sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 Imaginile care au revoltat Facebook-ul. Trei tineri din Braila s-au filmat in timp ce taiau coada unui caine cu un toporhttp://image.stirileprotv.ro/media/images/600x375/Oct2015/61725831.jpgImagini greu de suportat au fost postate pe Facebook de cativa tineri din Braila care au schilodit un caine. Fara vreo urma de mila si in rasetele celorlati, unul dintre indivizi ii taie coada cu toporul animalului.Personal nu mai am cuvinte, este unul din momentele care ma fac sa imi pierd controlul. Asa ceva nu se poate!!!!! Tuturor celor care fac asa ceva le doresc sa ramana schiloditi pe viata din punct de vedere fizic in cel mai rau mod cu putinta iar din punct de vedere psihic le doresc toata sanatatea din lume (ca sa fie perfect constienti de situatia in care se afla si de NEPUTINTA lor). Nu mi-a venit ceva mai rau in cap....sunt foarte foarte suparata si revoltata. Unde esti tu Tepes?!?!?! PS. 'ti-ai dreaq de tarani cocliti, jegosi si needucati din Braila, cu tot cu orasul vostru de CACAT!!!!! 13 2
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Băgami-aș pula in morții lor de retardați oligofreni.Am zis 8
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 7, 2015 Propun sa li se taie pwlile. 3
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Octombrie 7, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 S-au facut diverse grupuri pe fb...in care vor sa se stranga anumiti iubitori de animale si sa isi faca dreptate singuri pentru ce au facut niste idioti betivi la bietul catel. 4
marix Reputație: 9360 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 ... se vede de la distanta ca sunt niste dobitoci !!!Stiu de la tara ca se mai taia coada la caine, dar de mic, in prima luna de viata. Scopul ar fi fost ca devenea un caine rau atunci cand ajungea la maturitate ! 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 7, 2015 http://uproxx.files.wordpress.com/2012/05/go-kill-them.gif 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2015 S-au facut diverse grupuri pe fb...in care vor sa se stranga anumiti iubitori de animale si sa isi faca dreptate singuri pentru ce au facut niste idioti betivi la bietul catel. Nu este normal ca, din cauza unor animale de oameni, sa ne transformam la randul nostru in animale. Se impune o alta solutie si anume educatia, futu-le creierele alea seci de euglene verzi. 1 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2015 Stiu de la tara ca se mai taia coada la caine, dar de mic, in prima luna de viata. Scopul ar fi fost ca devenea un caine rau atunci cand ajungea la maturitate ! A fost interzisa taierea coditelor la animale..... Nu si la reptile 1 2
smigol Reputație: 133 Postat Octombrie 7, 2015 Telefon: sergius.gabi Oras:Bucuresti Telefon: sergius.gabi Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 Pacat ca nu ati fost l;a fel de vocali si cand a fost omorat Ionut de caini 1 1
Administrator pisicuts Reputație: 114521 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 7, 2015 niste tarani prosti 7
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Octombrie 7, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 Nu este normal ca, din cauza unor animale de oameni, sa ne transformam la randul nostru in animale. Se impune o alta solutie si anume educatia, futu-le creierele alea seci de euglene verzi. eu nu condamn asta...se numeste legea dreptatii...asa patesc si cei agresati pe strada, femeile violate si etc(scapa din cauza erorilor judiciare) ... In ziua de azi cea mai buna dreptate este cea facuta de noi...Sa devenim proprii nostri haiduci si sa ne facem dreptate singuri...Tara este la pamant, legea este inexistenta...
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 7, 2015 PS. 'ti-ai dreaq de tarani cocliti, jegosi si needucati din Braila, cu tot cu orasul vostru de CACAT!!!!! Personal sunt total impotriva violentei, de orice fel, fie ca e indreptata impotriva animalelor sau a oamenilor, dar nu-i chiar in regula nici atitudinea asta romaneasca de generalizare, sunt foarte convins ca exista si oameni ok in Braila, la fel cum sunt convins ca exista si idioti... cam peste tot ! 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2015 Sorina, cu scuzele de rigoare, ai greșit titlul topicului! Animalele nu sunt în stare de asemenea orori! Să nu jignim animalele! 6 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2015 Ba da, sunt. Pisica, de exemplu, ucide just for fun. Dar pisica nu gandeste asadar nu avem pretentii.
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2015 Personal sunt total impotriva violentei, de orice fel, fie ca e indreptata impotriva animalelor sau a oamenilor, dar nu-i chiar in regula nici atitudinea asta romaneasca de generalizare, sunt foarte convins ca exista si oameni ok in Braila, la fel cum sunt convins ca exista si idioti... cam peste tot ! "Statisticile" spun ca procentul de idioti din Braila este covarsitor. Nu contest existenta exceptiilor.
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2015 Pacat ca nu ati fost l;a fel de vocali si cand a fost omorat Ionut de caini Amice, esti IDIOT?!?! Tu vorbesti de un copil mic, aici discutam de adulti. Copilul mic era in grija bunicii care se afla.... dupa pula la 2km DISTANTA de nepoti!!!! In acel caz, singurii vinovati sunt parintii si bunica deci nu incape comparatie. Doamneeeee..... 1 2
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Pacat ca nu ati fost l;a fel de vocali si cand a fost omorat Ionut de caini De unde stii tu??? Sorina, cu scuzele de rigoare, ai greșit titlul topicului! Animalele nu sunt în stare de asemenea orori! Să nu jignim animalele!Nu cred c-a gresit titlul topicului,se referea la pisica care ucide din placere
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 aici ma abtin , nu intra in competentele mele astea cu animalele 1
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 7, 2015 Imaginile care au revoltat Facebook-ul. Trei tineri din Braila s-au filmat in timp ce taiau coada unui caine cu un toporhttp://image.stirileprotv.ro/media/images/600x375/Oct2015/61725831.jpgImagini greu de suportat au fost postate pe Facebook de cativa tineri din Braila care au schilodit un caine. Fara vreo urma de mila si in rasetele celorlati, unul dintre indivizi ii taie coada cu toporul animalului.Personal nu mai am cuvinte, este unul din momentele care ma fac sa imi pierd controlul. Asa ceva nu se poate!!!!! Tuturor celor care fac asa ceva le doresc sa ramana schiloditi pe viata din punct de vedere fizic in cel mai rau mod cu putinta iar din punct de vedere psihic le doresc toata sanatatea din lume (ca sa fie perfect constienti de situatia in care se afla si de NEPUTINTA lor). Nu mi-a venit ceva mai rau in cap....sunt foarte foarte suparata si revoltata. Unde esti tu Tepes?!?!?! PS. 'ti-ai dreaq de tarani cocliti, jegosi si needucati din Braila, cu tot cu orasul vostru de CACAT!!!!!astia ar trebui prinsi si taiati pe viuprimul meu `copil` a fost un doberman nu i-am taiat nici coada nici din urechi...am iubit-o tare mult cat o fost la mn .....plm m-am dus la maternitate sa nasc plangand ca stiam ca dupa ce vin inapoi acasa nu o so mai vad pe `leya` , de 2 ori m-am intors de la masina sa o `pup pe bot` a fost un topic aici da nu il gasesc postasem acolo niste poze cu noi `eu si leya` 9
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2015 Si eu am avut o catea doberman. Am luat-o cu codita taiata insa urechile nu am fost de acord sa-i fie taiate. Cat am iubit-o...a fost si va fi intotdeauna parte din mine si din familia mea si a ramas in sufletul meu alaturi de persoanle dragi mie care nu mai sunt acum cu mine. 3 2
estrogen Reputație: 1697 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 7, 2015 eu nu condamn asta...se numeste legea dreptatii...asa patesc si cei agresati pe strada, femeile violate si etc(scapa din cauza erorilor judiciare) ... In ziua de azi cea mai buna dreptate este cea facuta de noi...Sa devenim proprii nostri haiduci si sa ne facem dreptate singuri...Tara este la pamant, legea este inexistenta...Nu e buna nici varianta asta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Niste tampiti, cretini, idioti si imbecili, probabil fara urma de educatie (sau cu urme inexistente spre minimum-minimorum), care ar merita prinsi cu arcanu si batuti cu biciul pe ogor pana rade tot satul ala de acesti 3 "homo sapiens degeneratus" care au fost in stare de o asemenea prostie si de un asemenea cretinism ! :angry :angry Se pare ca la noi in Romania cea mai buna educatie este cea care inca se face cu batul, biciul, se pare ca sunt unii care efectiv NU POT fi educati decat cu frica, bataia, din obligatie... Nu toti stiu de respect, buna-cuviinta, mila si compasiune ! :no2 :no2 2
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 astia ar trebui prinsi si taiati pe viuprimul meu `copil` a fost un doberman nu i-am taiat nici coada nici din urechi...am iubit-o tare mult cat o fost la mn .....plm m-am dus la maternitate sa nasc plangand ca stiam ca dupa ce vin inapoi acasa nu o so mai vad pe `leya` , de 2 ori m-am intors de la masina sa o `pup pe bot` a fost un topic aici da nu il gasesc postasem acolo niste poze cu noi `eu si leya` Vezi ca tu urmezi,ceampalio. 3
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 7, 2015 Vezi ca tu urmezi,ceampalio.zi sa mori tu ofticosule 10
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum