veverita_bc Reputație: 482 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb Autor Postat Octombrie 8, 2015 Coryna, nu-l mai baga in seama. Vorbeste si el sa se afle in treaba. Pun pariu ca nu te-a vazut in viata luiblocul ei este pe bulevardul uniri vizavi de hotelul ala de langa tribunalul nou, sta la 5 paca, camera ei este in stanga cum intri si lasa jaluzelele trase in jos sa nu se vada cum arata, atitudinea a fost mediocra dar erea alba ca branza si cu mirosuri suspecte
veverita_bc Reputație: 482 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb Autor Postat Octombrie 8, 2015 Nuuuu! Veveritoiu te plateste, ca e placerea lui. Ca e inteligent!gata vere stai ca incep sa inteleg! asta este un forum de katerinca, pai dc nu spune ti ma asa de la inceput ca sa stiu cum sa o dau...................
rzv1978 Reputație: 13 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 blocul ei este pe bulevardul uniri vizavi de hotelul ala de langa tribunalul nou, sta la 5 paca, camera ei este in stanga cum intri si lasa jaluzelele trase in jos sa nu se vada cum arata, atitudinea a fost mediocra dar erea alba ca branza si cu mirosuri suspecteAm inteles, prietene. Gata. Te credem. Nu trebuie sa dai atatea detalii
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Astia de se excita cand altul le fute nevasta...fie ca asista vizual sau nu....au deviatii psihice grave! Aham...sa inteleg ca eu, daca imi place sa imi privesc partenerul in timp ce si-o trage cu alta, am deviatii psihice grave?!?! 2 2
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 8, 2015 Nu foarte grave. 4 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Multumesc Picon de incurajare, acum m-am linistit... 1 2
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 8, 2015
bucurescu Reputație: -447 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Aham...sa inteleg ca eu, daca imi place sa imi privesc partenerul in timp ce si-o trage cu alta, am deviatii psihice grave?!?! E ceva normal pe-aici să emiți judecăți în legătură cu experiențe pe care nu le-ai avut niciodată și despre care nu ai habar. Eu cunosc un bărbat care se excită când își vede iubita cu altcineva, și e un tip admirabil din toate punctele de vedere, matur, echilibrat, nu are nici un fel de deviații. Provoc pe oricine de pe-aici să dea dovadă de un echilibru interior cum îl are omul ăsta. De asemenea am cunoscut și chiar am avut norocul să fiu cu o femeie care avea același gen de fantezii, și e o femeie excepțională care nu are nici un fel de probleme la cap. Eu personal am învățat chiar foarte multe de la ea. Probleme au mai degrabă cei care nu înțeleg acest gen de înclinații, dar care se dau specialiști, mulți dintre aceștia fiind în realitate foarte închistați și fricoși. Asta nu ar fi în sine grav, marea majoritate de 99,99% dintre oameni sînt așa, doar că cel mai bine ar fi să te abții dacă nu ești în temă. Ca și pe topicul cu potența, unde s-a aberat masiv. 3 6
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Astia de se excita cand altul le fute nevasta...fie ca asista vizual sau nu....au deviatii psihice grave! Ca cum s-ar zice,aia care fut gravide? Dom doctor,ce dracu ma... 1
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Eu cunosc un bărbat care se excită când își vede iubita cu altcineva, și e un tip admirabil din toate punctele de vedere, matur, echilibrat, nu are nici un fel de deviații. Tu erai....
