dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Octombrie 8, 2015 esti obraznic , crezi ca ma tragi de limba sau iti permiti din astea cu mine. ia intreaba-l pe day sa vedem ai tupeuTupeu am. )))) Nu cred ca are el tupeu sa imi spuna. ))) 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Tupeu am. )))) Nu cred ca are el tupeu sa imi spuna. )))nu confunda lipsa de tupeu cu lipsa de vointa. hai ti pup ca am treaba prin casa si nu pot scrie Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 heyyyyy Diamond nu a primit niciodata poze cu mine despuiata ca day, sa nu confundam strachinile si day tine doar pt el nu ma imparte cu curiosiZi să faci plici Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Zi să faci pliciunde ? Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 unde ?unde vrea ea Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 8, 2015 dau cu zaru 6-6 ca marean nu se mai nasteIubi, așa de rău te-am supărat? Nici măcar o vorbuliță nu imi zici și mie? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Cu pisic eram friend mai dămult și crede-mă că nu ie calic, aruncă cu banii fără să îi pese, pt el sunt doar niște hârtii colorate. Flocirele nu aleg că iar trebuie să fac manevra Heimlich cu tine, ciocolata ți se pune pe buci deci nu servim iar prăjiturele aduc doar d-alea de post, cum dau femeile la țară când au parastas. Mai precisauzi iub daca sunteti prieteni ia convinge-l sa imi faca odata culoarea mea ca eu nu ma mai inteleg cu el, nici manele nu imi dedicata si numa ma flituieste Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Bă ia gata,că de voi nu mai are loc Picon să joace 2 Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2015 tarhonu' ?Cre' că e traba aia, cu cartofu, care combate cu sukces flatulențele... Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Cre' că e traba aia, cu cartofu, care combate cu sukces flatulențele...se baga in cur, ca dop ? 1 Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2015 se baga in cur, ca dop ?Da, și iese pă partea ailaltă... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Bă ia gata,că de voi nu mai are loc Picon să joace Sunt arbitru. La următoarea intrare nesportivă, ai cartonaș galben! Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Sunt arbitru. La următoarea intrare nesportivă, ai cartonaș galben!Ești pă dracu.Ti-a mai zis unul pe aici că la varsta ta te comporti ca un adolescent tembel,dar tu nu...batman batman Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Așa ...și? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Mie-mi place de Picon, imi place de mor atunci cand vad oameni care STIU sa isi traiasca viata din plin, oameni care stiu sa se bucure de chestii simple, oameni ce au sufletul tanar indiferent de varsta lor. Este o mare calitate sa stii cum sa iti pastrezi simtul umorului de-a lungul vietii. Ce poate fi mai frumos?!?! 1 2 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Screenshot_2015-10-09-09-21-54.pnge' cu 2 cartele (simuri ) ? Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Da bine mă,cu pozele e la fel? Adica doar tu le stii? Aaa,sa nu uit,in afara de tine ,diamond si mai nou klm 112 o mai stie cineva? Am trecut deja de faza cu trimisul pozelor. Ne-am cunoscut deja, vom avea un nepoțel. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Am trecut deja de faza cu trimisul pozelor. Ne-am cunoscut deja, vom avea un nepoțel.Sa va traiasca !Cine il boteaza ? 2 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Să-i lăsăm să se mai cunoască 2 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Sa va traiasca !Cine il boteaza ? Emi a lu Pian Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Am trecut deja de faza cu trimisul pozelor. Ne-am cunoscut deja, vom avea un nepoțel. Babes ce nume ii dam? Te rog sa nu incepi cu tiganisme . Iote ce calma e lumea cand vorbesti tu despre noi, de acum tu esti PRu nostru, le dau forward la tine tuturor pt orice intrebare. Lume day ma vrea mai musulmanca asha si mi-a pus prostie de aia la gura, numai pot vb sa il intrebati pe el curiozitati Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Sunt arbitru. La următoarea intrare nesportivă, ai cartonaș galben!vreaueu mingea, sutez in care nimeresc ca la ratele si vanatori. veti fii gastele mele, ga ga unde-i day ca vreau sa dansez? Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Babes ce nume ii dam? Te rog sa nu incepi cu tiganisme . Iote ce calma e lumea cand vorbesti tu despre noi, de acum tu esti PRu nostru, le dau forward la tine tuturor pt orice intrebare. Lume day ma vrea mai musulmanca asha si mi-a pus prostie de aia la gura, numai pot vb sa il intrebati pe el curiozitati Ce prostie ți-a pus lumea la gură, babe? Perverșii dracu, lăsați gura fetei în pace! Legat de nume eu zic să-l numim PICON. Ceeeeeee, nu e ok? 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 vreaueu mingea, sutez in care nimeresc ca la ratele si vanatori. veti fii gastele mele, ga ga unde-i day ca vreau sa dansez? http://i58.tinypic.com/2heluzt.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum