiar prima din viata mea de o asemenea amploare,am avut si eu in urma cu ceva ani.

Era prin anii '90,terminasem armata si am zis sa fac o petrecere asa de liberare(asa era pe vremurile alea)

Printre invitati a fost si o fosta prietena din liceu,pe atunci eram doar prieteni,dar na armata lunga,tipa se combinase cu altul,valurile tineretii.Nici nu credeam ca o sa vina...dar a venit.Am fost atat de fericit ca nu stiam ce sa mai fac.Dar incet,incet lumea a inceput sa se dezlantuie,ne simteam bine,nu mai conta nimic.Totul era sa ne simtim bine.

La un moment dat tipa ma intreaba daca am o camera libera ca vrea sa se revanseze cumva pt. timpul pierdut.

Ei si de aici incepe nebunia.Am mers in dormitor,am incuiat usa si a urmat cea mai intensa partida de sex pe care am avut-o pana atunci.Nu pot sa descriu in cuvinte ce a fost,dar a fost absolut superb.Dragoste pura,sex nebun...

Stiu doar ca in acea noapte de pe la ora 1 pana dimineata,ne-am dezbracat si ne-am imbracat de vreo 3 ori.Trebuia sa mai mergem pe la invitati,sa mai bem si noi ceva,un dans,o conversatie cu ceilalti si fuga repede in dormitor.

Dimineata,dupa ce au plecat toti,a ramas la mine,am dormit impreuna,cand ne-am trezit am mai facut o runda  asa ca de final si apoi a plecat.

Am mai ramas amici o scurta perioada de timp,doar asa pt. cate o intalnire amoroasa si apoi ne-am despartit.

Curios este faptul ca si eu am ochii albastri.Nu am apucat sa o intreb daca asta a fost motivul intoarcerii la mine(de fapt nici nu mai conta)

PS Si acum ma astept la comentariile celor din gasca nebuna.Sper sa nu fiti chiar atat de rai.

Of topic Prin 90 ai terminat armata , eu m-am nascut in 85 si tu costel si eu costel!  TATAAAAAA team gasit !!!! :)

Postat

Of topic Prin 90 ai terminat armata , eu m-am nascut in 85 si tu costel si eu costel!  TATAAAAAA team gasit !!!! :)

Culmea coincidentei.Stiam eu ca mai am un baiat.Iata ca ne-am gasit chiar pe un asemenea site.

Spor la fetite fiule.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ochii au fost doar un detaliu, momentul a fost totul ... la momentul potrivit, am fost in locul potrivit, alaturi de barbatii potriviti si am luat decizia potrivita de a ma lasa condusa doar de ... instincte.

Daca as fi decis altfel acum as fi avut o gramada de frustrari si de regrete. Prefer sa ajung in situatia in care sa regret ce am facut decat in cea in care sa regret ce NU am facut. 

Vorba francezului: " mieux vaut des remords, que des regrets" - mai bine să ai remușcări decât regrete. 

Vizitator sarlatanu
Postat

Bai costeilor, Daca Ala mare a futut in '90 cum draq te a facut pe tine in '85? Retroactiv nu prea ai cum, cel puțin dupa știința me. Invers... Se poate... Sa futi in 85 si sa te naști in 90 :)

Postat

Ce topic in pula mea... te ia de sus in jos pe sira spinarii si inapoi.  :no2  Simti reflux, ragai... intinzi mana dupa Borsec. Apoi te-ncearca un sentiment de mila...

Te intrebi: de ce pula mea? Si totusi on est tous dans le meme bain... partz, m-am basit. Picoane, inchide gura.! =))

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vorba francezului: " mieux vaut des remords, que des regrets" - mai bine să ai remușcări decât regrete. 

Absolut...pe masa si noi sub. =)) =))

Postat

Bai costeilor, Daca Ala mare a futut in '90 cum draq te a facut pe tine in '85? Retroactiv nu prea ai cum, cel puțin dupa știința me. Invers... Se poate... Sa futi in 85 si sa te naști in 90 :)

Poate a iesit de la primul futai...nu de la ala din '90 :dodgy:

Vizitator sarlatanu
Postat

Ce topic in pula mea... te ia de sus in jos pe sira spinarii si inapoi.  :no2  Simti reflux, ragai... intinzi mana dupa Borsec. Apoi te-ncearca un sentiment de mila...

Te intrebi: de ce pula mea? Si totusi on est tous dans le meme bain... partz, m-am basit. Picoane, inchide gura.! =))

Ceai ma ?

Postat

Erreur mon ami! Tu est tout simplement dans la merde!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Acum s-a dus pe nari... in jos. :( Se rezolva cu un carbune medicinal.

Ți-a ajuns la nări? În curând o sa te îneci! :laugh2

Postat

Pai n-a futut prima dat in 9o. atunci s-a reintors din armata Pe mine m-a facut la ora de sociologie din liceu cand a lipsit profesoara 30 de minute

Postat

De obicei ne conduce ratiunea ! dar in cazurile cand nu apar aceste momente unice si de neiutat in viata.

Postat

Pai n-a futut prima dat in 9o. atunci s-a reintors din armata Pe mine m-a facut la ora de sociologie din liceu cand a lipsit profesoara 30 de minute

Ei incalcite sant caile vietii.Crezi ca eu mai stiu cu cine si pe unde am umblat?

Important este ca te-am gasit intr-un final.Poate mergem candva impreuna la fete daca tot santem "tata si fiu" asa on line.

Postat

Ei incalcite sant caile vietii.Crezi ca eu mai stiu cu cine si pe unde am umblat?

Important este ca te-am gasit intr-un final.Poate mergem candva impreuna la fete daca tot santem "tata si fiu" asa on line.

E mai greu tu esti peste tot eu doar in Arad...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...