Sari la conținut

Adevarul.

Postări Recomandate

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Ce fel de boala psihica determina omul sa spuna numai adevarul?

In ziua de azi, ba cred ca intotdeauna, trebuie/trebuia sa spui ce trebuie. So, de ce unii (si eu) au impulsul tampit sa spuna numai ce cred? :)

ALCOOLUL

In vino veritas

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bine uite o sa definesc eu adevarul pt ca tu ai refuzat sa o faci

Deci adevarul este CEEA CE ESTE.

Dar de unde stii tu  ca ceea ce este, este asa cum spui tu, sau este altfel, dar tu vezi doar o  forma a lui ceea ce este prin prisma propriilor conditionari.

Asa incat afirmatia asta a ta cu boala psihica a celor ce spun adevarul este discutabila, intrucat cei in cauza probabil ca nici macar nu spun adevarul. 

Ce este pentru fiecare este altfel, de acord.

Si prin felul in care un om descrie lumea (sincer) poti defini personalitatea acestuia.

O afli si cu cel care baga multe si marunte... dar daca tot suntem in secolul vitezei, e cel putin enervant sa stai la eliminatul cailor verzi de pe pereti... :) :blushing2

Care a fost prost,scuze a spus adevarul,si acum trage ponoasele :laugh2

Realitatea este ca numai o persoana de care iti pasa te poate rani.

Ura nu este departe de dragoste pentru ca este un sentiment puternic, nu pui sentimente - nu suferi intr-un fel, o sa suferi pentru ca mintea si corpul tau este construit sa simta, deci sa sufere. :(

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Ura nu este departe de dragoste pentru ca este un sentiment puternic, nu pui sentimente - nu suferi intr-un fel, o sa suferi pentru ca mintea si corpul tau este construit sa simta, deci sa sufere. :(

Sa stii ca si persoanele de care nu-ti pasa te pot rani daca ai anumite sensibilitati si ei lovesc in acestea.

Mintea si corpul au fost construite sa simta, dar nu neaparat sa si sufere.

Suferinta, desi e cam generala, este doar consecinta utilizarii gresite a simturilor. Daca corpul ar fi utilizat corect suferinta ar fi aproape egala cu zero.

• Like 1
Postat

Mult mai scrii....Spune si tu cucuvinte putine

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Amandino, se cunoste ca ai inceput sa bei din nou:)))

On topic:exemplu de "adevar" :

- esti beata si il vezi pe unu ca pe Fat Frumos. Dimineata, dupa ce te trezesti din betie ( daca),te uiti mai bine la el.si vezi ca i doar Vasile.Cand ii spui adevarul? Cwnd e Fat Frumos sau cand e Vasile.

Aproape intotdeauna adevarul este cel pe care il vrem noi, la un moment dat.

Alt exemplu: edit, lasa...vezi deja am schimbat un adevar in cateva secunde :)))

Postat

Amandino, se cunoste ca ai inceput sa bei din nou:)))

On topic:exemplu de "adevar" :

- esti beata si il vezi pe unu ca pe Fat Frumos. Dimineata, dupa ce te trezesti din betie ( daca),te uiti mai bine la el.si vezi ca i doar Vasile.Cand ii spui adevarul? Cwnd e Fat Frumos sau cand e Vasile.

Aproape intotdeauna adevarul este cel pe care il vrem noi, la un moment dat.

Alt exemplu: edit, lasa...vezi deja am schimbat un adevar in cateva secunde :)))

Mi-e cam naspa, vroiam sa mai stau de vorba.

Dormi cu "beata" in brate, am plecat.

Vizitator sarlatanu
Postat

:))

Vroiam nu exista :)

PS. Stai de vorba cu noi, spune-ne ce ai pe suflet, esti intre prieteni. (,Cum ar spune Motanul)

Postat

:))

Vroiam nu exista :)

PS. Stai de vorba cu noi, spune-ne ce ai pe suflet, esti intre prieteni. (,Cum ar spune Motanul)

"Voiam" nu mi-a placut si nu o accept, nu stiu sa scriu, este?

Tocmai tie si marii de haiteri o sa spun eu ce am pe suflet, ai vrea tu sa fiu beata.

Am un fir intins care sta sa se rupa de gura celor ca tine in realitate, virtual imi lipseau niste jegosi.

Buuuun, nice wake up call, deveniseram sociabila! :slap2

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Daca ar minti lumea cum mint eu, ar fi toti in rai.     (remarca personala)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ma asteptam la un exemplu mai concludent....Asaaa....parca e un fel de ping-pong.Da si tu exemple clare

Pai,hai ca te exemplific eu imediat,tu esti un sclav si nu-ti vine-a crede! Dar afla ca noi te-am citit si nu ramane decat sa te exorcizam.Pricepi?
  • Minus 1
Postat

Pai,hai ca te exemplific eu imediat,tu esti un sclav si nu-ti vine-a crede! Dar afla ca noi te-am citit si nu ramane decat sa te exorcizam.Pricepi?

Ai putea sa fii exemplul puterii,stii ce zic? 

Prost,retardat,nebagat in seama,cu viata doar virtuala,etc

Continuam?

Vizitator
Postat

Adevărul e dincolo de noi! 

Adevarul inca este dincolo de noi ! :) (din Ianuarie 2016)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Da, dacă îți luminezi fața! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...