Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Hai dy mey,asa de dimineata ti se scoala tie??? :girly :girly :girly

Pana deseara gauri tavanu :rax2 :rax2 :rax2

Stimata doamna,mi se scoala cand vreau eu si o culc tot cand vreau si cu cine vreau.Nu am nimic cu dvs nici nu ne cunoastem,dar am fost jignit aiurea de clientii dvs!
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Stimata doamna,mi se scoala cand vreau eu si o culc tot cand vreau si cu cine vreau.Nu am nimic cu dvs nici nu ne cunoastem,dar am fost jignit aiurea de clientii dvs!

Dă-i în gât la Suleyman! Se ocupă el...

Mahidevran ce mai face?

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Măi băiete, ai comis o mare măgărie cu postarea aia, de fapt o nesimțire jegoasă. Ți s-a atras atenția inițial,nu foarte dur, iar tu ai răspuns așa cum ai făcut-o: la fel de mizerabil. Ai greșit ... ok...dar încetează! 

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Măi băiete, ai comis o mare măgărie cu postarea aia, de fapt o nesimțire jegoasă. Ți s-a atras atenția inițial,nu foarte dur, iar tu ai răspuns așa cum ai făcut-o: la fel de mizerabil. Ai greșit ... ok...dar încetează! 

Buna seara,

De maine sunt la birou,te avertizez sa fie gata fasulea  :girly  :girly  :girly

• Like 1
Postat

Buna seara,

De maine sunt la birou,te avertizez sa fie gata fasulea  :girly  :girly  :girly

fasule este !

sa ai cafeaua pregatita !

:kiss3  :atm

Vizitator marian1691
Reputație: 0
Postat

Bine ai revenit !!!

:hug1  :feet 

Postat

Salve !!!

Am inceput prin scrierea unui sms cu scuzele de rigoare in el pt ca data trecuta am incurcato!

Acceptat scuzele , facut programare !

Doar ce am plecat de la ea!

Locatie super marfa , super discretie!

Zona vitan!

Mai exact targul auto vitan!

Urcat la Ika, noi deja ne stim de multa vreme!

Acelasi oral super uned, super deep super marfa, am trecut apoi la caprita pompat putin dupa care am schimbat gaurica , dupa 2,3 minute de anal am finalizat in gurita!

Te pup ikaaaa!

Halat -150 o finalizare totala!

De rocomandat nu cred ca mai este cazul!

Cine stie cunoaste!

Nota 10

Sa o ai pe ika imediat ce te trezesti fin somn , asta inseamna sa fii mafiot!

😂😂😂😂

• Like 10
Postat

Salve !!!

Am inceput prin scrierea unui sms cu scuzele de rigoare in el pt ca data trecuta am incurcato!

Acceptat scuzele , facut programare !

Doar ce am plecat de la ea!

Locatie super marfa , super discretie!

Zona vitan!

Mai exact targul auto vitan!

Urcat la Ika, noi deja ne stim de multa vreme!

Acelasi oral super uned, super deep super marfa, am trecut apoi la caprita pompat putin dupa care am schimbat gaurica , dupa 2,3 minute de anal am finalizat in gurita!

Te pup ikaaaa!

Halat -150 o finalizare totala!

De rocomandat nu cred ca mai este cazul!

Cine stie cunoaste!

Nota 10

Sa o ai pe ika imediat ce te trezesti fin somn , asta inseamna sa fii mafiot!

Felicitari, Dom' Perpulis !

''Ut ameris, amabilis esto''.

Postat

Am fost, sâmbătă, de la ora 13.00. Deci se poate și în weekend :)

Era de mult in plan, fiind printre putinele de pe acest forum "nebifate" de mine.

Locatia in cadrul Rin Grand Hotel, etaj 8, e de nota 9 (o garsoniera ok)

La fata as da la fel, nota 9, bine de tot pentru cei 41 de ani pe care ii declara. La fel si la corp, bine proportionat, carne ferma, sani mari, deci nota 9.

