estrogen Reputație: 1694 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 12, 2015 Voi fi energie după moarte, acum sunt doar un ferment care colcăie.Ma tem ca dupa moarte nu vei fi decat o mana de pamant. Si atat. Asa ca sugestia mea e ca daca ai ceva de facut, fa acum.
lica28 Reputație: 77 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:undeva in balcani Oras:undeva in balcani Postat Octombrie 12, 2015 Barbati gay daca nu se manifesta in public sunt ok.Transexualii , travestitii astia sunt mai deranjanti ca poate intorc capu fara sa stiu ca sunt masculi undercover.Femeile pot sa faca ce doresc unde doresc din partea mea.
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Voi fi energie după moarte, acum sunt doar un ferment care colcăie. UPSSS!Asta cu colcaitul a sunat cam aiurea! Gen o galeata cu viermi! Aveam pretentii de la tine!
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 12, 2015 Nu ar fi mai nimerit să-l trataţi cu ignore pe acest ...user ? Peste tot pe forumu ăsta 1
liberace Reputație: 92 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:California Oras:California Autor Postat Octombrie 12, 2015 Nu ar fi mai nimerit să-l trataţi cu ignore pe acest ...user ? Peste tot pe forumu ăsta E plăcerea lor, n-ai cum să-i înţărci?! Şi ţie ţi-e poftă, văd.
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 12, 2015 Mult v-ați mai dat la vorbă cu gayuțul. ))@the cat, ai avut dreptate, eu m-am înșelat in privința lui... 1
unscarred Reputație: 1454 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Octombrie 12, 2015 Da, trebuie ignorat. Daca il injuram se excita!
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Mult v-ați mai dat la vorbă cu gayuțul. ))@the cat, ai avut dreptate, eu m-am înșelat in privința lui... Ai dreptate da' a picat pa subiect! Unii e nevorbitzi, altzii are testosteron mult neconsumat, altzii pus si simplu e plictisiti! Da unde succesul de trolling1 Momentan! Ca ne plictisim si de asta repede!
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 12, 2015 Cosmin RVIP MemberVIP Member3190 postsJoined:28 January 2015Reputation:1233Locatie:bucurestiPosted Today, 19:58xrxx77, on 12 Oct 2015 - 16:48, said: Homosexualitatea este o deviatie a comportamentului sexual, generata de dezechilibre hormonale.Ai fost inzestrat cu o scula ce trebuie introdusa in aparatul reproductiv feminin cu mici deviatii pe tema ( gura si curul damei vizate)Cum naiba consideri tu ca esti normal cand esti gay? Cum te mai nasteai tu daca taicatu' erai gay? Scopul primordial al sexului este perpetuarea speciei.Daca toti ne-am fute-n cur, cum s-ar mai perpetua specia?Societatea contemporana a acceptat homosexualitatea pt a respecta drepturile omului. Dar de ce fugim de realitate? De ce ne mintim?Homosexualitatea este orice, numai normalitate nu. DA si NU! Societatea a acceptat hedonismul nu drepturile omului! Fiecare om e liber oricum sa faca ce il taie capul si ce ii place. Fiecare plateste intr-un fel sau altul pentru toate actiunile sale! Daca Dumnezeu le-a dat tuturor o sansa pentru a fi iertati, cine suntem noi sa judecam?Nu suntem decat niste mici carcotasi si comentatori.Pe de alta parte, societatea (oamenii) au stabilit niste norme. De unde si cum au aparut ele e alta discutie. Dar exista! Si cand marea majoritate e intr-un fel, are dreptul de a dicta. Ca asa e-n democratie. Si cand apar **spam editat**itati care vor sa impuna ca acceptabil "inacceptabilul" majoritatii, e naspa! Mai avem un pic si ne supunem **spam editat**itatilor, asa de prosti suntem! Sau se doreste sa fim! O democratie care abia acum isi arata limitele, si sunt destule!