Sari la conținut

Adevar sau provocare...doar pt Picon si Johnny doispe beri

Postări Recomandate

• Oras:București

Lana, da-i cu minus Rozetei, sa vedem cum face. :wink2

Ii dă ei TOT cu minus! Are nevoie de un bărbat puternic să o țină de mână și să o ghideze prin viață și să ii spună când să vorbească sau când să "râdă" :)))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Dar atunci când ii dădeai "omului meu" mesaje private să mă țină in frâu, ce făceai? Ia întrebă-L tu pe Zeul tău, câte PM-uri am inițiat eu către el?

Chiar ai înghițit ca o proastă ce zicea Jili in mesajele alea, infantilo?!

nu am flirtat cu el, nu te-am vorbit de rau desi nu imi placi, dimpotriva i-am spus sa fie gentil cu tine etc etc. nu ai de cat sa ii spui ce vrei tu lui Day, mai vedem si in ce fel raspunde. Day stie doar ca la nervi i-am trimis un pm sa ii spun sa te potoleasca , mai apoi raspunzand foarte detasata la ce scria el. Fara a te vorbi de el din contra, fara ai da sfaturi rele, etc. Si in niciun caz nu as fi parut prea apropiata de el sau gen ca nu am de ce sau motive. Asa ca marea ta demascare e iarasi loool  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Io zic să revii când e în stare să răspundă. De obicei la ora asta capotează. Te cerți singură...

Intr-adevar pe la ora asa resimt oboseala si daca nu prefer  oricumactivitati relaxante si placute mie, dar nu e vb de asta. Nu vreau sa vb cu ea, daca nu vreau, NU vreau!  monologheaza mai mult ea. F bine sa-i dea inainte ca pana acum  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Ce fenomen să studiez? Asta a avut meciuri cu mulți, am văzut, mulți au devenit mai "moi" după un timp, chiar s-au dat la Glume cu ea, dar ce observ clar este că absolut nimeni nu zice nimic de daywalker. Poate chiar e zeu până la urmă și se tem toți să nu ii trăznească...

Nu contează, Jean boxează! Pula-n pizdă, Gigi Marga!

Ejneboonă? Păi el ie cu castroanele, doar tu i-ai adus!  :laugh2

Link spre comentariu

nu am flirtat cu el, nu te-am vorbit de rau desi nu imi placi, dimpotriva i-am spus sa fie gentil cu tine etc etc. nu ai de cat sa ii spui ce vrei tu lui Day, mai vedem si in ce fel raspunde. Day stie doar ca la nervi i-am trimis un pm sa ii spun sa te potoleasca , mai apoi raspunzand foarte detasata la ce scria el. Fara a te vorbi de el din contra, fara ai da sfaturi rele, etc. Si in niciun caz nu as fi parut prea apropiata de el sau gen ca nu am de ce sau motive. Asa ca marea ta demascare e iarasi loool :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Pai parcă ziceai că nu te bagi între doi? De ce te-ai apucat să răspunzi, papagalo, dacă tu nu te bagi? Pun pariu că țopăiai de bucurie când credeai că ai dovada că Lana este o ștoarfă mai mare decât tine! :))

nu era o demascare, era doar o dovadă că ești o handicapată care ia tot ce se scrie aici in serios și care se "bagă" între doi!

Credeai că Jili e ca zeul tău pentru mine să imi închidă gura sau să mă pună la "locul meu"? Nu s-a născut incă bărbat care să facă asta cu mine, zdreanță! Dar tu ai face bine să fii o femeie de genul ăsta, e mai bine pentru tine, singură nu te duce capul!

Hai burka pe ochi si la culcare, dominatoarea pulii calului!

• Like 3
Link spre comentariu

Eu am o întrebare, de ce naiba vă conversați voi, rozeta și cu daywalker, aici? Nu aveți telefone, fixe sau mobile, nu puteți să vă trimiteți scrisori, mesaje prin porumbei...ceva, să fie mai intim?

Toată aceasta telenovelă dintre voi e tembelă, plictisitoare și cauzatoare de vomă (pentru mine, cel puțin, că in rest văd că nimeni nu are coaie să comenteze nimic).