Mi-a spus de la inceput ca pretul pentru 30 minute o finalizare este de 150 lei, sa nu o oblig la 200 lei ora ca poate "nu e cazul" si mai bine asa. Dupa primul numar (oral NP + normal, cu finalizare in balon), am mai stat de vorba si am vrut "sa mai bag o fisa". Mi-a dat refuz, elegant, ca "e prima oara, nu ne cunoastem, data viitoare...".

Aici nu mi-a convenit, ca am plecat "neterminat". Am lasat 150 lei si am plecat, tot intrebandu-ma: "ce nu i-a convenit, de nu s-a concretizat si numarul 2?"

Pastrasem analul pentru partea a doua, nu o sa stiu niciodata daca e cum se spune pe aici... :)

Eu cam de asta pun postari aici: sa stie si altii la ce sa se astepte. In cazul lui Yka, din punctul meu de vedere, asteptati-va sa gasiti o femeie care arata bine, are sex appeal, are textele la ea, e de nota 9. Dar nu faceti greseala pe care am facut-o eu, sa credeti ca va da voie la doua finalizari, contra 150 de lei discutati la inceput si "mai vedem noi dupa". 

Succes si tie Yka, si voua viitorilor vizitatori!

• Like 5
Postat

Am fost, sâmbătă, de la ora 13.00. Deci se poate și în weekend :)

Era de mult in plan, fiind printre putinele de pe acest forum "nebifate" de mine.

Locatia in cadrul Rin Grand Hotel, etaj 8, e de nota 9 (o garsoniera ok)

La fata as da la fel, nota 9, bine de tot pentru cei 41 de ani pe care ii declara. La fel si la corp, bine proportionat, carne ferma, sani mari, deci nota 9.

Mi-a spus de la inceput ca pretul pentru 30 minute o finalizare este de 150 lei, sa nu o oblig la 200 lei ora ca poate "nu e cazul" si mai bine asa. Dupa primul numar (oral NP + normal, cu finalizare in balon), am mai stat de vorba si am vrut "sa mai bag o fisa". Mi-a dat refuz, elegant, ca "e prima oara, nu ne cunoastem, data viitoare...".

Aici nu mi-a convenit, ca am plecat "neterminat". Am lasat 150 lei si am plecat, tot intrebandu-ma: "ce nu i-a convenit, de nu s-a concretizat si numarul 2?"

Pastrasem analul pentru partea a doua, nu o sa stiu niciodata daca e cum se spune pe aici... :)

Eu cam de asta pun postari aici: sa stie si altii la ce sa se astepte. In cazul lui Yka, din punctul meu de vedere, asteptati-va sa gasiti o femeie care arata bine, are sex appeal, are textele la ea, e de nota 9. Dar nu faceti greseala pe care am facut-o eu, sa credeti ca va da voie la doua finalizari, contra 150 de lei discutati la inceput si "mai vedem noi dupa". 

Succes si tie Yka, si voua viitorilor vizitatori!

Mai bine tu o finalizare si ea 2-3 orgasme.

Finalizarile multe nu-s bune pentru barbat !

Ti pup, Ykuta ! :hug1

Postat

Mai bine tu o finalizare si ea 2-3 orgasme.

Finalizarile multe nu-s bune pentru barbat !

Ti pup, Ykuta ! :hug1

Da, nu te contrazic, asa as fi facut, dar sa fi stiut de la inceput, nu sa fiu lasat cu ochii in soare... Daca stiam ca am voie o singura finalizare, ma concentram pe tema asta...

Postat

La prima intalnire, Tigruta accepta numai o finalizare !

Mie mi-a spus clar asta cand ne-am vazut prima data !

Ma indoiesc, ca tie nu ti-ar fi spus la fel. Dar probabil ca te furase peisajul :laugh2  si n-ai receptat corespunzator mesajul fetei.

Postat

La prima intalnire, Tigruta accepta numai o finalizare !

Mie mi-a spus clar asta cand ne-am vazut prima data !

Ma indoiesc, ca tie nu ti-ar fi spus la fel. Dar probabil ca te furase peisajul :laugh2  si n-ai receptat corespunzator mesajul fetei.

Peisajul era intr-adevar frumos, nu neg. Dar sunt sigur ca discursul a fost unul la doua capete, cu lasat loc de intors. Ceea ce nu e de condamnat, doar de luat aminte si pentru viitori vizitatori.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...