Sari la conținut

Adevarul.

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Are importanță, dar nu sunt curios. Era doar chestie de fair-play și de egalitatea șanselor. Și oricum, nu am nici timp nici chef de jocuri infantile, cu tot respectul!

Postat

Are importanță, dar nu sunt curios. Era doar chestie de fair-play și de egalitatea șanselor. Și oricum, nu am nici timp nici chef de jocuri infantile, cu tot respectul!

Cum plm are importanta dar nu esti curios??? Si nu ai nici chef de jocuri infantile,desi tu ai vrut sa te bagi? Ti-e frica? :laugh2 Promit sa nu te supun la intrebari imposibile,stiu ce inseamna discretia,da?

Postat

Dacă nu ai fi obosit (bănuiesc că ăsta e motivul), ai fi înțeles că aș fi acceptat doar în condițiile în care te deconspirai nu din curiozitate ci din a echilibra șansele. Și nu era vorba de mai multe întrebări, ci doar de una( așa e jocul), pentru care aș fi avut chef și timp.

În concluzie, având în vedere că încercat să plachezi ilegal ( că tot e Cupa Mondială la rugby), boicotez meciul. 

Postat

Dacă nu ai fi obosit (bănuiesc că ăsta e motivul), ai fi înțeles că aș fi acceptat doar în condițiile în care te deconspirai nu din curiozitate ci din a echilibra șansele. Și nu era vorba de mai multe întrebări, ci doar de una( așa e jocul), pentru care aș fi avut chef și timp.

În concluzie, având în vedere că încercat să plachezi ilegal ( că tot e Cupa Mondială la rugby), boicotez meciul. 

Coane,astea care le zici tu tin la fete nu la mine.Te bagi ori ba?

Primul indiciu,avem aproape aceeasi varsta

Postat

Un fel de neliniște la pulă. 

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Îmi pare rău, dar îmi e somn și mâine am o zi destul de grea. Pe data viitoare!

Nb. 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

O zguduiti aiurea

Adevarul e sinonim cu prostia si slabiciunea

Restul e vrajeala

Postat

O zguduiti aiurea

Adevarul e sinonim cu prostia si slabiciunea

Restul e vrajeala

Te-as contrazice usor asa.Chiar daca sunt de acord ca adevarul reprezinta o prostie in sine,totusi ce ne facem cand alegem sa fim sinceri? Fata de femeia pe care o iubim?Se presupune ca plecam intr-o relatie bazata pe sinceritate si adevar.Sau sunt fraier ca gandesc asa?

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Lasati baietii sa faca ce vor, nu va bagati in treaba lor...

• Minus 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Coane,astea care le zici tu tin la fete nu la mine.Te bagi ori ba?

Primul indiciu,avem aproape aceeasi varsta

Numai boșorogi pe'aci. =)))

Sunt singurul U30?

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Sunt singurul U30?

Nu e boşorogi bre, e veşnic tineri !

Vizitator
Postat

Sunt singurul U30?

mai e' deceu  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

<<Nu există nimic care să poarte eticheta "adevăr"; adevărul nu este un lucru pe care îl vei putea găsi într-o bună zi într-o cutie şi pe care, deschizând-o, să exclami uimit: "Fantastic! Am găsit adevărul!" Nu există o astfel de cutie.>> -Osho

<<Dacă adevărul nu este al vostru, atunci nu este adevăr. Pentru a fi adevăr trebuie să vă aparţină, să provină din experienţa voastră; adevărul nu poate fi împrumutat.>> - Osho

• Like 1
Vizitator
Postat

Pi undi umblă moldacul?

Nu stiu :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...