Sari la conținut

Alerta!

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ai grija sa nu iti cada in cap!  :laugh2

• Like 7
  • Oras:Bucuresti
Postat

ai grija sa nu iti cada in cap! :laugh2

Ce sa ceri mai mult,decat ....ai in cap gat si cur!
  • Oras:sud
Postat

Alerta inseamnă la Bridge cand un jucător loveşte masa la o licitaţie convenţională a coechipierului , nu cu toporu", decât dacă competiţia e găzduită de municipiul Vaslui

• Like 2
Postat

... va trece pe langa Pamant sambata seara ...

RELATIE sau FELATIE !?

• Like 4
Postat

... va trece pe langa Pamant sambata seara ...

RELATIE sau FELATIE !?

Ai dreptate oarecum: R e deasupra lui F la tastatură . 

Vizitator
Postat

Asteroidul a dat o declaratie de presa la Televiziunea Calea Lactee si a declarat ca, datorita alegerilor pentru Sefia PSD din Romania, ce vor avea loc duminica, a ales sa-si schimbe traiectoria, pentru a nu fi acuzat de influentarea rezultatului. Prin urmare, a decis sa ocoleasca Terra, fara sa fie sigur in ce directie o va apuca acum...

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Asteroidul a dat o declaratie de presa la Televiziunea Calea Lactee si a declarat ca, datorita alegerilor pentru Sefia PSD din Romania, ce vor avea loc duminica, a ales sa-si schimbe traiectoria, pentru a nu fi acuzat de influentarea rezultatului. Prin urmare, a decis sa ocoleasca Terra, fara sa fie sigur in ce directie o va apuca acum...

L-a văzut pe Ponta și și-a zis că-i e scârba să cadă pe el... Au și asteroizii demnitatea lor...

• Like 2
Postat

O fi citit forumu" ăsta şi şi-a pus mâinile în cap de ce a găsit debitat p-aici. Nefiind nativ de limbă nu şi-a dat seama de subtilităţile lingvistice şi bineînţeles că mai are de aproFUNDat  şi să dea limbi în pizdă. 

• Like 1
Vizitator
Postat

Stai acasa ,sa mori fericit!

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Stai acasa ,sa mori fericit!

Eu sunt acasă, tu tot la Bălăceanca? 

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:offline
  • Oras:offline
Postat

Cica in max 24 de ore in Porto Rico, cel putin asa spuneau acum cateva min la tv

Fabule! Uite aici ce spune.

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Eu am spus doar ce am ascultat la tv. Oricum de ani de zile tot zic ca vine apocalipsa si n-a mai venit,dar si cand ne-o tranti...

• Oras:undeva in balcani
  • Oras:undeva in balcani
Postat

Un asteroid urias ameninta pamantul!

Bine ca ai observat, tu stai de sase, tu stai de sase in continuare ca pe  "Stau de sasenu ne putem baza.

Tu esti singurul pe care ne putem baza, ai o relatie speciala cu .... Cand il vezi ne anunti , il trmitem pe Picon, ca sa il devieze si pe daywalker ca sa il distruga.

Si ne vedem mai departe de futut tu stai de sase ca esti bun.

• Like 1
Postat

Eu sunt acasă, tu tot la Bălăceanca?

Daca te mananca,te scarpin...!
Postat

sa vedeti ca iar ne  fenteaza sfarsitul lumii si tot nu vine

Postat

Bipolare, :slap2 vă dau voie ăia de la școala ajutătoare la net?  :laugh2

Postat

Daca fute cineva asteroidul sa-i faca recenzie !

La prima cometa cand apare, sa nu va ingramaditi, am facut programare din timp. :P 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare