Sari la conținut

Dream.Girl69 contact doar prin PM

Postări Recomandate

• Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood
Postat

Georgi,daca nu suntem noi inșine exemple in a recenza,ce pretentii sa avem la "aripa tanara"

Ori recenzezi conform regulamentului,ori nu mai recenzezi,mai ales ca esti inca sub euforia recenziei #132. NU. Nu te acuz nicidecum de reclama,crede-ma Creața nu are nevoie de asa ceva,insa daca nu ai de adus nimic nou,consider ca sunt de prisos completarile,si tu stii despre ce vorbesc,ca doar am mai discutat despre asta!!!

Vanatoare placuta,va doresc!

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Revin asupra postului #148 pentru a nu intra in polemici si sa ma traga  tata Gabriel si unchiul guest12 de urechi, Cu scuzele de rigoare! :bow2 

Conform unui studiu al cercetatorilor britanici din care reiese ca o partida de amor dimineata reduce riscul unui atac de cord si creste fluxul sanguin, ieri am  vrut sa vad cum stau cu fluxul si refluxul. Dupa o programare in prealabil cu o zi inainte am sunat-o pe Beatrice cum stabilisem la ora 9 pentru ora 10, sa nu ies  din intervalul orar al cercetatorilor britanici.
Ajuns la locul faptei, bineinteles asteptat cu cafeluta cam dulce (din nou) am fumat cate o tigare in bucatarie , am mai barfit, am mai glumit apoi am facut cate o vizita fiecare si separat la baie.
Actiunea a inceput cu saruturi, FK, mangaieri si bineinteles un gustat ferm din savarina bine ingrijita serviciu care mi-a fost returnat finalizand.

Dupa o pauza de vizitat baia si de o reclama pe un post de muzica (nu etno sau taraf) ne-am infipt intr-un 69 de toata frumusetea urmat de un normal girl on top unde a luat sfarsit partida.
Toate ostilitatile s-au desfasurat protejate.

Cercetatorii mentionati mai sus au dreptate.
.
Note,
Locatie 10
Fizic 10
Oral 10
Normal 10
GFE – 10
FK - 10
Durata - 50 min cu tot cu cafea.
Cadou - 200
De revenit

P.S. Beatrice  controleaza-ti stocul de "gume" sa nu mai ramai in "pana".

• Like 13
  • Oras:Romania
Postat

Beatrice este superba, totul la superlativ, nu are rost sa prezint detaliile scrise de ceilalti pe forum. Beatrice, Cosmin te roaga sa-i dai noul numar de telefon.

Buna.
Da makavely, "rupem etichetele"! Poti trage concluziile finale dupa a doua intalnire. 
In alta ordine de idei, vreau sa anunt ca in scurt timp voi schimba numarul de telefon chiar daca nu mai am de gand sa mai activez in domeniu pentru foarte mult timp. Persoanele care ma cunosc si considera ca nu am "mofturi de vedeta" pot cere noul meu numar aici, in PM, sau pe messenger. Membrii activi de pe forum care nu m-au cunoscut si care au in plan sa o faca, ii rog sa o faca tot in PM deoarece messengerul il voi folosi mai rar. Pentru a evita unele eventuale neintelegeri, tin sa precizez ca in momentul in care am avut o intalnire in ziua respectiva, a doua nu va mai avea loc; cu alte cuvinte nu fac doua intalniri in aceeasi zi. Este decizia mea prin care doresc sa ma respect in primul rand pe mine si ulterior persoanele din jurul meu.         Multumesc pentru intelegere.
  • Minus 3
Postat

Raulraul obiectul de activitate al site-ului este descrierea experientelor avute cu domnisoarele si nu platforma de socializare sau intermediere matrimoniala.

Deci ori ne relatezi experienta ta cu Beatrice ori te abtii de la rugaminti de genul asta. Pentru rugamintile de genul asta ai id-ul ei de messenger.

Postat

Am avut marea bucurie sa o cunosc pe Beatrice, acasa la ea. Zona este linistita, sunt locuri de parcare.
Domnisoara are in jurul a 20 ani, este extrem de frumoasa, zambitoare, inalta, supla, satena, create si acorda cea mai mare atentie igienei. De asemenea apreciez ca este foarte inteligenta. Parerea mea este ca are idei foarte sanatoase si poti aborda orice subiect. Daca vreti, este tipul de amanta pe care doresti sa o intalnesti mereu.
Am fumat cate o tigare la un suc in bucataria apartamentului dupa care pe rand la igienizare si apoi am trecut la treaba, dar ce treaba, GFE - maxim, FK - maxim, pielea superfina, sanii fermi, carnita tare, extrem epilata, ii place ceea ce face, ii place s-o faca incet fara graba si cu mare implicare, a executat un oral bun, protejat, apoi am schimbat mai multe pozitii la normal si finalizarea in caciulita.

Note,
Locatie – 10
Fizic 10 – mie mi se pare superba
Oral 9 – din cauza cauciucului
Normal – 10
GFE – 10 +
FK - 10 +
Durata - ceva mai mult de o ora.
Cadou - 200
Isi merita pe deplin locul in TOP.

• Like 7
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare.

De ceva timp citesc aceste forum. Am dat topicul domnisoarei. Am citit si am spus sa incerc o intalnire cu toate ca in unele postari spune ca nu mai vrea persoane noi. Am lasat un mesaj off-line pe messenger in speranta ca va raspunde. A raspuns relativ repede la mesaj si a vorbit foarte frumos (si eu am incercat sa vorbesc frumos). Am schimbat nr de telefon si dupa o prima conversatie a ramas ca ne vom auzi si ne vom vedea pentru a se convinge daca vom putea avea o intalnire (conteaza cum vorbesti si sa nu o tratam ca pe o marfa). A doua zi dimineata o vad on-line pe messenger si o inivt la o cafea, pe care o refuza dar spune totusi ca ne putem vedea ca ne facem o impreseie unul despre celalalt. Ne-am intalnit in masina la mine si dupa cateva minute de discutii am fost invitat sa astept cateva minute pana ajunge ea in apartament si pe urma sa urc (tine foarte mult la discretie). Am urcat in apartament, am fumat o tigare si am discutat conditiile intalnirii (mi-a explicat cum va decurge intalnirea si am fost intrebat daca sunt de acord).

Dupa asta am intrat la dus :dus2 (am primit un prosop curat) dupa care a intrat si ea. A iesit din dus intr-o rochita mulata si foarte sexy. Cand am vazut-o am ramas mut :eek . O super priveliste. Fata foarte draguta, par cret, inalta (aproximativ 1.80 m), fund bombat si sani normali. Ce sa mai povestesc, o papusa de fata.

Am inceput cu mangaieri, sarutari pe corp (ea in rochita eu gol pentru ca prosopul sarise de pe mine cand am vazut-o iesind din dus), apoi ne-am asezat pe pat unde au disparut toate textilele de pe noi. A inceput cu un oral neprotejat (am fost atentionat ca acesta va avea loc doar daca ea considera, altfel va fi unul protejat). Am stat cateva minute privind-o in ochi cum lucreaza la oral dupa care sa intors si am inceput si eu sa ling acea piersicuta care este foarte bine epilata, stramta si fara nici un miros intr-un 69 de vis :69 .

Cand am simtit ca o sa explodez i-am spus sa se opreasca putin. Sa oprit si a continuat cu sarutari pe corp si mi-a spus sa o anunt cand sa continue cu oralul. Dupa alte cateava minute de oral am trecut la normal cu ea deasupra dar nu inainte de a pune caciulita cu gura. Am schimbat pozitia si am terminat intr-un doggy style.

Nu comenteaza daca vrei sa schimbi pozitia si nici de cate ori o faci.

Concluzia este ca merita revenit la ea. Stie sa te faca sa te simti bineeeee si se implica asa de mult incat ajungi sa ai impresia ca esti cu prietena ta si nu cu o fata pe care ai cunoscut-o pe internet cu cateva zile in urma. Este normal ca a fost putin mai retinuta la inceput dar pe parcurs totul a fost ok.

