Sari la conținut

Jessyka TS

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

M-am decis sa fac o vizita domnișoarei din acest topic iar acum ma simt obligat fata de cei care chiar sunt interesati de recenzii sa imi spun parerea.

Ok. Am sunat, am stabilit detaliile la telefon si am ajuns la locație. Aceasta fiind undeva pe la Dristor avand un acces facil. Daca optati sa ajungeti cu masina personala va fi complicat cu locul de parcare. Daca optezi pentru transportul subteran scara este exact fix la gura de metrou. Am fost primit de domnișoara din imagini într-o tinuta sexy. Am facut un dus am fumat o tigara si am trecut la treaba. Am optat pentru doua ore.

Oral: 10 (profi, cu deep, atentie la zonele adiacente)

Anal: 10 (se vede ca ii place sexul, in diverse poziti plus un dildo cu care am penetrat-o in timpul oralului)

Aspect: 9 (este ceea ce se vede in poze fiind in transformare nu te poti aștepta la perfecțiune insa se afla pe drumul cel bun)

Locatie: 8 (pozitie ok curat in casa insa cabina de la dus nu era spălată dar ma gândesc ca a fost o întâmplare judecand dupa restul)

Igiena personala: 10 nimic de obiectat.

Din cate am înțeles si observat domnișoara poate fi si activa iar începătorii pot merge cu încredere caci dimensiunile nu sunt de speriat.

Per ansamblu o experienta f ok atitudine placuta, vorbareata, deschisa. De revenit oricum.

Multumesc frumos,te astept si alta data,te pup!
  • Oras:laMata
Postat

cica recenzie,facuta de dupa perdea (vreun amic/a ceva )sa fim seriosi,normal ca la dus cabina nu era curata ca ea e o nespalata :laugh2

Postat

cica recenzie,facuta de dupa perdea (vreun amic/a ceva )sa fim seriosi,normal ca la dus cabina nu era curata ca ea e o nespalata :laugh2

nespălate e mata aia care te-o facut !!nesimtitule
Postat

ma cunosti personal nesimtitule?omul ă facut o recenzie!E vina mea ca uitasem sa spăl cabina si nu mi-e rușine să recunosc,se poate intampla oricui sa ajungi sa ma faci nespălate asta chiar nu permit!aruncate cu aia ce ii iei apărarea mop in cap in mures ca deja esti penibil!nu vezi ca nimeni nu te baga in seama?cauti atenție?du-te la capatos
  • Oras:Bucuresti/Constanta
Postat

Observi ca nu ai nici o treaba nu?

Postat

tu vb?ttebuia sa o ajuti pe nespalata sa spele cabina ,va potriveati amandoi,pardon amandoua :laugh2

• Oras:Heaven
  • Oras:Heaven
Postat

inainte purta peruca nu dadeai 2 bani pe ea(nu ca acum ai cam da),am ramas dracu cu peruca in mana si acum e de  o obraznicie fantastica,jenant :blushing2

Postat

inainte purta peruca nu dadeai 2 bani pe ea(nu ca acum ai cam da),am ramas dracu cu peruca in mana si acum e de o obraznicie fantastica,jenant :blushing2

zici U?parca team prins odată cu minciuna penibilule !vorbe-n vant
Postat

Sunteti cam bătuți in cap zic. Acest forum este pentru pareri si recenzii. Comentariile adiacente sunt abstruze si lipsite de esenta. Perdantii, acestei pseudo-discutii sunt tot clienții, indiferent cat va străduiți sa va "faultati". Respecta-mi recenzia si părerea, nu ma jigni si urmărește forumul cu bun simt. Daca nu iti poti stapani impulsurile nervoase iti pot recomanda sa vizitezi un psihiatru.

P.S. Daca este necesară traducerea textului de mai sus va pot ajuta cu placere.

Postat

Unii deja o dau in penibil!!dar nah psihiatrul e cea mai bună cale sa iti rezolvi frustrările!

Postat

lasati parul lung sa nu mai zica nimeni ca esti cu peruca

dragule nu pot paruca!si parul creste greu de la hormoni,Nu toate s-au născut cu păr lung si silicoane
  • Like 1
  • Minus 10
  • Telefon: bikinspektor69
  • Telefon: bikinspektor69
Postat

Pisici noi!

ai pula frumoasa  draga, imi vin in minte tot felul de fantezii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...