**spam editat**itatii nu ie este interzis nimic. Decat impunerea conceptiei **spam editat**itatii catre majoritate! Si asta e de respectat! Ca altfel suntem pe poola toti! Anarhie! Aceasta mi se pare cel mai complet și corect comentariu. Liberaxe, tu trebuie să înțelegi un lucru: ești pe un site în care aproape totalitatea membrilor altă orientare sexuală decaât tine. Pentru voi, există secțiunea dedicată. Dacă vezi că nu ești binevenit, de ce insiști? Știi cum faci tu? Ca și cum ai nimeri din întâmplare la o petrecere, sau neinvitat și vezi că nu ai niciun punct comun cu nimeni, că ceea-ce spui tu nu este primit bine. Ce faci? Continui ca nesimțitul, sau spui " bună seara" și pleci în lumea ta? Tu nu numai că faci propagandă pentru o anormalitate ( ți-au explicat alții de ce anormalitate), ci cu un tupeu ce frizează nesimțirea, încerci să ne convingi că ai dreptate. Presupunând că așa este cum spui tu, crezi că ne vei convinge? Lasă-ne pe noi așa cum suntem - retrograzi, proști, agresivi ... cum crezi tu că suntem și mută-te pe secțiunea voastră! Înțelege că ai intrat ca OB-ul și nu ești binevenit, dacă ai cât de cât demnitate. Nu mai încerca să ne convingi de "adevărul" tău, nu vei reuși și nu vei reuși decât să-ți iei muie virtuală, când tu ai prefera muia reală. Țeapă, ce să-ți zic ... 0QuoteMultiQuote
liberace Reputație: 92 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:California Oras:California Autor Postat Octombrie 13, 2015 Cosmin RVIP MemberVIP Member3190 postsJoined:28 January 2015Reputation:1233Locatie:bucurestiPosted Today, 19:58xrxx77, on 12 Oct 2015 - 16:48, said: DA si NU! Societatea a acceptat hedonismul nu drepturile omului! Fiecare om e liber oricum sa faca ce il taie capul si ce ii place. Fiecare plateste intr-un fel sau altul pentru toate actiunile sale! Daca Dumnezeu le-a dat tuturor o sansa pentru a fi iertati, cine suntem noi sa judecam?Nu suntem decat niste mici carcotasi si comentatori.Pe de alta parte, societatea (oamenii) au stabilit niste norme. De unde si cum au aparut ele e alta discutie. Dar exista! Si cand marea majoritate e intr-un fel, are dreptul de a dicta. Ca asa e-n democratie. Si cand apar **spam editat**itati care vor sa impuna ca acceptabil "inacceptabilul" majoritatii, e naspa! Mai avem un pic si ne supunem **spam editat**itatilor, asa de prosti suntem! Sau se doreste sa fim! O democratie care abia acum isi arata limitele, si sunt destule!**spam editat**itatii nu ie este interzis nimic. Decat impunerea conceptiei **spam editat**itatii catre majoritate! Si asta e de respectat! Ca altfel suntem pe poola toti! Anarhie! Aceasta mi se pare cel mai complet și corect comentariu. Liberaxe, tu trebuie să înțelegi un lucru: ești pe un site în care aproape totalitatea membrilor altă orientare sexuală decaât tine. Pentru voi, există secțiunea dedicată. Dacă vezi că nu ești binevenit, de ce insiști? Știi cum faci tu? Ca și cum ai nimeri din întâmplare la o petrecere, sau neinvitat și vezi că nu ai niciun punct comun cu nimeni, că ceea-ce spui tu nu este primit bine. Ce faci? Continui ca nesimțitul, sau spui " bună seara" și pleci în lumea ta? Tu nu numai că faci propagandă pentru o anormalitate ( ți-au explicat alții de ce anormalitate), ci cu un tupeu ce frizează nesimțirea, încerci să ne convingi că ai dreptate. Presupunând că așa este cum spui tu, crezi că ne vei convinge? Lasă-ne pe noi așa cum suntem - retrograzi, proști, agresivi ... cum crezi tu că suntem și mută-te pe secțiunea voastră! Înțelege că ai intrat ca OB-ul și nu ești binevenit, dacă ai cât de cât demnitate. Nu mai încerca să ne convingi de "adevărul" tău, nu vei reuși și nu vei reuși decât să-ți iei muie virtuală, când tu ai prefera muia reală. Țeapă, ce să-ți zic ... 0QuoteMultiQuote Tu încă nu te-ai convins că de mult pe site-ul acesta nu te mai bagă nimeni în seamă? De ce aş fi eu o excepţie?
liberace Reputație: 92 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:California Oras:California Autor Postat Octombrie 13, 2015 Ai dreptate da' a picat pa subiect! Unii e nevorbitzi, altzii are testosteron mult neconsumat, altzii pus si simplu e plictisiti! Da unde succesul de trolling1 Momentan! Ca ne plictisim si de asta repede!Măcar v-am scos din letargie, noroc de Gabi că vă mai pune câte o reţetă cu poze.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 13, 2015 Ia-ți ocelari, probabil că te-ai futut în cur până ți-au ieșit ochii, este?
liberace Reputație: 92 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:California Oras:California Autor Postat Octombrie 13, 2015 Ia-ți ocelari, probabil că te-ai futut în cur până ți-au ieșit ochii, este? Ah, mi-ai adus aminte de minunatele clipe în care mădularul tânăr şi fierbinte mi se prelingea printre fese intrând vigos în străfundul meu. Mă duc s-o mai iau o tură. Între timp tu poţi să faci o labă, ai grijă, pune-o babeţică să nu verşi lăpticul pe taste.
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 13, 2015 Vad ca @liberace s-a cam fasait! Sau partzait! Oricum devenise deja plictisitor!
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 13, 2015 S-a căcat împrăștiat, căcu moț de unde?
liberace Reputație: 92 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:California Oras:California Autor Postat Octombrie 14, 2015 S-a căcat împrăștiat, căcu moț de unde? Te aştept la o şedinţă de scato ca să înveţi cum arată un moţ.
unscarred Reputație: 1454 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Octombrie 14, 2015 Dă-mi adresa că-ți trimit eu prin Urgent curier unu cu mot si faci tu scato singur. Stiu ca ți-ar placea, este? 2
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 14, 2015 Dă-mi adresa că-ți trimit eu prin Urgent curier unu cu mot si faci tu scato singur. Stiu ca ți-ar placea, este?Zi și mie când trimiți, că am și io să-i dau! 2
liberace Reputație: 92 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:California Oras:California Autor Postat Octombrie 14, 2015 Dă-mi adresa că-ți trimit eu prin Urgent curier unu cu mot si faci tu scato singur. Stiu ca ți-ar placea, este?http://cache4.asset-cache.net/gc/99590881-the-sign-for-pula-golf-club-during-the-final-gettyimages.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=9QMziWNtBI6whP66vhs4oepwRnv078KQ1rZNMCWyHlX13NTQuW0%2BBhitIZvNxAI9uoT26kIE9asSKcvrEQE%2FJQ%3D%3D
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 14, 2015 Te aştept la o şedinţă de scato ca să înveţi cum arată un moţ. De mi-aș băga moțul de la căcat în gura la mata, spurcăciune! 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2015 Postat Octombrie 14, 2015 De mi-aș băga moțul de la căcat în gura la mata, spurcăciune! te-a silit , ce sa mai.......... 2
liberace Reputație: 92 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:California Oras:California Autor Postat Octombrie 14, 2015 De mi-aș băga moțul de la căcat în gura la mata, spurcăciune! Piconuleţule aş vrea să încerc cu tine o ejaculare printr-o proteză dentară cu tartru de la iahnie de fasole. Ce zici?
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Octombrie 14, 2015 Lol
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 14, 2015 Piconuleţule aş vrea să încerc cu tine o ejaculare printr-o proteză dentară cu tartru de la iahnie de fasole. Ce zici?Porți proteză?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 14, 2015 Mai e și știrb distrusul!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum