eshade Reputație: 256 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:haihui Oras:haihui Postat Septembrie 29, 2015 hotaraste-te man ... ori 100 ori 150 ... Din cate am ineles analul te costa 50 ron in plus fata de pretul standard,deci daca a optat pt 1 numar de 100 RON + anal = 150 ron .
militzianu Reputație: 1 Postat Septembrie 29, 2015 Postat Septembrie 29, 2015 am sunat astazi....am facut programare la 19.30...totul in regula...pana cand sun cu 10 minute inainte de ora programata...si nici un raspuns..mi se pare neseriozitate! 1
cucu71 Reputație: 1673 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 29, 2015 am sunat astazi....am facut programare la 19.30...totul in regula...pana cand sun cu 10 minute inainte de ora programata...si nici un raspuns..mi se pare neseriozitate! sa speram ca v a clarifica @roxi roxana , situatia ... 1
eshade Reputație: 256 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:haihui Oras:haihui Postat Septembrie 29, 2015 am sunat astazi....am facut programare la 19.30...totul in regula...pana cand sun cu 10 minute inainte de ora programata...si nici un raspuns..mi se pare neseriozitate! Poate a crezut ca esti militian
bc67 Reputație: 960 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Romanica Oras:Romanica Postat Septembrie 30, 2015 Questions : - face oral adanc si umed ? - face COF ? - foloseste prezervative de calitate ? 2
men66 Reputație: 900 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Europe Oras:Europe Postat Septembrie 30, 2015 Sa-i fac si recenzia de rigoare domnisoarei.Desi trebuia la ora 19 am ajuns abia la 19:30 , am mai asteptat 10 minute , nu a fost problema si m-a ghidat foarte usor la locatie,undeva fata in fata in Floare de Colt. Am ajuns la locatie,ma intampina o domnisoara , doar in chilotei . Draguta la fata , niste sani foarte generosi , vopsita intr-un albastru ... nu stiu sa explic culoarea,dar o prindea destul de bine.Fata foarte comunicativa , ne-am asezat la o tigara vorbind diverse. Si apoi inca o tigara... am stat la taclale cam o jumatate de ora . Imi mai explica ea inca odata tarifele,de parca ma interesa in mod deosebit... oricum voiam sa fut posesoarea acelori sani generosi .Ii achit 100 RON pt un numar Oral+normal.Cer la baie sa ma reimprospatez,imi da un prosop si ma duc la baie,vine si ea dupa mine....asa ca ne reimprospatam amandoi . Deja mi se facuse batz si nici macar nu ma atinsese,terminam dusul si fug fuga in dormitor , ma gandeam la niste babe violate de la PRO tv , macar sa nu imi dau drumu in 5 minute.VIne fata imediat si ne punem pe treaba.Incepe un ON , destul de bine efectuat , apoi un 69 in care am avut placerea sa-i gust pasarica,nu am avut parte de mirosuri sau alte minuni,deci a fost ok. Dupa care imi pune caciulita si o pun deasupra mea... se misca bine , dar parca as fi vrut mai multa implicare . Nu dupa foarte mult timp imi dau si eu drumu .Note: Oral : 9 , destul de bine executat,neprotejatNormal: 8 , parca as fi vrut putin mai multa implicare,dar per total bine.GFE: 8 , fata e vorbareata,poti vorbi orice cu ea , dar timpul limitat totusiFK : nu a fost cazul,desi cu ea poate as fi vrutHalatul : 100 RON/finalizarea (ON+NP)De revenit : DADE rocomandat: DA , raport pret/calitate foarte bunVizita: door to door cam 50 minute Despre poze...a spus ca o sa le puna si cred ca o sa fie bine pentru ea,chiar daca sunt pers pe forum care o sa comenteze sigur la poze. Pup Roxy si ne mai vedem o singura finalizare si 50 de minute door to door e un plus pentru ea , faptul ca nu te grabeste , nu te da '' afara ''
fratele... Reputație: 356 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:bc. Oras:bc. Postat Septembrie 30, 2015 Programul de activitate pus de ea " De la : 08:00 - 20:00 " e pus la vrajeala nu il respects neserioasa ... 2