Aspect fizic - 10

Igiena intima si personala - 10

GFE - 10 (la inceput a fost putin mai retinuta dar pe parcurs am inceput sa ne simtim bine unul in bratele celuilalt)

FK - 10

Oral - 10

Normal - 10

Am platit 200 RON (inainte de actiune - era normal pentru ca era prima intalnire)

Timp efectiv (cu tot cu dus de inceput si de final)-  60 minute.

De revenit. :clapp

• Like 11
Postat

stimati confrati,

am reusit sa ma intalnesc astazi iarasi cu Beatrice. Este inutil sa va mai spun ca este o fata fantastica. Intalnirea am aranjat-o de ieri, a fost destul de matinala (iti multumesc puiule ca ai acceptat sa te trezesti atat de devreme). Am sunat-o cand am intrat in Galati asa cum ne intelesesem. Mi-a raspuns cu o voce somnoroasa de mi s-a rupt sufletul cand am auzit-o. Ma rog, cam intr-o ora ma prezint la usa printesei si imi deschide cu o fetisoara somnoroasa si pufoasa de imi venea sa o iau in brate sa o legan sa adoarma la loc si sa ma uit la ea cum doarme.

Ceea ce este nou fata de data trecuta, este faptul ca am observat ca pe masura ce m-am intalnit de mai multe ori si cu ea si a inceput sa ma cunoasca mai bine, a devenit mai calda, mai deschisa, mai prietenoasa. Asta nu ca nu ar fi fost oricum dar astazi am simtit ceva deosebit la ea, am interactionat mult mai bine.

In rest, am savurat-o sarutandu-i fiecare milimetru de piele, mi-a facut placere sa o simt tremurand de placere in timp ce ii faceam oral, in timp ce o adulmecam, in timp ce o sarutam.

Din punctul ei de vedere, acelasi oral demential, umed, adanc neprotejat. Normalul protejat, facut incet, cu mangaieri, saruturi, imbratisari de imi doream sa nu se mai termine.

a fost o singura finalizare, lungaaaa. Nu stiu dar din punctul meu de vedere, Beatrice trebuie savurata si asta am facut si o sa fac de fiecare data de cate ori o voi reintalni (si asta o sa fie foarte curand din fericire pentru mine).

In concluzie, Beatrice este de nota 10, pacat ca nu exista nota mai mare.

Va doresc toate cele bune

• Like 2
  • Minus 2
Postat

raulraul757 umbli cu cioara vopsita!!!! este copy paste sau mi se pare mie?

georgi_88

Postat 03 april 2013 - 04:12

Buna ziua

Astazi de dimineata am avut marea bucurie sa o cunosc pe Beatrice, acasa la ea, locatie din centrul Galatiului,

Domnisoara in varsta de nu stiu cati ani, nu am intrebat-o, cred ca vreo 20-21, mi-a aparut in usa simpatica, zambitoare, inalta, supla, satena si creata.

Am fumat cate o tigare la o cafea in bucataria apartamentului dupa care trecem la igienizare si apoi pe metereze, dar ce metereze fratilor GFE - maxim, FK - maxim, pielea superfina, sanii fermi, carnita tare, extrem epilata, ii place ceea ce face, ii place s-o faca incet fara graba si cu mare implicare, ce mai, a trebuit sa gust savarina care imi facea cu ochiul, apoi a executat un oral de zile mari, protejat la cererea mea, cu finalizare in caciulita.

Note,

Locatie – 9 - parcarea este cam expusa

Fizic 10 – mie chiar imi place

Oral 9 – din cauza mea, adica cauciucul

Normal – nu a fost cazul

GFE – 10

FK - 10

Durata - 40-45 min cu tot cu cafea.

Cadou - 150

Isi merita locul in TOP,

Am avut marea bucurie sa o cunosc pe Beatrice, acasa la ea. Zona este linistita, sunt locuri de parcare.
Domnisoara are in jurul a 20 ani, este extrem de frumoasa, zambitoare, inalta, supla, satena, create si acorda cea mai mare atentie igienei. De asemenea apreciez ca este foarte inteligenta. Parerea mea este ca are idei foarte sanatoase si poti aborda orice subiect. Daca vreti, este tipul de amanta pe care doresti sa o intalnesti mereu.
Am fumat cate o tigare la un suc in bucataria apartamentului dupa care pe rand la igienizare si apoi am trecut la treaba, dar ce treaba, GFE - maxim, FK - maxim, pielea superfina, sanii fermi, carnita tare, extrem epilata, ii place ceea ce face, ii place s-o faca incet fara graba si cu mare implicare, a executat un oral bun, protejat, apoi am schimbat mai multe pozitii la normal si finalizarea in caciulita.

