jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2017 M-am decis sa fac o vizita domnișoarei din acest topic iar acum ma simt obligat fata de cei care chiar sunt interesati de recenzii sa imi spun parerea.Ok. Am sunat, am stabilit detaliile la telefon si am ajuns la locație. Aceasta fiind undeva pe la Dristor avand un acces facil. Daca optati sa ajungeti cu masina personala va fi complicat cu locul de parcare. Daca optezi pentru transportul subteran scara este exact fix la gura de metrou. Am fost primit de domnișoara din imagini într-o tinuta sexy. Am facut un dus am fumat o tigara si am trecut la treaba. Am optat pentru doua ore.Oral: 10 (profi, cu deep, atentie la zonele adiacente)Anal: 10 (se vede ca ii place sexul, in diverse poziti plus un dildo cu care am penetrat-o in timpul oralului)Aspect: 9 (este ceea ce se vede in poze fiind in transformare nu te poti aștepta la perfecțiune insa se afla pe drumul cel bun)Locatie: 8 (pozitie ok curat in casa insa cabina de la dus nu era spălată dar ma gândesc ca a fost o întâmplare judecand dupa restul) Igiena personala: 10 nimic de obiectat. Din cate am înțeles si observat domnișoara poate fi si activa iar începătorii pot merge cu încredere caci dimensiunile nu sunt de speriat. Per ansamblu o experienta f ok atitudine placuta, vorbareata, deschisa. De revenit oricum.Multumesc frumos,te astept si alta data,te pup!
giveuss Reputație: 10 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:laMata Oras:laMata Postat Septembrie 5, 2017 cica recenzie,facuta de dupa perdea (vreun amic/a ceva )sa fim seriosi,normal ca la dus cabina nu era curata ca ea e o nespalata
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2017 cica recenzie,facuta de dupa perdea (vreun amic/a ceva )sa fim seriosi,normal ca la dus cabina nu era curata ca ea e o nespalata nespălate e mata aia care te-o facut !!nesimtitule
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2017 cica recenzie,facuta de dupa perdea (vreun amic/a ceva )sa fim seriosi,normal ca la dus cabina nu era curata ca ea e o nespalata ma cunosti personal nesimtitule?omul ă facut o recenzie!E vina mea ca uitasem sa spăl cabina si nu mi-e rușine să recunosc,se poate intampla oricui sa ajungi sa ma faci nespălate asta chiar nu permit!aruncate cu aia ce ii iei apărarea mop in cap in mures ca deja esti penibil!nu vezi ca nimeni nu te baga in seama?cauti atenție?du-te la capatos
gonzogonzo Reputație: 19 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Bucuresti/Constanta Oras:Bucuresti/Constanta Postat Septembrie 5, 2017 cica recenzie,facuta de dupa perdea (vreun amic/a ceva )sa fim seriosi,normal ca la dus cabina nu era curata ca ea e o nespalata Observi ca nu ai nici o treaba nu?
giveuss Reputație: 10 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:laMata Oras:laMata Postat Septembrie 5, 2017 tu vb?ttebuia sa o ajuti pe nespalata sa spele cabina ,va potriveati amandoi,pardon amandoua
giveuss Reputație: 10 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:laMata Oras:laMata Postat Septembrie 5, 2017 tu nespalato esti si obraznica,nu meriti nici un ban de la nimeni saracio
tigaiez Reputație: 23 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Heaven Oras:Heaven Postat Septembrie 5, 2017 inainte purta peruca nu dadeai 2 bani pe ea(nu ca acum ai cam da),am ramas dracu cu peruca in mana si acum e de o obraznicie fantastica,jenant
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 6, 2017 inainte purta peruca nu dadeai 2 bani pe ea(nu ca acum ai cam da),am ramas dracu cu peruca in mana si acum e de o obraznicie fantastica,jenant zici U?parca team prins odată cu minciuna penibilule !vorbe-n vant
gonzogonzo Reputație: 19 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti/Constanta Oras:Bucuresti/Constanta Postat Septembrie 6, 2017 Sunteti cam bătuți in cap zic. Acest forum este pentru pareri si recenzii. Comentariile adiacente sunt abstruze si lipsite de esenta. Perdantii, acestei pseudo-discutii sunt tot clienții, indiferent cat va străduiți sa va "faultati". Respecta-mi recenzia si părerea, nu ma jigni si urmărește forumul cu bun simt. Daca nu iti poti stapani impulsurile nervoase iti pot recomanda sa vizitezi un psihiatru. P.S. Daca este necesară traducerea textului de mai sus va pot ajuta cu placere.
lustforlife19 Reputație: 15 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Septembrie 6, 2017 Ai facut recenzia lu peste fratica nu mai stiai daca e caine sau pisica si asa mai departe
lustforlife19 Reputație: 15 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Septembrie 6, 2017 ...sub pat!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 6, 2017 Unii deja o dau in penibil!!dar nah psihiatrul e cea mai bună cale sa iti rezolvi frustrările!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 6, 2017 Pisici noi! 2
pishy5 Reputație: -1 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:InPula Oras:InPula Postat Septembrie 6, 2017 lasati parul lung sa nu mai zica nimeni ca esti cu peruca
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 6, 2017 lasati parul lung sa nu mai zica nimeni ca esti cu perucadragule nu pot paruca!si parul creste greu de la hormoni,Nu toate s-au născut cu păr lung si silicoane 1 10
bikininspektor69 Reputație: 2 Postat Septembrie 7, 2017 Telefon: bikinspektor69 Oras:Bucuresti Telefon: bikinspektor69 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2017 Pisici noi!ai pula frumoasa draga, imi vin in minte tot felul de fantezii
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 7, 2017 ai pula frumoasa draga, imi vin in minte tot felul de fanteziiMultumesc!
infernul Reputație: 9 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2017 sweet very sweet Kiss you
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 7, 2017 sweet very sweet Kiss youlkiss
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Postat Septembrie 7, 2017 buna jessy, esti gorgeous.Esti in Buc?
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 8, 2017 buna jessy, esti gorgeous.Esti in Buc?da sunt in Bucuresti
vreaufemeiiii Reputație: 15 Postat Septembrie 9, 2017 Postat Septembrie 9, 2017 Faci anal neprotejat ?
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 9, 2017 Faci anal neprotejat ?nu
giveuss Reputație: 10 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:laMata Oras:laMata Postat Septembrie 9, 2017 am auzit ca face
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum