Sari la conținut

Sex Oral: CUM?

Postări Recomandate

Postat

ma excita maxim ideea de a-i lua tot penisul in gura iubitului meu, am incercat de multe ori insa de fiecare data ma inecam…data viitoare voi pune in practica sfaturile tale… insa consider ca daca stii cum sa il sugi si cum sa te joci cu limbutza ii poti oferi un sex oral de calitate…imi place la nebunie sa se termine in gura mea……pentru mine sexul fara sex oral nu mai e demult incitant…e ca….sarea si piperul intr-o relatie

Postat

gustul de sperma nu e rau. E chiar bun. E putin ciudat; e cam consistent.“Printul” meu nu a avut mult de munca cu mine. De fapt nici nu a deschis subiectul “sex oral” sau “inghitit”. Am luat singura decizia asta pentru ca asa am simtit. E un tip special, care merita multe. Si e singurul care a reusit sa faca atatea din mine. Cred ca v-as plictisi daca as incepe sa va povestesc cum a fost cand am facut oral sau cand am inghitit pentru prima data (lui si numai lui). Numai gandul ma excita enorm de mult. Descopar cu el de fiecare data lucruri noi. Cum ar fi ca imi place dur, imi place sa fie posesiv cu mine. Imi place sa ma domine… lucru pe care nu il acceptam inainte nici cum…Dar nu va mai povestesc, majoritatea cred ca aveti idee cum e… Iar eu in seara asta o cam tai la somn ca si pe mine m-a cam luat o raceala zilele astea si inca sunt in “covalescenta”… Aproape mi-a trecut (noroc tratamentului aplicat seara trecuta-v-am zis ca am pasarica putin umflata), dar vreau sa ma fac bine si pe urma… Poate.. Poate(daca voi chiar vreti) am sa va povestesc fiecare experienta in parte.

• Like 1
Vizitator vai
Reputație: 0
Postat
legat de placerea de a suge…un penis' date=' nu avem puncte erogene in gura, excitatia femeii din timpul suptului tine de alti stimuli….nu de acel penis in gura. La fel este si cand lingi si sugi un….clitoris….[/quote']e la fel fara partea cu suptul clitorisului=))=))
Postat

Doar ca dupa ce am invatat mai multe, am cunoscut mai multi barbati, si stiu mai multe despre sex…spun ca cel mai bun sex oral se face cu pasiune. Am intrebat barbati de-a lungul timpului care este cel mai bun si toti mi-ar raspuns la fel….cu pasiune.Si apoi i-am intrebat daca ii deranjeaza sa incerc sa o inghit toata….si mi-au raspuns pai pasiunea nu include asta?Apoi am intalnit barbati speciali, ….ce pur si simplu vroiam sa ii mamanc, sa ii iubesc…..tot si pe oriunde. Asa am descoperit ca nu este o trasatura rara ci chiar comuna…..ca barbatii sa fie excitati de lingerea perineului si a anusului. Si toate acestea….se pot face perfect….si atunci cand esti o femeie ce poate nu vrea sa il linga in fund pe oricare…pana o venii cel speciali. Ei bine este suficient sa te joci cu degetul plin de saliva in timp ce ii sugi toata pula…..sau cu o mica jucarie erotica, nu nimic bagat in fund….poate un inel pe degetul tau ce vibreaza pe perineu…..Si culmea dupa ce le arati……nu mai scapi de ei la propriu. Ca nu oriunde intalnesc una…..care sa o faca cu atata pasiune…..si curva penala daca e….e curva aia….In schimb …..nu face ce nu vrei sa faci…insa nu incerca sa spui…nu fac, ca am si maini….Poate e chiar fun….Ei ,,saracutii,, se chinuie sa ne caute penisul acela micut cat un tamburus si apoi ne intreaba pai cum sa sug asta….ca e prea mic. Noi ne plangem ca e prea mare….complementari, ce mai.Dar chiar daca nu poti sau nu vrei sa faci anumite lucuri nu inseamna ca nu trebuie sa incerci alte metode….ce suplimenteaza excitatia partenerului tau.Fata de acum un an, cu sigurata azi sug mai bine pula….Ma uit in spate si par chiar banala….so, niciodata sa nu spui niciodata…

Postat

ador sa fac oral..imi place la nebunie:)))dar sa si primesc e foarte bine:D,..am avut noroc la faza asta…iubirea mea mia descoperit toate punctele erogene si cand imi face oral stie cum sa il faca ca sa ma sui pe pereti….aveam un prieten care tot asa se lauda,mama o rup toata,o pun sus in colturi…da de unde:-j…o fosta prietena povestea ca era jalnic la pat..abia reusea sa dea din fund sa se termine el,ca de ea nici ca il durea capul:))))multi laudatori de astia sunt….

Postat

. unele chiar nu reusim mai mult…cel putin deocamdata. nu inseamna ca renuntam, sau ca luam pe nu in brate. eu una chiar ma bucur ca am putut citi niste ponturi pe tema asta. si eu sunt aici ptr a invata.