Note,
Locatie – 10
Fizic 10 – mie mi se pare superba
Oral 9 – din cauza cauciucului
Normal – 10
GFE – 10 +
FK - 10 +
Durata - ceva mai mult de o ora.
Cadou - 200
Isi merita pe deplin locul in TOP.

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Salut! E prima mea recenzie, asa ca probabilitatea de a gresi ceva e destul de mare...Am avut placerea sa o cunosc pe Beatrice inca din iarna. Fata din vis!!! ...din visurile tineretii mele. Am retrait langa ea momente pe care nu credeam ca le voi mai simti vreodata. O fata supla, cu un zambet misterios, inteligenta, care s-a "coborat" la nivelul meu de pamantean pacatos, teleportandu-ma in urma cu 25 de ani. Zilele trecute am revazut-o in locatia ei. Pielea fina, perfecta, buclele ce-i curg pe umeri , sanii feciorelnici si, mai ales, piersicuta frageda si ferma m-au dus intr-un alt spatiu. Multumesc ca existi Beatrice! 

Note: Aspect fizic-10

Oral neprotejat-10

Normal protejat -10

Igiena intima   -10

Locatie     - 10

Am platit 200 ron un nr. prelungit, vreo 45 de minute...m-am bucurat de fiecare atingere.

Va doresc sa aveti parte doar de femei frumoase si inteligente! 

• Like 9
Postat

ok, stimate afriq, cu toate ca eu consider ca elementele de noutate le-am punctat. In rest, aceiasi locatie de nota 10, acelasi comportament de 10, serviciile oferite de nota 10. Pretul este acelasi, nu a suferit modificari.

Cu privire la recomandare, sincer imi pastrez parerea din postul anterior, daca ar fi dupa mine nu as recomanda-o, as patra-o pentru mine. Din pacate pentru mine este o fata de EXCEPTIE si se recomanda singura prin felul de a fi, prin comportament, etc.

Cu aceasta ocazie anunt ca nu mai voi posta despre Beatrice chiar daca ma voi mai intalnii cu ea. Sincer, reprezinta mult pentru mine si de cand ne cunoastem mi-a dat cateva "lectii" de viata pentru care ii raman recunoscator.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

scuze, rectific, "nu voi mai posta". Ce sa faci, de cate ori vorbesc despre Beatrice si de cate ori ma gandesc la ea, ma zapacesc.

Cu stima si va doresc toate cele bune

Postat

Te-ai indragostit :P

Stimate imperfect, nu este vorba de indragostit. Intr-adevar tin mult la Beatrice dar asta pentru ca, in afara de celelalte aspecte ce fac obiectul acestui forum, am descoperit in ea un OM cu o maturitate si un mod de a gandi ce m-au impresionat. Sincer, chiar imi doresc sa ramanem prieteni, chiar daca nu m-as mai atinge vreodata de de ea. Imi pare rau ca sunt off topic dar intrebarea ta publica merita un raspuns public.

Postat

Buna.

Rog un moderator sa treaca thread-ul meu la inactive. Am luat decizia de a ma retrage. Anumite explicatii le voi da moderatorilor pe PM. 

Va pupa Beatrice, fata din vis.

Mare pacat...prietenii stiu de ce. Cu respect :kiss3

• Administrator
Reputație: 114824
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

mult succes inainte dream.girl !

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Cu respect Beatrice si multa bafta!

• Like 4
Postat

Buna.

Rog un moderator sa treaca thread-ul meu la inactive. Am luat decizia de a ma retrage. Anumite explicatii le voi da moderatorilor pe PM. 

Va pupa Beatrice, fata din vis.

sa nu ma ... uiti

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...