maru88 Reputație: 352 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 16, 2016 Johanes26 cine sta la bariera la Continental?Aia care vor sa intre. Link spre comentariu
pysytm24 Reputație: 7 Postat Iunie 17, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iunie 17, 2016 Maru88 m-ai lamurit auzi acolo aia care vor sa intre 😮😮😮😮😮 Link spre comentariu
danialex Reputație: 1 Postat Iunie 17, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iunie 17, 2016 Esti la servici Lore? Link spre comentariu
vern2austin Reputație: 22 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 17, 2016 @Lore nu baga in seama toti retardatii!Ne vedem saptamana viitoare..... Link spre comentariu
marius404 Reputație: 163 Postat Iunie 17, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iunie 17, 2016 A facut omul o gluma...daca stau la bariera la Conti, inseamna ca vor sa intre...la Conti...nu in tine ) Link spre comentariu
pysytm24 Reputație: 7 Postat Iunie 17, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iunie 17, 2016 Era vb ca sta cineva seara acolo la conti si am intrebat cine ori raspunde concret ce si cum sau glume nesarate. Link spre comentariu
marius.24 Reputație: 57 Postat Iunie 18, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iunie 18, 2016 Lore lucrezi azi? Daca da pana la ce ora? Link spre comentariu
pysytm24 Reputație: 7 Postat Iunie 18, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iunie 18, 2016 Astazi nu de luni de la 10dimineata la lucru Link spre comentariu
kenwood Reputație: 16 Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 unde? Link spre comentariu
annonym00us Reputație: 7 Postat Iunie 20, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 20, 2016 Poti sa dai mai multe detalii legate de locatia si orele la care lucrezi si pentru persoanele care nu cunosc Timisoara ? Link spre comentariu
giunior12 Reputație: 124 Postat Iunie 25, 2016 Oras:lugoj Oras:lugoj Partajează Postat Iunie 25, 2016 Lore te-am vazut astazi la sens Giatrmata. Aveai doar costum de baie . Frumoasa priveliste. Nu te gandesti sa iti iei o locatie normala . O garsoniera cu dus macar. Sigur facem coada la tine. Eu fac abonament in acest caz. 1 Link spre comentariu
kenwood Reputație: 16 Postat Iunie 25, 2016 Partajează Postat Iunie 25, 2016 la ce ora ai vazut-o? Link spre comentariu
giunior12 Reputație: 124 Postat Iunie 26, 2016 Oras:lugoj Oras:lugoj Partajează Postat Iunie 26, 2016 La 16 si ceva Link spre comentariu
asul1900 Reputație: 5 Postat Iunie 30, 2016 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Partajează Postat Iunie 30, 2016 Lore, esti la lucru azi? Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Iulie 2, 2016 Astazi nu de luni de la 10dimineata la lucru Lore, nu te ai gandit sa ti iei locatie? Link spre comentariu
d0016 Reputație: 61 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Iulie 5, 2016 Am punctat astăzi la Lore. Locație sens giratoriu spre Giarmata. Mai are o colega blonda mai plinuță.Atitudine foarte prietenoasa, peste multe fete cu locație chiar. Servicii:OP/ON sau normal 50 lei.La oral e foarte buna peste 8 cu atenție la zone adiacente si face adânc. Aspectul fizic mediu cred ca a slăbit brusc si se vede pe fund/coapse, mi se pare mai frumoasa bruneta care e dupa masa in același loc.De recomandat pentru atitudine si oral. 1 Link spre comentariu
vern2austin Reputație: 22 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 5, 2016 Data viitoare tre sa le iau pe amandoua sa fac o comparatie......... Link spre comentariu
jokkker33 Reputație: 2 Postat August 24, 2016 Oras:satu mare Oras:satu mare Partajează Postat August 24, 2016 pisy24tm unde pot sa vad si eu niste poze cu tine? Link spre comentariu
vern2austin Reputație: 22 Postat August 26, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 26, 2016 pisy24tm unde pot sa vad si eu niste poze cu tine? Ma intreb de multe ori de ce unora nu le prea place cititul......Daca itzi placea cititul ai fi descoperit in pagina 10 a topicului de exemplu si niste poze cu Lore.....asta ca si cum ar fi fost nevoie de vre-o prezentare......sau tu vroiai mai multe....ca sa ai de-o laba trista? Link spre comentariu
Vizitator costel55 Reputație: 0 Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Ma intreb de multe ori de ce unora nu le prea place cititul......Daca itzi placea cititul ai fi descoperit in pagina 10 a topicului de exemplu si niste poze cu Lore.....asta ca si cum ar fi fost nevoie de vre-o prezentare......sau tu vroiai mai multe....ca sa ai de-o laba trista?APPPLAUZE!!! DE ce este greu sa citesti? Link spre comentariu
jokkker33 Reputație: 2 Postat August 30, 2016 Oras:satu mare Oras:satu mare Partajează Postat August 30, 2016 Ma intreb de multe ori de ce unora nu le prea place cititul......Daca itzi placea cititul ai fi descoperit in pagina 10 a topicului de exemplu si niste poze cu Lore.....asta ca si cum ar fi fost nevoie de vre-o prezentare......sau tu vroiai mai multe....ca sa ai de-o laba trista? mai HERODOT luati-as mortii in pula de fraier care esti facut dintr-o laba trista la betie. nu am urmarit topicul cu atentie, tea deramjat chiar asa rau intrebarea mea ? Link spre comentariu
herrywow Reputație: 15 Postat August 30, 2016 Oras:Sahara Oras:Sahara Partajează Postat August 30, 2016 O caut pe lore de nush cand tot dau prin sens la giarmata,ma duc si dimineata si seara si nimic niciodata,credca am fost de vreo 4-5 ori....pacat ca nu isi ia si ia locatie sau macar sa ne spuna un program din sensul de la giarmata sau o alta zona unde sta. Link spre comentariu
pysytm24 Reputație: 7 Postat August 31, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat August 31, 2016 Sunt zilnic de la 9dimineata pana la 14.voi lasa saptamana viitoare si un nr de tel .pt cei interesati doar in masina. Link spre comentariu
teoteo Reputație: 213 Postat August 31, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat August 31, 2016 Bravo, dar NU uita idea cu locatia, sau ... la domiciliul clientului. Link spre comentariu
vern2austin Reputație: 22 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 1, 2016 mai HERODOT luati-as mortii in pula de fraier care esti facut dintr-o laba trista la betie. nu am urmarit topicul cu atentie, tea deramjat chiar asa rau intrebarea mea ?Mda.....este o vorba....omul prost cand nu are argumente,ridica vocea.....tu ai dat-o pe injuraturi.Uite ce este TINERE,tu nu doar ca ai mari probleme cu vederea(daca nu vezi 2 poze) dar ai mari probleme si cu gramatica limbii romane( ,,te-a deranjat''se scrie corect).Si pentru a-ti da un raspuns.....nu ma deranjeaza persoana,ceea ce ma deranjeaza este prostia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum