Sari la conținut

cu ce va stergeti la pula

Postări Recomandate

Postat

dupa ce futeti cu ce va stergeti la pula ? mie imi place cu servetele umede sau cu cearceaful cand imi e lene rau sa ma ridic sa fac dus pana a doua zii.. voi ???

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

eu sunt maniac cu servetelele... am atat servetele umede cat si uscate si acasa peste tot.. si la birou.. peste tot.. si prin masina si peste tot... sunt pur si simplu maniac cu servetelele... dar dupa un futai prefer un dush relaxant daca timpul si locul imi permite.. daca ard una scurta pe bancheta din spate atunci servetelele umede sunt folositoare :P

Postat

cand eram mai mic si mergeam la curve de la strada si ramaneam fara servetele ne stergeam la pula de copaci....... in rest ma sterg cu ce apuc cu servetele,hartie igienica sau servetele umede

• Like 1
Postat

ma sterg la pula cu ce imi vina la indemana....... ultima data mam sters la pula cu ziarul dupa ce l-am mototolit in mana ca nu avea fata acasa hartie :):(:(

Postat
cand eram mai mic si mergeam la curve de la strada si ramaneam fara servetele ne stergeam la pula de copaci....... in rest ma sterg cu ce apuc cu servetele' date='hartie igienica sau servetele umede[/quote']sustin ideea:):):):(
  • Oras:b
  • Oras:b
Postat

dupa ce futeti cu ce va stergeti la pula ? mie imi place cu servetele umede sau cu cearceaful cand imi e lene rau sa ma ridic sa fac dus pana a doua zii.. voi ???

stii cum faci femeia sa urle o ora dupa ce ai terminat futaiul?

iti stergi pula pe perdea...

ai incercat?

• Oras:Bucuresti
Postat

Odata m-as sters la pula cu chilotii si i-am aruncat pe strada, noroc ca era noapte. In masina unui amic am luat eu si el o cocota ieftina si m-a supt pana am explodat. Doar ca nu a mai putut tine in gura fraiera si a curs cam tot pe mine...nu am mai avut servetele, noroc cu chilotii, i-am "sacrificat"  Iar ea, cocota, mi-a luat sticla cu apa si a baut tot, mi a fost mila sa ii zic nu, poate ca maglavaitul meu avea gust nasol, cine stie...

Postat

Si perdeaua e ok, vorba colegului futacios, numai sa nu nimeresti pisica de pe calorifer:D

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Nu ma complic, intorc chilotii pe dos. Asta ca sa-i pot purta si-a doua zi, ca nu-i schimb ca pe sosete.

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Cu parul ei  :laugh2  :laugh2  :laugh2.

http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/comicsalliance.com/files/2011/01/transferhug.gif

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

It's a slippery road we're walking on...

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

1. NO CIM = cu servetele umede

2. CIM = direct cu gurita ei primitoare de copilasi calduti :P

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...