Sari la conținut

Despre preoti..vorbim un pic???

Postări Recomandate

• Telefon: bdesire86
  • Oras:Brasov
Postat

Bipolar,habar n-am cum sa trimit coment cu tot cu raspunsul anterior,insa am precizat ca sunt si cei 10% despre care vorbesti tu

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bipolar,habar n-am cum sa trimit coment cu tot cu raspunsul anterior,insa am precizat ca sunt si cei 10% despre care vorbesti tu

Esti popa , este ? :)

Postat

Uite ca mi-ai dat o idee sa ma fac popa,poate mai scap draq de pacate,dupaia fac si  bani de pe urma enoriasilor  :laugh2

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Stiu preoti plini de bani, masini de fitze si stau la vila....l-am intrebat pe unul de ce ii trebuie masina scumpa bmw si imi replica...dar ce, eu nu sunt om? Vrei sa merg cu caruta? Preoteasa sotia lui sta numai pe la saloane, masaje, coafor, mani-pedi si genti de firma....wtf???

Preoti cu HAR ii numeri pe degete mai ales in Bucuresti.

Cine se opune legalizarii prostitutiei? Biserica! Stiti de ce?

• Like 5
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

Stiu preoti plini de bani, masini de fitze si stau la vila....l-am intrebat pe unul de ce ii trebuie masina scumpa bmw si imi replica...dar ce, eu nu sunt om? Vrei sa merg cu caruta? Preoteasa sotia lui sta numai pe la saloane, masaje, coafor, mani-pedi si genti de firma....wtf???

ca se roaga la o curva carea nascut un bastard cu sfantu duh care era proxenetu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

1. masterii

http://3.bp.blogspot.com/-kzSFN2UQxco/VhkwtTzhxqI/AAAAAAAAAsg/Ze1btE_EGLk/s1600/0.jpg

2. discipolii

http://2.bp.blogspot.com/-NTBT7CugbGk/VhkwtWy0FcI/AAAAAAAAAso/rqTpRpV7Gz8/s1600/1.jpg

3. congregatia rezultanta (fiara cu 7 capete si 10 coarne)

http://3.bp.blogspot.com/-Fz54ZgYoD8s/VhkwtLnCVRI/AAAAAAAAAsc/FkyNpho9t7w/s1600/2.jpg

WTH?

Ce ai fumat? 

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Cunosc preoti dupa a caror neveste ai intoarce capul pe strada, negresit! Preoteasa este tanara si sexy! :laugh2

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cunosc preoti dupa a caror neveste ai intoarce capul pe strada, negresit! Preoteasa este tanara si sexy! :laugh2

Am fost eu la o nunta și preotul care a fost și el invitat fiind pretenar cu ginerica a venit " în civil", evident, cu coana preoteasă. Bunăciune rău ... da' rău de tot! Am stat cumințel că mi-a fost teamă că mă afurisește ăla! :laugh2

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:California
  • Oras:California
Postat

Am fost eu la o nunta și preotul care a fost și el invitat fiind pretenar cu ginerica a venit " în civil", evident, cu coana preoteasă. Bunăciune rău ... da' rău de tot! Am stat cumințel că mi-a fost teamă că mă afurisește ăla! :laugh2

Preotul era simpatic ?

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Picoane,ai poftit la nevasta mea???

Postat

Picoane,ai poftit la nevasta mea???

Nu erai tu bre! Popa ăla era tânăr.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...