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 E ceva normal pe-aici să emiți judecăți în legătură cu experiențe pe care nu le-ai avut niciodată și despre care nu ai habar. Eu cunosc un bărbat care se excită când își vede iubita cu altcineva, și e un tip admirabil din toate punctele de vedere, matur, echilibrat, nu are nici un fel de deviații. Provoc pe oricine de pe-aici să dea dovadă de un echilibru interior cum îl are omul ăsta. De asemenea am cunoscut și chiar am avut norocul să fiu cu o femeie care avea același gen de fantezii, și e o femeie excepțională care nu are nici un fel de probleme la cap. Eu personal am învățat chiar foarte multe de la ea. Probleme au mai degrabă cei care nu înțeleg acest gen de înclinații, dar care se dau specialiști, mulți dintre aceștia fiind în realitate foarte închistați și fricoși. Asta nu ar fi în sine grav, marea majoritate de 99,99% dintre oameni sînt așa, doar că cel mai bine ar fi să te abții dacă nu ești în temă. Ca și pe topicul cu potența, unde s-a aberat masiv. Numai idiotii judeca ce nu inteleg. Stii ce a spus omul cand a vazut pentru prima oara girafa?!? Asa ceva nu exista. Cam asa si cu aceste deviatii. 2 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Ca cum s-ar zice,aia care fut gravide? Dom doctor,ce dracu ma... Auch!!!!!
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Auch!!!!! Păi ori suntem golani ori numai suntem?
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Corect.
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Corect. Auzi,fără șto acum,cum e cu coRECT-u ăsta?
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 8, 2015 Sa zic pe ardeleneste ca la noi :Hai ca-i fain, nu se mai sfadi nime de mult ! 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Auzi,fără șto acum,cum e cu coRECT-u ăsta? Nu este domeniul meu acest coCOLON.
laury Reputație: 24078 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 9, 2015 Tu erai....Bine punctat!
laury Reputație: 24078 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 9, 2015 Ca cum s-ar zice,aia care fut gravide? Dom doctor,ce dracu ma...Sa futi gravide este frumos si sanatos! Doctorul chiar recomanda! La fel de frumos si sanatos se pare ca este sa... "te uiti cum sotul/sotia face sex cu altcineva". Fiecare cu deviatiile lui...pardon, placerile lui. 6
bucurescu Reputație: -447 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Tu erai.... N-am fantezia asta, dar există oameni și oameni. Acu' fiecare pricepe cât poate.
bucurescu Reputație: -447 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Numai idiotii judeca ce nu inteleg. Stii ce a spus omul cand a vazut pentru prima oara girafa?!? Asa ceva nu exista. Cam asa si cu aceste deviatii. Corect, însă deviație este atunci când omul are o problemă. Când nu mai poate funcționa altfel. Una e să simți că ceva te 'turn-on' și alta e să fii ai o ciudățenie de genul nu mai poți să-i faci nimic neveste-tii decât dac-o vezi cu altul. Sau altei femei care-ți place, ceea ce-i chiar grav. Revenind la subiectul discuției, gelozia este cu totul altceva și ține la modul general de o stare de neîncredere în sine care se poate traduce în multe forme particulare de manifestare. 1 6
bucurescu Reputație: -447 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Bine punctat! Te-ai bucurat, așa-i?
laury Reputație: 24078 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 9, 2015 Te-ai bucurat, așa-i?De necazul altuia nu ma bucur niciodata! 2
veverita_bc Reputație: 482 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb Autor Postat Octombrie 9, 2015 Corect, însă deviație este atunci când omul are o problemă. Când nu mai poate funcționa altfel. Una e să simți că ceva te 'turn-on' și alta e să fii ai o ciudățenie de genul nu mai poți să-i faci nimic neveste-tii decât dac-o vezi cu altul. Sau altei femei care-ți place, ceea ce-i chiar grav. Revenind la subiectul discuției, gelozia este cu totul altceva și ține la modul general de o stare de neîncredere în sine care se poate traduce în multe forme particulare de manifestare.mare adevar ai spus! gelozia are legatura cu increderea in sine, daca esti sigur pe tine si pe dragostea pe care ti o poarta cel, cea care te iubeste nu poti fi gelos pt ca esti atat de smeker si de bazat pe tine incat esti de ne inselat! de obicei cel care este gelos este un om care are frustrari de modul cum arata......
bucurescu Reputație: -447 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2015 mare adevar ai spus! gelozia are legatura cu increderea in sine, daca esti sigur pe tine si pe dragostea pe care ti o poarta cel, cea care te iubeste nu poti fi gelos pt ca esti atat de smeker si de bazat pe tine incat esti de ne inselat! de obicei cel care este gelos este un om care are frustrari de modul cum arata...... Cum arată, cum performează etc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum