Sari la conținut

Bruneta sens giratoriu giarmata?

ernest

Postări Recomandate

Vizitator bogdan9226
Reputație: 0
Postat

Am trecut astazi pe la 12:30 prin zona si am vazut 2 fete (niciuna nu parea a fi bruneta din din acest topic).

Una mai scunda si mai plinuta si un care arata bine la corp, asta ce am vazut din mers..

• Oras:Timisoara
Postat

Era astăzi acolo,am trecut pe la 12 si un sfert dar a ajuns unul inaintea mea si a plecat cu ala nu am mai stat sa astept.Pur si simplu te înnebunește de fiecare data cum e îmbrăcată,sper sa am norocul să o prind si sa i dau la buci.

Postat

Nu sensul catre aeroport urmatorul sens catre intrarea în giarmata. Acolo stă. E al doilea sens giratoriu cum vi dinspre lugoj si cobori podul.

Vizitator costel55
Reputație: 0
Postat

Te pomenesti ca posteaza si ei pe aici...

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Tipa asta, Lore, despre care vorbiti are undeva la 1.70, slabuta, par lung saten si mai sta si pe Aradului seara? Sau fac o confuzie?

• Oras:timisoara
Postat

Fratilor dak vreti sa dati o m**e buna, fata e prezenta; acuma am fost la ea ðŸ˜

Postat

Chiar acum am fost pe la Loredana aceeași locație, sens giratoriu giarmata vii. În prima fază era cu un confrate, dar am vazut o mașină cu nr sugestiv(HD xx LOR), parcată în sens, și am decis sa mai dau o tură poate apare. După 5 min, revine și o întreb tariful, 50 OP/N sau NP, combinat fiind 80 lei. Urca ,mergem pe camp,aleg op ,execuție exemplara cu dt si atentie la oo,în 5 min. am terminat glorios în caciulita. Am întrebat-o de locație și mia răspuns ca nu, în nici un caz. O recomand 100%.

Grăbiți-vă ca era coadă.

Postat

Buna tuturor Imi puteti spune cum o pot gasi pe Lore are un nr de  telefon sau intre ce ore o gasesc pe acolo?

Postat
  La 18.04.2017 la 10:46, airwolfalex a spus:

Se pare ca nu mai presteaza in zona asta au aparut alte fete dar nu se compara cu Lore!!!

Gogule.....cred ca ai paianjeni la ochi......ori ai gresit sensul Jiratoriu.:)).Lore inca presteaza....doar ca tre sa indeplinesti 2 conditii foarte importante:1 Sa o prinzi libera.....la cat de bine suge....e coada la gura ei.....si 2:Lore nu sta mai mult de ora 14....rar sta pana la 15.Am vazut-o ieri......deci.....airwolf......stai la panda....:) Cat despre celalalte colege.....cea bruneta o suge de 3...(parca ii e rusine sa puna gura pe poola.....).Cealalta mai uratzica....e de 7.....o cam deranjeaza dintzii...si cum nu are ce sa faca cu ei....te cam zgarie.....Ce sa zic....spor la slobozzzzzzz

Postat

Si cum arată lore? In caz ca sunt mai multe brunete pe acolo

Postat

@airwolfalex......prietene...tot nu am inteles pe cine am ofensat....daca pe tine.....imi pare rau.Daca e la vreo dom-soara.....stai linistit....ca nu se simt lezate de nimic.....atata timp cat sunt platite!

Postat

@andrey Lore e cea inalta(1.90....)slaba.are si niste poze pe undeva pe topicu asta.Cealalta bruneta e pe la 1.6 si cum scriam mai sus....nu o recomand nici Dusmanilor :)

Postat
  La 20.04.2017 la 7:48, shiva a spus:

inca nu inteleg de ce nu si ia locatie fata asta :)

cică când vede patul grăbește clientul. ..și mai bine prefera așa. ..
Postat

Nu isi ia locatie pentru ca se grabeste; lucreaza part-time, face vreo 80 de euroni si se intoarce acasa la sot si copil. Nu lucreaza pentru pantofi, zdrente si parfumuri.

Lucreaza doar pentru familie.

Postat

Avind in vedere ca este o afluenta mare in zona, rog toti "trecatorii" prin zona sa doneze foto cu sensul giratoriu, pentru promovarea sportului in Timisoara [ dar FARA personajele aferente ].

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...