Sari la conținut

Bruneta sens giratoriu giarmata?

ernest

Postări Recomandate

• Oras:Satu mare
Postat

buna lore,lasa-mi si mie nr tau de tel pe mail, ady20710@yahoo.com, as vrea sa te vizitez si nu as vrea sa bat drumul degeaba din satu mare si sa nu te gasesc in sens la giarmata.

Postat
  La 16.10.2015 la 17:15, pysytm24 a spus:

Bună sunt de luni pana sambata de la ora 11 pana la 14 .

Ciao Lore! Pot primi si eu numarul tau de telefon? Il astept pe mail-ul alexalextm@yahoo.com. Nu o sa regreti! Pusi

Postat

Lasa-mi nr tau lore pe mail, as vrea sa vin duminica dupamasa pe la tine ady20710@yahoo.com

• Oras:Timisoara
Postat

Sa ti traiasca pestisoru.lasa un nr de tel pe alinpopa2015@yahoo.com.sa nu vin degeaba pana acolo.am mai fost de cateva ori si nu erai.din pacate.te pup peste tot.wikend placut.

• Oras:timisoara
Postat

Lore chiar e buna sibface o treabaaa. Bmw-ul e al ei vine de la 11 pana pe la 16 am gasit-o pe acolo nu cred ca ea sa aibe pestisor. Cealalta sigur are r super tipa de gascha si prestatia e de 10. Pacat ca nate locatie. Si in tochita aia toz scurta si fara chilotei cum e d3 obicei te inebuneste. Spor la futut

Postat

Peste o ora trec pe acolo.sper sa am noroc.da cu vremea asta.nu stiu daca vine.daca o gasesc va spun cum a fost.

Postat

Nu este nici o tipa cu tatuaje pe sâni suntem 4 fete care lucram acolo.2 de dimineață 2 dupamasa .

Postat
  La 19.10.2015 la 9:00, pysytm24 a spus:

Nu

Imi scrii un nr de tel pe alexalextm@yahoo.com sau aici sa te pot contacta? Vin eu dupa tine si putem merge la un hotel sau la mine.

Postat

Nu lucrez la hotel sau acasă la client.iar cine mă cunoaște știe ca nu las numărul de telefon.

Postat
  La 19.10.2015 la 9:38, pysytm24 a spus:

Nu lucrez la hotel sau acasă la client.iar cine mă cunoaște știe ca nu las numărul de telefon.

Maine te gasesc ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...