Sari la conținut

Animalul din om

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Imaginile care au revoltat Facebook-ul. Trei tineri din Braila s-au filmat in timp ce taiau coada unui caine cu un topor

Imagini greu de suportat au fost postate pe Facebook de cativa tineri din Braila care au schilodit un caine. Fara vreo urma de mila si in rasetele celorlati, unul dintre indivizi  ii taie coada cu toporul animalului.

Personal nu mai am cuvinte, este unul din momentele care ma fac sa imi pierd controlul. Asa ceva nu se poate!!!!!

Tuturor celor care fac asa ceva le doresc sa ramana schiloditi pe viata din punct de vedere fizic in cel mai rau mod cu putinta iar din punct de vedere psihic le doresc toata sanatatea din lume (ca sa fie perfect constienti de situatia in care se afla si de NEPUTINTA lor). Nu mi-a venit ceva mai rau in cap....sunt foarte foarte suparata si revoltata.

Unde esti tu Tepes?!?!?! 

PS. 'ti-ai dreaq de tarani cocliti, jegosi si needucati din Braila, cu tot cu orasul vostru de CACAT!!!!!

• Like 13
  • Minus 2
  • Telefon: 0725653656
Postat

S-au facut diverse grupuri pe fb...in care vor sa se stranga anumiti iubitori de animale si sa isi faca dreptate singuri pentru ce au facut niste idioti betivi la bietul catel.

• Like 4
Postat

... se vede de la distanta ca sunt niste dobitoci !!!

Stiu de la tara ca se mai taia coada la caine, dar de mic, in prima luna de viata. Scopul ar fi fost ca devenea un caine rau atunci cand ajungea la maturitate !

• Like 1
Postat

S-au facut diverse grupuri pe fb...in care vor sa se stranga anumiti iubitori de animale si sa isi faca dreptate singuri pentru ce au facut niste idioti betivi la bietul catel.

Nu este normal ca, din cauza unor animale de oameni, sa ne transformam la randul nostru in animale. Se impune o alta solutie si anume educatia, futu-le creierele alea seci de euglene verzi.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Stiu de la tara ca se mai taia coada la caine, dar de mic, in prima luna de viata. Scopul ar fi fost ca devenea un caine rau atunci cand ajungea la maturitate !

A fost interzisa taierea coditelor la animale..... Nu si la reptile =))

• Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: sergius.gabi
  • Telefon: sergius.gabi
Postat

Pacat ca nu ati fost l;a fel de vocali si cand a fost omorat Ionut de caini  :exclamation:

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu este normal ca, din cauza unor animale de oameni, sa ne transformam la randul nostru in animale. Se impune o alta solutie si anume educatia, futu-le creierele alea seci de euglene verzi.

eu nu condamn asta...se numeste legea dreptatii...asa patesc si cei agresati pe strada, femeile violate si etc(scapa din cauza erorilor judiciare) ... In ziua de azi cea mai buna dreptate este cea facuta de noi...Sa devenim proprii nostri haiduci si sa ne facem dreptate singuri...Tara este la pamant, legea este inexistenta...

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

PS. 'ti-ai dreaq de tarani cocliti, jegosi si needucati din Braila, cu tot cu orasul vostru de CACAT!!!!!

Personal sunt total impotriva violentei, de orice fel, fie ca e indreptata impotriva animalelor sau a oamenilor, dar nu-i chiar in regula nici atitudinea asta romaneasca de generalizare, sunt foarte convins ca exista si oameni ok in Braila, la fel cum sunt convins ca exista si idioti... cam peste tot !

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sorina, cu scuzele de rigoare, ai greșit titlul topicului! Animalele nu sunt în stare de asemenea orori! Să nu jignim animalele!

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Ba da, sunt. Pisica, de exemplu, ucide just for fun. ;) Dar pisica nu gandeste asadar nu avem pretentii. 

Postat

Personal sunt total impotriva violentei, de orice fel, fie ca e indreptata impotriva animalelor sau a oamenilor, dar nu-i chiar in regula nici atitudinea asta romaneasca de generalizare, sunt foarte convins ca exista si oameni ok in Braila, la fel cum sunt convins ca exista si idioti... cam peste tot !

"Statisticile" spun ca procentul de idioti din Braila este covarsitor. Nu contest existenta exceptiilor. 