Postat

Daca ati sti cate fete sunt rusinoase si timide in a primi cateva limbi , mai ales cand e pentru prima oara. Dar se dezinhiba repede cand le propui sa ghiceasca literele alfabetului desenate cu limba pe labiile lor. Dupa ce ghicesc cateva litere , tot ce urmeaza nu e decat :ahhh, ohhh , daaaaa . Apoi , prinzand incredere , se aseaza intr-un 69 visat din totdeauna si ti-o linge si-o aspira de zici ca au facut asta inca de la grupa mica de la gradinita.Conceptia pustoaicelor e ca “dom’ne , daca mi-o face el primul , i-o iau si eu in gura” sa nu cumva sa se laude baiatul in cercul lor comun de prieteni.

Postat

un cocalar de tipul ala, pe care il pui la punct, are darul de scoate o seara din monotonie. Eu de exemplu ador, si vorbesc serios, cand e cate unu, mai cu tupeu, si se baga in vorba cu prietena mea fara sa stie ca noi suntem impreuna ( ce-i drept, si noi suntem ciudati, sunt momente cand nu aratam ca un cuplu). In acel moment, imi vine sa iau o punga de popcorn si un pahar de cola si sa “enjoy the show”. Ma amuza teribil cand incearca sa ii intre in gratii, iar ea le da cu flit, si nu petru ca eu sint eu cine stie ce, nici pe departe, dar avem acel ceva… ce nici macar o scula de “25 de tzanti” nu ii poate da…

• Oras:F
Postat

Buna din nou,M-am gandit sa deschid un nou thread cu privire la modul in care o femeie trebuie sa faca sex oral. Nu am fcut nicidata pana acum, am vazut decat in cateva filme. Mie una imi e teama sa nu mi se faca rau.Pot exersa cu ceva inainte? Mi-as dori sa imi spuna o femeie care se pricepe cu adevarat la asa ceva. Cum e inceputul si ce ar trebui sa fac si ce sa nu fac...etc etc E binevenita si opinia din partea baietilor http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/smile.png

Da, cu un dildo moale. Oricum nu e nimic precum pula. Ar trebui s-o sugi de cap. Ideea e ca tre' s-o dai pe gat pana la urma si s-o freci cu amigdalele pana i se declanseaza reflexul ejaculator, deci nu vei respira vreo 2-3 minute (trebuie antrenament). Succes! 

• Like 1
Vizitator caproshu
Postat

ok! dar sa stiti... gustul e ciudat, nu seamana cu nimic cunoscut http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/smile.png

Sa intelegam ca deja ai trecut la actiune??Ai si inghitit ??

Vizitator caproshu
Postat

gustul de sperma nu e rau. E chiar bun. E putin ciudat; e cam consistent.“Printul” meu nu a avut mult de munca cu mine. De fapt nici nu a deschis subiectul “sex oral” sau “inghitit”. Am luat singura decizia asta pentru ca asa am simtit. E un tip special, care merita multe. Si e singurul care a reusit sa faca atatea din mine. Cred ca v-as plictisi daca as incepe sa va povestesc cum a fost cand am facut oral sau cand am inghitit pentru prima data (lui si numai lui). Numai gandul ma excita enorm de mult. Descopar cu el de fiecare data lucruri noi. Cum ar fi ca imi place dur, imi place sa fie posesiv cu mine. Imi place sa ma domine… lucru pe care nu il acceptam inainte nici cum…Dar nu va mai povestesc, majoritatea cred ca aveti idee cum e… Iar eu in seara asta o cam tai la somn ca si pe mine m-a cam luat o raceala zilele astea si inca sunt in “covalescenta”… Aproape mi-a trecut (noroc tratamentului aplicat seara trecuta-v-am zis ca am pasarica putin umflata), dar vreau sa ma fac bine si pe urma… Poate.. Poate(daca voi chiar vreti) am sa va povestesc fiecare experienta in parte.

Ar fi interesant sa auzim naratiunile tale..

Postat

Sa intelegam ca deja ai trecut la actiune? Ai si inghitit ??

Gustul difera de la persoana la persoana. Fumatorii au un gust, alcoolici altul, cei care beau ness au alt gust... La unii amorteste gura rau, la altii d-abia daca iti dai seama ca e sperma. Merge cu portocale/citrice, in cafea solubila iar nu se mai simte.  :blushing2 Daca o bagi pe toata pe gat cand ejaculeaza si o tii acolo pan' se face mica, nu mai simti decat un strop pe limba cand se retrage (presupunand ca o are suficient de mare cat sa se duca pe gat). 

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sa intelegam ca deja ai trecut la actiune??Ai si inghitit ??

Ar fi interesant sa auzim naratiunile tale..

Nene, astea sunt postări de acum 8 ani!

• Minus 1
Vizitator caproshu
Postat

Nene, astea sunt postări de acum 8 ani!

N-ui nimic,poate se trezeste !! :laugh2  :laugh2

Vizitator caproshu
Postat

N-ui nimic,poate se trezeste !! :laugh2  :laugh2

Nu-i...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...