Sari la conținut

Adevar sau provocare...doar pt Picon si Johnny doispe beri

Postări Recomandate

• Oras:worldwide

Cu pisic eram friend mai dămult și crede-mă că nu ie calic, aruncă cu banii fără să îi pese, pt el sunt doar niște hârtii colorate.

Flocirele nu aleg că iar trebuie să fac manevra Heimlich cu tine, ciocolata ți se pune pe buci deci nu servim iar prăjiturele aduc doar d-alea de post, cum dau femeile la țară când au parastas. Mai precis

auzi iub daca sunteti prieteni ia convinge-l sa imi faca odata culoarea mea ca eu nu ma mai inteleg cu el, nici manele nu imi dedicata si numa ma flituieste

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Mie-mi place de Picon, imi place de mor atunci cand vad oameni care STIU sa isi traiasca viata din plin, oameni care stiu sa se bucure de chestii simple, oameni ce au sufletul tanar indiferent de varsta lor. Este o mare calitate sa stii cum sa iti pastrezi simtul umorului de-a lungul vietii.

Ce poate fi mai frumos?!?!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Am trecut deja de faza cu trimisul pozelor. Ne-am cunoscut deja, vom avea un nepoțel.

:laugh2 Babes ce nume ii dam? Te rog sa nu incepi cu tiganisme . Iote ce calma e lumea cand vorbesti tu despre noi, de acum tu esti PRu nostru, le dau forward la tine tuturor pt orice intrebare. Lume day  ma vrea mai musulmanca asha si mi-a pus prostie de aia la gura, numai pot vb sa il intrebati pe el curiozitati

Link spre comentariu

:laugh2 Babes ce nume ii dam? Te rog sa nu incepi cu tiganisme . Iote ce calma e lumea cand vorbesti tu despre noi, de acum tu esti PRu nostru, le dau forward la tine tuturor pt orice intrebare. Lume day  ma vrea mai musulmanca asha si mi-a pus prostie de aia la gura, numai pot vb sa il intrebati pe el curiozitati

Ce prostie ți-a pus lumea la gură, babe? Perverșii dracu, lăsați gura fetei în pace! =))

Legat de nume eu zic să-l numim PICON. Ceeeeeee, nu e ok?

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...