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Septembrie 30, 2015 Imi cer mii de scuze pentru ce s-a intamplat aseara .. Cu programarea domnului de la 19:30 . Dar am avut o problema personala si a trebuit sa plec din oras . Asa ca mi-am lasat telefonul acasa . Pana acum nu cred ca ceilaltii membri care au fost nu li s-au respectat programariile . Nu se va mai intampla. O zi linistita ! va puup pe toti 1
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Septembrie 30, 2015 Programul de activitatepus de ea " De la : 08:00 - 20:00 " e pus la vrajeala nu il respects neserioasa ...A intervenit ceva aseara ... Asta nu a fost in fiecare seara
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Septembrie 30, 2015 am sunat astazi....am facut programare la 19.30...totul in regula...pana cand sun cu 10 minute inainte de ora programata...si nici un raspuns..mi se pare neseriozitate!Imi cer scuze a intervenit altceva si a trebuit sa plec diin oras . Daca esti dragut , te pot astepta astazi pe la mine . Ma voi revansa cuu siguranta ! Te pup . 1
pussy_bandit Reputație: 58 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:în tine Oras:în tine Postat Septembrie 30, 2015 ce zodie esti?
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Septembrie 30, 2015 ce zodie esti? Drac
cucu71 Reputație: 1673 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 30, 2015 cred ca ii puneti intrebari , in van nu se prea oboseste sa raspunda ...
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Septembrie 30, 2015 cred ca ii puneti intrebari , in van nu se prea oboseste sa raspunda ...exista vreo intrebare pe care am primit-o si nu am reusit sa raspuund ?
cucu71 Reputație: 1673 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 30, 2015 exista vreo intrebare pe care am primit-o si nu am reusit sa raspuund ? Questions : - face oral adanc si umed ? - face COF ? - foloseste prezervative de calitate ? se pare ca da , exista ...
cucu71 Reputație: 1673 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 30, 2015 Drac e de bine , daca esti '' dracoiaca ''
fratele... Reputație: 356 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:bc. Oras:bc. Postat Septembrie 30, 2015 Mi a " soptit " o pasarica , urmeaza sa puna poze cu pizdulicea ei ... 1
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Septembrie 30, 2015 Questions : - face oral adanc si umed ? - face COF ? - foloseste prezervative de calitate ?Oral adanc si umed , se poate . Nu pot sa zic ca sunt experta in oral adanc , dar atat cat pot Nu fac COFSi da am prezervative de calitate . Puup 1
needle76 Reputație: 28 Postat Septembrie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bacau Telefon: [email protected] Oras:Bacau Postat Septembrie 30, 2015 Roxi ca tot ai zis ca ai incerca orice fantezie, pe asistenta ai vrea sa faci?
cucu71 Reputație: 1673 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 30, 2015 Roxi ca tot ai zis ca ai incerca orice fantezie, pe asistenta ai vrea sa faci? nu ai specificat ce fel de '' asistenta '' ?
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Septembrie 30, 2015 nu ai specificat ce fel de '' asistenta '' ? Chiar asa Ce fel de asistenta ai vrea sa fiu ?
cucu71 Reputație: 1673 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 30, 2015 Chiar asa Ce fel de asistenta ai vrea sa fiu ?Ea si ar dori sa fie asistenta ta financiara ? Tu @Needle76 , ce fel de asistenta , ti ai dori ?
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Septembrie 30, 2015 Ea si ar dori sa fie asistenta ta financiara ? Tu @Needle76 , ce fel de asistenta , ti ai dori ? Nu chiar Nu scrie pe fruntea mea crucea rosie ) Eventual eu doar asistenta , iar la partea de financiar ii revine lui
needle76 Reputație: 28 Postat Septembrie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bacau Telefon: [email protected] Oras:Bacau Postat Septembrie 30, 2015 Asistenta medicala
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Septembrie 30, 2015 Asistenta medicala Da se poate Doar ca vom avea nevoie si de o costumatie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum