picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2015 Are importanță, dar nu sunt curios. Era doar chestie de fair-play și de egalitatea șanselor. Și oricum, nu am nici timp nici chef de jocuri infantile, cu tot respectul!
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Are importanță, dar nu sunt curios. Era doar chestie de fair-play și de egalitatea șanselor. Și oricum, nu am nici timp nici chef de jocuri infantile, cu tot respectul!Cum plm are importanta dar nu esti curios??? Si nu ai nici chef de jocuri infantile,desi tu ai vrut sa te bagi? Ti-e frica? Promit sa nu te supun la intrebari imposibile,stiu ce inseamna discretia,da?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2015 Dacă nu ai fi obosit (bănuiesc că ăsta e motivul), ai fi înțeles că aș fi acceptat doar în condițiile în care te deconspirai nu din curiozitate ci din a echilibra șansele. Și nu era vorba de mai multe întrebări, ci doar de una( așa e jocul), pentru care aș fi avut chef și timp.În concluzie, având în vedere că încercat să plachezi ilegal ( că tot e Cupa Mondială la rugby), boicotez meciul.
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Dacă nu ai fi obosit (bănuiesc că ăsta e motivul), ai fi înțeles că aș fi acceptat doar în condițiile în care te deconspirai nu din curiozitate ci din a echilibra șansele. Și nu era vorba de mai multe întrebări, ci doar de una( așa e jocul), pentru care aș fi avut chef și timp.În concluzie, având în vedere că încercat să plachezi ilegal ( că tot e Cupa Mondială la rugby), boicotez meciul. Coane,astea care le zici tu tin la fete nu la mine.Te bagi ori ba?Primul indiciu,avem aproape aceeasi varsta
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2015 Da? Cu reumatismul cum stai?
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Da? Cu reumatismul cum stai? Ce-i ăla?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2015 Un fel de neliniște la pulă. 3 2
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Un fel de neliniște la pulă. Io nu cunosc asa ceva,tu?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2015 Ai scăpat de grijă, este?
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Ai scăpat de grijă, este?Tu n u?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2015 Nu.
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Nu.Hai sa ne bagam pe topicul deschis de mine pt tine ca sa nu ne mai imprastiem ca cacatu peste tot
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2015 Îmi pare rău, dar îmi e somn și mâine am o zi destul de grea. Pe data viitoare!Nb.
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Îmi pare rău, dar îmi e somn și mâine am o zi destul de grea. Pe data viitoare!Nb. Asa ziceam si eu acum ceva timpNoapte buna si tie
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 O zguduiti aiureaAdevarul e sinonim cu prostia si slabiciuneaRestul e vrajeala
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 O zguduiti aiureaAdevarul e sinonim cu prostia si slabiciuneaRestul e vrajealaTe-as contrazice usor asa.Chiar daca sunt de acord ca adevarul reprezinta o prostie in sine,totusi ce ne facem cand alegem sa fim sinceri? Fata de femeia pe care o iubim?Se presupune ca plecam intr-o relatie bazata pe sinceritate si adevar.Sau sunt fraier ca gandesc asa?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Lasati baietii sa faca ce vor, nu va bagati in treaba lor... 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 8, 2015 Coane,astea care le zici tu tin la fete nu la mine.Te bagi ori ba?Primul indiciu,avem aproape aceeasi varstaNumai boșorogi pe'aci. )Sunt singurul U30?
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 8, 2015 Numai boșorogi pe'aci. )Sunt singurul U30?Nu e boşorogi bre, e veşnic tineri !
unscarred Reputație: 1454 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Octombrie 8, 2015 Chestia asta cu vârsta e cel mai bun exemplu de adevăr relativ. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Numai boșorogi pe'aci. )Sunt singurul U30?mai e' deceu 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 <<Nu există nimic care să poarte eticheta "adevăr"; adevărul nu este un lucru pe care îl vei putea găsi într-o bună zi într-o cutie şi pe care, deschizând-o, să exclami uimit: "Fantastic! Am găsit adevărul!" Nu există o astfel de cutie.>> -Osho <<Dacă adevărul nu este al vostru, atunci nu este adevăr. Pentru a fi adevăr trebuie să vă aparţină, să provină din experienţa voastră; adevărul nu poate fi împrumutat.>> - Osho 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 8, 2015 mai e' deceu Pi undi umblă moldacul? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Pi undi umblă moldacul?Nu stiu
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Octombrie 8, 2015 Adevarul este detinut de cel care aduce o contributie umanitatii.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum