Sari la conținut

Jessyka TS

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna dragilor disponibila in Timisoara,pana sambata,va pup si va astept cu drag!!0754280760

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

ce ten neingrijit :blushing2 sani lipsa,ce sa mai! :laugh2  :no2

Tu chiar n-ai alta treaba? Nu-ti place, nu te uita. E simpu si nu doare.

Postat

Tu chiar n-ai alta treaba? Nu-ti place, nu te uita. E simpu si nu doare.

incerc sa nu mai iau in considerare replicile unor oamnei rau intentionati!sunt destule TS siliconate sa comenteze la ele pe topic!Multumesc oricum aalexxiss!
Postat

Unde esti acum?

sunt in Timisoara pana duminica dupa-amiaza,doar luni voi fi in Bucuresti!
Postat

chiar ca nu ai sani fato,nu esti transformata complet scuze dar asta e realitatea

si te-ai gandit tu sa afirmi chestia asta ,cand orb sa fi sau sa te faci mai sus am pus chiar 2poze cu sanii!hmmm penibil!
Postat

chiar ca nu ai sani fato,nu esti transformata complet scuze dar asta e realitatea

dragutule in curand urmeaza si silicoanele,dar probabil atunci o sa se aduca afirmatii ca ori sunt prea mari ori prea urate!nu va bagati in seama aiurea,forumul acesta e conceput pt recenzii,ai fost cumva si mai vizitat si nu stiu eu?
  • Like 1
  • Minus 10
Postat

Buna dragilor,disponibila in Constanta pana vineri,va pup si va astept cu drag!nr contact 0754280760

• Oras:Your mom's bedroom
  • Oras:Your mom's bedroom
Postat

Futu-i! Mi-ai placut tare mult din poze. Ești o shemale reușită!

• Oras:Bucuresti/Constanta
  • Oras:Bucuresti/Constanta
Postat

M-am decis sa fac o vizita domnișoarei din acest topic iar acum ma simt obligat fata de cei care chiar sunt interesati de recenzii sa imi spun parerea.

Ok. Am sunat, am stabilit detaliile la telefon si am ajuns la locație. Aceasta fiind undeva pe la Dristor avand un acces facil. Daca optati sa ajungeti cu masina personala va fi complicat cu locul de parcare. Daca optezi pentru transportul subteran scara este exact fix la gura de metrou. Am fost primit de domnișoara din imagini într-o tinuta sexy. Am facut un dus am fumat o tigara si am trecut la treaba. Am optat pentru doua ore.

Oral: 10 (profi, cu deep, atentie la zonele adiacente)

Anal: 10 (se vede ca ii place sexul, in diverse poziti plus un dildo cu care am penetrat-o in timpul oralului)

Aspect: 9 (este ceea ce se vede in poze fiind in transformare nu te poti aștepta la perfecțiune insa se afla pe drumul cel bun)

Locatie: 8 (pozitie ok curat in casa insa cabina de la dus nu era spălată dar ma gândesc ca a fost o întâmplare judecand dupa restul)

Igiena personala: 10 nimic de obiectat.

Din cate am înțeles si observat domnișoara poate fi si activa iar începătorii pot merge cu încredere caci dimensiunile nu sunt de speriat.

Per ansamblu o experienta f ok atitudine placuta, vorbareata, deschisa. De revenit oricum.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...