Atât vroiam să zic, predau legătura vomitătoarei de rahat: spor la înjurături!

Exact Senzația de voma am avut-o si eu, cand m-am oprit brusc din citit.

Nu e vorba ca "n-avem coaie", pur si simplu nu poți sa le impui sa nu mai scrie, poți doar sa nu mai citesti ,sau cum zicea Jili, scroll down.

Eu intrasem pt cearta promițătore dintre picon si 12 beri, cand am realizat ca topicul a fost deturnat (again....and again...and again...) de Pink am vomat cred putin in gura si am sărit pana am dat de comentariul tau care m-a mai reanimat putin.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Nu e vorba ca "n-avem coaie", pur si simplu nu poți sa le impui sa nu mai scrie, poți doar sa nu mai citesti ,sau cum zicea Jili, scroll down.

Eu intrasem pt cearta promițătore dintre picon si 12 beri, cand am realizat ca topicul a fost deturnat (again....and again...and again...) de Pink am vomat cred putin in gura si am sărit pana am dat de comentariul tau care m-a mai reanimat putin.

Poți să o potolești, dacă îți plac avertismentele motanului. Io am căpătat 2 bucăți.

Link spre comentariu

Divina comedie! Păcat că nu am putut să capturez și discuțiile dintre mine și Jili, au fost foarte delicioase!

Deci o mică parte din discuțiile între Jili și Rozalinda....

Continuarea o știe pisicuț :)))

Jili, mă scuzi că nu ți-am lăsat onoarea, oricum noi suntem "doi-într-unul" :)))

Loveiu! post-149300-0-26807100-1444427601_thumb.jpgpost-149300-0-06076600-1444427613_thumb.jpgpost-149300-0-80234200-1444427626_thumb.jpgpost-149300-0-13873500-1444427639_thumb.jpgpost-149300-0-62839900-1444427650_thumb.jpgpost-149300-0-27778700-1444427662_thumb.jpgpost-149300-0-63042000-1444427675_thumb.jpgpost-149300-0-64825800-1444427696_thumb.jpgpost-149300-0-38810800-1444427709_thumb.jpgpost-149300-0-26827000-1444427733_thumb.jpgpost-149300-0-50292800-1444427746_thumb.jpgpost-149300-0-16275600-1444427759_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Lana cred ca ti-ai facut o defavoare sincer publicandu-l mai bine le discutati voi 2 intre voi, eu nu as fi facut public discutia niciodata, nu ti-am scos ochii ori am zis altora ce a spus despre tine  si eu nu as pune persoana iubita niciodata intr-o lumina nefavorabila . si cu asta am incheiat orice de vorbit cu tine. LAtra singura femeie daca asa simti sa faci , eu am lucruri mai bune de facut cu viata mea :)

Link spre comentariu

...si eu nu as pune persoana iubita niciodata intr-o lumina nefavorabila...

Ce naiba mai, nu-i spune nimeni??

Roz: nu exista nicio relație între Lana si Jili, in afara mistocarelii de pe forum. Toate replicile lui Jili pe PM, către tine, au fost pura caterinca.

Try to wake up lady!

LE Ah, si inca ceva: nici relația între tine si Day nu exista, outside your silly head.

• Like 4
Link spre comentariu

Cearta s-a fâsâit. Nenea cu berile s-a compromis total cu recenzia aia falsă. S-a dat la fund. 

Link spre comentariu

Ce naiba mai, nu-i spune nimeni??

Roz: nu exista nicio relație între Lana si Jili, in afara mistocarelii de pe forum. Toate replicile lui Jili pe PM, către tine, au fost pura caterinca.

Try to wake up lady!

Eu nu am treaba cu tine si nu ne cunoastem, am schimbat cateva replici tu sarind pt ea. Ca au ca nu au nu este treaba mea eu doar am raspuns la ce mi s-a scris, nu vreau sa am de a face cu povestea asta deloc. nu ma priveste si nici interesanta nu mi se pare :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...