Postat

Pacat ca nu ati fost l;a fel de vocali si cand a fost omorat Ionut de caini  :exclamation:

Amice, esti IDIOT?!?! Tu vorbesti de un copil mic, aici discutam de adulti. Copilul mic era in grija bunicii care se afla.... dupa pula la 2km DISTANTA de nepoti!!!! In acel caz, singurii vinovati sunt parintii si bunica deci nu incape comparatie. 

Doamneeeee..... :slap2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

De unde stii tu???

Sorina, cu scuzele de rigoare, ai greșit titlul topicului! Animalele nu sunt în stare de asemenea orori! Să nu jignim animalele!

Nu cred c-a gresit titlul topicului,se referea la pisica care ucide din placere :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

aici ma abtin , nu intra in competentele mele astea cu animalele :)

• Like 1
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Imaginile care au revoltat Facebook-ul. Trei tineri din Braila s-au filmat in timp ce taiau coada unui caine cu un topor

http://image.stirileprotv.ro/media/images/600x375/Oct2015/61725831.jpg

Imagini greu de suportat au fost postate pe Facebook de cativa tineri din Braila care au schilodit un caine. Fara vreo urma de mila si in rasetele celorlati, unul dintre indivizi  ii taie coada cu toporul animalului.

Personal nu mai am cuvinte, este unul din momentele care ma fac sa imi pierd controlul. Asa ceva nu se poate!!!!!

Tuturor celor care fac asa ceva le doresc sa ramana schiloditi pe viata din punct de vedere fizic in cel mai rau mod cu putinta iar din punct de vedere psihic le doresc toata sanatatea din lume (ca sa fie perfect constienti de situatia in care se afla si de NEPUTINTA lor). Nu mi-a venit ceva mai rau in cap....sunt foarte foarte suparata si revoltata.

Unde esti tu Tepes?!?!?! 

astia ar trebui prinsi si taiati pe viu

primul meu `copil` a fost un doberman nu i-am taiat nici coada nici din urechi...am iubit-o tare mult cat o fost la mn :) .....plm m-am dus la maternitate sa nasc plangand ca stiam ca dupa ce vin inapoi acasa nu o so mai vad pe `leya` :(, de 2 ori m-am intors de la masina sa o `pup pe bot` :puppykiss

a fost un topic aici da nu il gasesc postasem acolo niste poze cu noi `eu si leya` :)

• Like 9
Postat

Si eu am avut o catea doberman. Am luat-o cu codita taiata insa urechile nu am fost de acord sa-i fie taiate. Cat am iubit-o...a fost si va fi intotdeauna parte din mine si din familia mea si a ramas in sufletul meu alaturi de persoanle dragi mie care nu mai sunt acum cu mine.

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

eu nu condamn asta...se numeste legea dreptatii...asa patesc si cei agresati pe strada, femeile violate si etc(scapa din cauza erorilor judiciare) ... In ziua de azi cea mai buna dreptate este cea facuta de noi...Sa devenim proprii nostri haiduci si sa ne facem dreptate singuri...Tara este la pamant, legea este inexistenta...

Nu e buna nici varianta asta.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Niste tampiti, cretini, idioti si imbecili, probabil fara urma de educatie (sau cu urme inexistente spre minimum-minimorum), care ar merita prinsi cu arcanu si batuti cu biciul pe ogor pana rade tot satul ala de acesti 3 "homo sapiens degeneratus" care au fost in stare de o asemenea prostie si de un asemenea cretinism ! :angry :angry :angry :angry :angry

Se pare ca la noi in Romania cea mai buna educatie este cea care inca se face cu batul, biciul, se pare ca sunt unii care efectiv NU POT fi educati decat cu frica, bataia, din obligatie... Nu toti stiu de respect, buna-cuviinta, mila si compasiune ! :no2 :no2 :no2 :no2

• Like 2
Postat

astia ar trebui prinsi si taiati pe viu

primul meu `copil` a fost un doberman nu i-am taiat nici coada nici din urechi...am iubit-o tare mult cat o fost la mn :) .....plm m-am dus la maternitate sa nasc plangand ca stiam ca dupa ce vin inapoi acasa nu o so mai vad pe `leya` :(, de 2 ori m-am intors de la masina sa o `pup pe bot` :puppykiss

a fost un topic aici da nu il gasesc postasem acolo niste poze cu noi `eu si leya` :)

Vezi ca tu urmezi,ceampalio.
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...