bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Octombrie 8, 2015 Stiti un psiholog bun pentru ca m-am cam plictisit de psihiatru.
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 8, 2015 Sorinica e in formare 1
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:offline Oras:offline Autor Postat Octombrie 8, 2015 Sorinica e in formareNu-mi place despre ea. Emite judecati total eronate, iar profesionalismul ii lipseste cu desavarsire. 2
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 8, 2015 Stiti un psiholog bun pentru ca m-am cam plictisit de psihiatru.Ai vrut să faci o glumă când ai zis de psihiatru sau chiar ai unul? 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 8, 2015 Nu-mi place despre ea. Emite judecati total eronate, iar profesionalismul ii lipseste cu desavarsire.e candrita de cardeala
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:offline Oras:offline Autor Postat Octombrie 8, 2015 Ai vrut să faci o glumă când ai zis de psihiatru sau chiar ai unul? Voiam sa zic Dumnezeu dar iar as fi fost facut prost de catre viitoarea doamna psiholog, pentru ca, nu-i asa, acesta este limbajul unui psiholog. Sincer, daca as fii pacientul ei, la felul cum se exprima si emite judecati, primul bloc de pe care as sari ar fi acela in care ar avea cabinetul.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 8, 2015 Asta da sănătate mintală! 3 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 8, 2015 păstrați planeta curată 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 8, 2015 Voiam sa zic Dumnezeu dar iar as fi fost facut prost de catre viitoarea doamna psiholog, pentru ca, nu-i asa, acesta este limbajul unui psiholog. Sincer, daca as fii pacientul ei, la felul cum se exprima si emite judecati, primul bloc de pe care as sari ar fi acela in care ar avea cabinetul.Du-te mă la ea, nu fi prost. Cine se aseamănă se adună. Vă veți înțelege.
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:offline Oras:offline Autor Postat Octombrie 8, 2015 Nepotrivire de caracter.
unscarred Reputație: 1454 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Octombrie 8, 2015 http://www.la-psiholog.ro/info/tulburarea-bipolara
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Stiti un psiholog bun pentru ca m-am cam plictisit de psihiatru.Pe tine oricum nici unul nici celalalt nu te pot ajuta
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:offline Oras:offline Autor Postat Octombrie 8, 2015 Numai Dumnezeu ma poate salva. Prin rugaciune scapi de orice necaz.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 8, 2015 ... în loc cu verdeață, unde nici durere nici întristare nu-i... 3 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 8, 2015 ... în loc cu verdeață, unde nici durere nici întristare nu-i... Te-a popit bine Amada in viata asta. ))
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 8, 2015 ... în loc cu verdeață, unde nici durere nici întristare nu-i... decat capusi si tantari e
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Stiti un psiholog bun pentru ca m-am cam plictisit de psihiatru.Bai prostule care esti tu rebranduit obosit, vreau sa-ti gatesc bomba cu cacat! Trebuie doar sa-mi fac niste timp...
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:offline Oras:offline Autor Postat Octombrie 8, 2015 Bai prostule care esti tu rebranduit obosit, vreau sa-ti gatesc bomba cu cacat! Trebuie doar sa-mi fac niste timp...Te rog sa nu ma mai urmaresti pe forum. Nu stiu ce ti-am facut de merit un asa tratament, lasa-ma in pace, nu vreau sa am de a face cu tine. 1
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 9, 2015 Bai prostule care esti tu rebranduit obosit, vreau sa-ti gatesc bomba cu cacat! Trebuie doar sa-mi fac niste timp...Idiotule, bag de seama ca esti un bun bucătar! Un adevărat bucătar, mănâncă ce gateste. Hai sictir mancatorule de cacat!
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 9, 2015 Te rog sa nu ma mai urmaresti pe forum. Nu stiu ce ti-am facut de merit un asa tratament, lasa-ma in pace, nu vreau sa am de a face cu tine.Stai linistit, este frustrat si nefutut! Poate trebuia sa le pun invers dar tot aia este ... idiot se numeste! 2 2
marix Reputație: 9360 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Ordinea este psiholog, psihiatru și dacă nu se rezolva, direcția este Bălăceanca !!!În mod normal dacă futi, îți trece ... 5
gabrogabro Reputație: 2357 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 9, 2015 Stiti un psiholog bun pentru ca m-am cam plictisit de psihiatru.Psiholog si psihiatru sunt doua lucruri diferite !
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:offline Oras:offline Autor Postat Octombrie 10, 2015 Psiholog si psihiatru sunt doua lucruri diferite !Esti sigur?
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2015 Esti sigur?
antilex Reputație: 198 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:bv Disponibila Oras:bv Disponibila Postat Octombrie 10, 2015 Eu sunt și psihiatru (mă rog, n-am terminat rezidențiatul) și psihoterapeut și sunt, culmea, cică bun. Dar, nah, poate ajungi la mine pe alte căi, ca pe aici nu mă deconspir.Deh, mă laud și eu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum