Sari la conținut

Sedinta de terapie

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bipolar, serios acum, eu nu am nimic cu tine,îmi erai chiar drag,insa măcar scrie si tu : ședința de terapie cu Sorina ca sa nu te mai încurcam

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Bipolar, serios acum, eu nu am nimic cu tine,îmi erai chiar drag,insa măcar scrie si tu : ședința de terapie cu Sorina ca sa nu te mai încurcam

Nici eu n-am nimic cu el,numai ca e atat de prost incat nu si-a dat seama ca Sorina nu raspunde celor cu numere de telefon in Cosmote,sau cum plm se mai numeste acum.Iar Bipolaru pulii,si-a mai tras si un abonament pe Digi,nu de alta,dar macar sa vorbeasca cu retarzii in free,stii ce zic?

• Oras:offline
  • Oras:offline
Postat

Nici eu n-am nimic cu el,numai ca e atat de prost incat nu si-a dat seama ca Sorina nu raspunde celor cu numere de telefon in Cosmote,sau cum plm se mai numeste acum.Iar Bipolaru pulii,si-a mai tras si un abonament pe Digi,nu de alta,dar macar sa vorbeasca cu retarzii in free,stii ce zic?

Nu am sunat-o niciodata pe silicon si nici nu am de gand. M-a atacat gratuit fara sa-i fii spus ceva.

E genul de persoana care daca nu esti cu ea sau nu ii sustii ideile esti impotriva ei. Woof! woof!

Postat

Nu am sunat-o niciodata pe silicon si nici nu am de gand. M-a atacat gratuit fara sa-i fii spus ceva.

E genul de persoana care daca nu esti cu ea sau nu ii sustii ideile esti impotriva ei. Woof! woof!

Eu intelesesem asta,bipolar. Dar tu acum ce vrei sa faci? Sa te razbuni?
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

... în loc să întoarcă și celălalt obraz, ca un bun creștin.  :laugh2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

... în loc să întoarcă și celălalt obraz, ca un bun creștin. :laugh2

Cealantă bucă, adik...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.