Sari la conținut

Jessyka TS

Postări Recomandate

Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat

frumoasa și buna ca întotdeauna ,😘😘😘

Vizitator florinflo7
Postat

prin ce zona a Bucureștiului ai locația? mâine am drum in buc. și ți-aș face o vizita

• Oras:Bucuresti
Postat

prin ce zona a Bucureștiului ai locația? mâine am drum in buc. și ți-aș face o vizita

zona Dristor
Vizitator
Postat

buna...poti scrie ce tarife ai?

Postat

Buna dragilor,disponibila de azi 2zile in Oradea,va pup si va astept cu drag!0754280760

Postat

Buna dragilor ,de azi ma puteti gasi in Cluj,pana miercuri,va pup si va astept cu drag!lucrez doar cu progamari!0754280760

Postat

cei mai urati sani pe care i-am vazut in viata mea :laugh2 neexistenti

asta este,face fiecare ce poate!daca nu iti convine treci peste!
Vizitator florinflo7
Postat

cei mai urati sani pe care i-am vazut in viata mea :laugh2 neexistenti

dacă nu îți plac sânii iei ce tot mai comentezi pe aici?
Postat

Florine iti zic ceva si cu asta am sa termin!!Intodeauna,vor exista persoane care iti gasesc defecte si vor sa iti pateze imaginea,dar eu am invatat un lucru de cand activez in meseria asta,am cunoscut multi oameni minunati chiar de pe acest forum care cu toate ca ,nu arat eu cine stie ce si nu am silicoane inca,ma viziteaza de ceva timp,iar asta demonstreaza ca oamenii aceia nu au ramas cu un gust amar dupa ce m-au vizitat,si au revenit,eu pe acei oameni ii stimez si sfaturile lor le voi lua in considerare,nu jignirile si ofensele unor insecte,punct!

Vizitator florinflo7
Postat

Florine iti zic ceva si cu asta am sa termin!!Intodeauna,vor exista persoane care iti gasesc defecte si vor sa iti pateze imaginea,dar eu am invatat un lucru de cand activez in meseria asta,am cunoscut multi oameni minunati chiar de pe acest forum care cu toate ca ,nu arat eu cine stie ce si nu am silicoane inca,ma viziteaza de ceva timp,iar asta demonstreaza ca oamenii aceia nu au ramas cu un gust amar dupa ce m-au vizitat,si au revenit,eu pe acei oameni ii stimez si sfaturile lor le voi lua in considerare,nu jignirile si ofensele unor insecte,punct!

foarte bine faci , dar mie nu îmi place sa comenteze cineva de rău despre o persoana care nu ai place lui ( fiecare are Frumusețea lui , nu neaparat frumusețe corporală ), dacă lui nu ai place asta nu înseamnă ca nici la altu nu ai place
  • Oras:laMata
  • Oras:laMata
Postat

ba frate da tu chiar esti peste tot,comentezi la orice si cu rost si fara rost ,mai du-te tare!!!!

Postat

ba frate da tu chiar esti peste tot,comentezi la orice si cu rost si fara rost ,mai du-te tare!!!!

Sper ca nu cu mine vorbesti ...

• Oras:BUH
  • Oras:BUH
Postat

Mai confratilor, hai sa nu umplem topicul fetei aiurea.

Este un site pentru recenzii nu sa ne certam.

Nu iti place nu te duci. Punct.

Hai sa vedem experiente.

Sweet kiss Jessy

Postat

Mai confratilor, hai sa nu umplem topicul fetei aiurea.

Este un site pentru recenzii nu sa ne certam.

Nu iti place nu te duci. Punct.

Hai sa vedem experiente.

Sweet kiss Jessy

te pup Flavius

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...