johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Te bagi ori ba? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Nope. Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Nope. Nici nu ma asteptam Link spre comentariu
mystic river Reputație: 207 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Ar fi extrem de interesant, mai ceva ca un film mediocru, dar nu cu mult ))) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Nici nu ma asteptam Deci demersul tău era oricum inutil. Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Ar fi extrem de interesant, mai ceva ca un film mediocru, dar nu cu mult )))Pai or ar fi mai ceva ca un film mediocru,ori extrem de interesant? Nu se prea potrivesc cele doua Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Deci demersul tău era oricum inutil. Stiu,am incercat si eu marea cu degetulE greu sa ai coaie in ziua de azi,mai ales pe un forum cu si despre curve,nu? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Greu cu logica! Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Greu cu logica!Mie-mi spui?Btw,de ce nu te bagi? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Btw... de ce vrei neapărat? Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Btw... de ce vrei neapărat?Uite asa,sa zicem ca...cei care nu ne cunosc vor afla lucruri noi despre noi.Ti-e frica?Mie nu Link spre comentariu
mystic river Reputație: 207 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Pai or ar fi mai ceva ca un film mediocru,ori extrem de interesant? Nu se prea potrivesc cele douaEra o ironie. Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Era o ironie. Daca si tu esti ironic.... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Nu, dar cum pe mine nu mă interesează să aflu lucruri noi despre alții, nu înțeleg de ce ar trebui să mă pun eu pe tavă. Tu dacă vrei, ești liber. Sau caută alt partener de joc, mai interesant decât umila mea persoană.Baftă! Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Nu, dar cum pe mine nu mă interesează să aflu lucruri noi despre alții, nu înțeleg de ce ar trebui să mă pun eu pe tavă. Tu dacă vrei, ești liber. Sau caută alt partener de joc, mai interesant decât umila mea persoană.Baftă!Normal ca nu te intereseaza sa te pui pe tavaBtw era doar un joc,la care puteai raspunde super evaziv,dar se pare ca frica scapa turmaSi te rog,nu incerca sa-mi dai un raspuns in binecunoscutul tau stil,gen....stii ce zic,da?App,daca vrei sa ai ultimul cuvant ca prietena ta te inteleg si sunt de acord Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Dragule, am depășit vârsta jocurilor tâmpite. Eram dispus, în condițiile expuse de mine, la o singură încercare pentru că așa e jocul, doar de amorul artei, pentru amuzament, nu un serial. Mai ales că jocul era puternic dezechilibrat. Cu aserțiunea cum că mi-ar fi frică, pe care ai tot repetat-o, deja începi ușor să mă jignești și după cum vezi, m-am abținut să-ți răspund. Te sfătuiesc să încerci să-ți faci imagine și popularitate pe spatele altcuiva, eu zic pas!Noapte bună! Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Dragule, am depășit vârsta jocurilor tâmpite. Eram dispus, în condițiile expuse de mine, la o singură încercare pentru că așa e jocul, doar de amorul artei, pentru amuzament, nu un serial. Mai ales că jocul era puternic dezechilibrat. Cu aserțiunea cum că mi-ar fi frică, pe care ai tot repetat-o, deja începi ușor să mă jignești și după cum vezi, m-am abținut să-ți răspund. Te sfătuiesc să încerci să-ți faci imagine și popularitate pe spatele altcuiva, eu zic pas!Noapte bună!In binecunoscutu-ti stil,te retragi cand nu mai poti.Aveam o impresie buna despre tine.Cat despre faptul ca tu te simti jignit din orice,nu-i o noutate.Ce nu ai invatat tu,este ca lucrurile se mai schimba.Pe final,chiar n-am nevoie de imagine si popularitate pe forum,diferenta dintre noi fiind ca tu niciodata n-ai sa spui lucrurilor pe nume,pt ca ti-e rusine.Stii ce zic,da?Daca nu stii,accepti adevar si provocare( cu argumente),nu povesti.Hai ca te pup,noapte buna,discutam cand vrei tu,oricum nu scapi Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Ce palpitant! Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Ce palpitant!Zi sa te faci ca rama Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 8, 2015 In binecunoscutu-ti stil,te retragi cand nu mai poti.Aveam o impresie buna despre tine.Cat despre faptul ca tu te simti jignit din orice,nu-i o noutate.Ce nu ai invatat tu,este ca lucrurile se mai schimba.Pe final,chiar n-am nevoie de imagine si popularitate pe forum,diferenta dintre noi fiind ca tu niciodata n-ai sa spui lucrurilor pe nume,pt ca ti-e rusine.Stii ce zic,da?Daca nu stii,accepti adevar si provocare( cu argumente),nu povesti.Hai ca te pup,noapte buna,discutam cand vrei tu,oricum nu scapi Bună dimineața!Dragule, hai să te lămuresc! În primul rând, m-am retras fiindcă era 2 noaptea și oricum, intru și ies de pe forum când vreau, nu sunt obligat să-ți cer voie consimțământul. Apoi, unde vezi tu că m-am simțit jignit? A-ți fi somn, nu cred că este semn că te simți jignit. Nu înțeleg ce te interesează pe tine ce am înțeles eu, sau nu. Și hai să-ți explic și cum e cu afirmația mea referitoare la imagine și popularitate: mai mulți useri noi veniți pe forum sau rebranduiți și-au intrarea sau reintrarea începând să mă prin a mă ataca mai mult sau mai puțin elegant sau subtil. Motivul? Dorința de a-și face imagine de duri, viteji și deștepți luându-se de cel mai vechi user cu adevărat activ pe forum, respectat de mulți, neutru pentru alții, urât, ce-i drept de către alții. Tocmai faptul că am spus lucrurilor pe nume în numeroase cazuri a dus la această paletă largă sentimente și poziții față de mine, unele expuse aici în clar, altele mai voalat ( în funcție de nivelul de inteligență și/sau educație) și evident unele nerostite în niciun fel. De unde știu de chestia cu atacarea mea pentru imagine? De la unii dintre ei care mi-au mărturisit brusc, fără ca ceva să anunțe acest lucru. Probabil că te miri și tu de acest lucru ... sau poate nu, știi ce zic.În mai multe rânduri ai menționat lipsa mea de curaj și lipsa de coaie. Păi mon cher, tu nu ai curajul să ne devoalezi identitatea ta virtuală anterioară (sau identitățile). De ce? Ți-e rușine? Ți-e teamă? De ce preferi să faci valuri sub acoperirea unui anonimat total? Eu nu am avut decât un singur cont de la început, deși puteam, crede-mă, să-mi fac și altele fără să se știe că eu sunt, e foarte simplu, știi asta- sunt sigur. Cine are coaie și cine nu? Spui că ești de aproximativ vârsta mea, înseamnă că mă cunoști, poate că am băut și o bere împreună ...asta e dovadă de onestitate? Că de caracter, sigur nu e. Și nici pentru vârsta ta nu e acest joc și aceste jocuri de copii, această aprigă și ... obsedantă dorință de a demonstra ... ce? Ești cel puțin naiv, ca să folosesc un eufemism, dacă ai impresia că voi achiesa la ridicolul tău demers. Poate doar... poate zic, dacă vei avea tu curajul să-ți "luminezi fața". Și să spui tu lucrurilor pe lume, așa cum pretinzi că nu aș face-o eu. Altfel, nu e decât ipocrizie și lașitate. Și lipsă de caracter. Dovedește-mi că nu e așa! Te provoc. Accepți? O zi bună! Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Bună dimineața!Dragule, hai să te lămuresc! În primul rând, m-am retras fiindcă era 2 noaptea și oricum, intru și ies de pe forum când vreau, nu sunt obligat să-ți cer voie consimțământul. Apoi, unde vezi tu că m-am simțit jignit? A-ți fi somn, nu cred că este semn că te simți jignit. Nu înțeleg ce te interesează pe tine ce am înțeles eu, sau nu. Și hai să-ți explic și cum e cu afirmația mea referitoare la imagine și popularitate: mai mulți useri noi veniți pe forum sau rebranduiți și-au intrarea sau reintrarea începând să mă prin a mă ataca mai mult sau mai puțin elegant sau subtil. Motivul? Dorința de a-și face imagine de duri, viteji și deștepți luându-se de cel mai vechi user cu adevărat activ pe forum, respectat de mulți, neutru pentru alții, urât, ce-i drept de către alții. Tocmai faptul că am spus lucrurilor pe nume în numeroase cazuri a dus la această paletă largă sentimente și poziții față de mine, unele expuse aici în clar, altele mai voalat ( în funcție de nivelul de inteligență și/sau educație) și evident unele nerostite în niciun fel. De unde știu de chestia cu atacarea mea pentru imagine? De la unii dintre ei care mi-au mărturisit brusc, fără ca ceva să anunțe acest lucru. Probabil că te miri și tu de acest lucru ... sau poate nu, știi ce zic.În mai multe rânduri ai menționat lipsa mea de curaj și lipsa de coaie. Păi mon cher, tu nu ai curajul să ne devoalezi identitatea ta virtuală anterioară (sau identitățile). De ce? Ți-e rușine? Ți-e teamă? De ce preferi să faci valuri sub acoperirea unui anonimat total? Eu nu am avut decât un singur cont de la început, deși puteam, crede-mă, să-mi fac și altele fără să se știe că eu sunt, e foarte simplu, știi asta- sunt sigur. Cine are coaie și cine nu? Spui că ești de aproximativ vârsta mea, înseamnă că mă cunoști, poate că am băut și o bere împreună ...asta e dovadă de onestitate? Că de caracter, sigur nu e. Și nici pentru vârsta ta nu e acest joc și aceste jocuri de copii, această aprigă și ... obsedantă dorință de a demonstra ... ce? Ești cel puțin naiv, ca să folosesc un eufemism, dacă ai impresia că voi achiesa la ridicolul tău demers. Poate doar... poate zic, dacă vei avea tu curajul să-ți "luminezi fața". Și să spui tu lucrurilor pe lume, așa cum pretinzi că nu aș face-o eu. Altfel, nu e decât ipocrizie și lașitate. Și lipsă de caracter. Dovedește-mi că nu e așa! Te provoc. Accepți? O zi bună!Eu in locul tau n-as vorbi de caracter,este ultimul lucru la care as face referire.Cat despre identitatea mea,sa fim seriosi,ne aflam pe un forum de curve,n-are nici o relevanta cine sunt si ce user am avut inainte.In caz ca nu ti-ai dat seama,ajungem fiecare dintre noi la un moment dat in viata in care nu mai suntem chiar liberi sa ne expunem fara consecinte.Stiu ca te roade sa afli cine sunt,ti-am spus si aseara,ai dreptul la 3 incercari .Iar filozofia ta de 2 bani,crede-ma ca nu tine cu mine.Nici nu ma asteptam,asa cum ti-am zis aseara ,sa raspunzi provocarilor,nu este genul tau.Numai ca inainte de a mai face pe Politaiul pulii,gandeste de doua ori. Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Ce iai ziso, bre nea Picoane. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Ce iai ziso, bre nea Picoane.De ceai editat ? 1 Link spre comentariu
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:offline Oras:offline Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Multe greseli de ortografie in textul dumnealui. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Eu in locul tau n-as vorbi de caracter,este ultimul lucru la care as face referire.Cat despre identitatea mea,sa fim seriosi,ne aflam pe un forum de curve,n-are nici o relevanta cine sunt si ce user am avut inainte.In caz ca nu ti-ai dat seama,ajungem fiecare dintre noi la un moment dat in viata in care nu mai suntem chiar liberi sa ne expunem fara consecinte.Stiu ca te roade sa afli cine sunt,ti-am spus si aseara,ai dreptul la 3 incercari .Iar filozofia ta de 2 bani,crede-ma ca nu tine cu mine.Nici nu ma asteptam,asa cum ti-am zis aseara ,sa raspunzi provocarilor,nu este genul tau.Numai ca inainte de a mai face pe Politaiul pulii,gandeste de doua ori.Am inteles. E parerea ta. Inutil sa-ti spun ca nu ma doare nici cat negru sub unghie! Caracterul tau, ti l-ai devoalat prin aceasta postare clar, fara putinta de tagada. Nu stiu ce urmaresti de fapt. Ai putea sa ne luminezi, ca fatza vad ca ti-e rusine? Sau lipsa de coaie. Sau si una si alta. Oricum, esti destul de putin abil si evident, mai putin inteligent decat vrei sa pari. Incercarile tale, ar fi induiosatoare daca nu ar fi penibile. Se pare ca ai trecut cam degeaba prin viata.M-ai silit prin jignirile pe care mi l-ai adus sa raspund in aceeasi nota. Sper ca nu vei escalada conflictul, stii ca pot fi si dur la nevoie. Probabil insa, nu te voi mai baga in seama, joci intr-o liga inferioara si nu- mi place sa pierd timpul. Sanatate, iti doresc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum