Sari la conținut

0764741463

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bruneta superba,reala,21 de ani,masaj de relaxare,prin diferite tehnici ale masajului,uleiuri aromatice si un ambient placut,pentru mai multe detalii despre serviciile mele,suna-ma.

post-88468-0-58651900-1444823344_thumb.jpg

post-88468-0-66520000-1444823353_thumb.jpg

post-88468-0-65524100-1444823361_thumb.jpg

Postat

hmmm....si cam cat de norocosi am putea fi noi pe pamantul asta sa ni se ofere ocazia ca pentru o suma rezonabila sa avem sansa de a fi dezmierdati de nebuniile alea de buze...perfect atasate la perfectiunea aia de fatza...cu perfectiunile alea de ochi???

eu cred ca nu suntem chiar atat de norocosi...totusi...mos craciun nu exista oricat de trista ar fi vestea asta pt unii :))

Postat

Felicitari Corinutza pentru descoperire :bow ,oricum nu imi faceam prea mari sperante ca pozele sunt reale :no2

Postat

ce drecu atata bravo bai mafiotilor...

ar trebui ca la fiecare 3-5 tzepe de care ne salveaza Corina, sa facem prezenta la ea, macar o data, sa mai facem cate o donatie de caritate, din fondurile salvate de la tzepare ;) (Corinutza dai o bere, data viitoare cand ne "lovim")

hai ca de data asta mi-am pus-o....si desi n-am duba...direct ma vor pune astia in carti ca's peste, actionar, manager, antreprenor....la Corina & Company S.A. =))))

hai v-am pupat...'ti-ai dreacu de simpatici =))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

aceeasi tipa cu anunul :

100 L
STUDENTA, 100 % reala, 21 de ani, masaj de relaxare, prin diferite tehnici ale masajului, uleiuri aromatice si un ambient placut, pentru mai multe detalii despre serviciile mele, suna-ma
0764.741.463

post-183011-0-34278100-1451428382_thumb.jpg

post-183011-0-48894100-1451428395_thumb.jpg

• Minus 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Eu zic ca la astea cu poze false care mai si susțin cu nesimțire ca sunt ele, merita mers pana la locație si tras un scuipat între ochi......daca întâmpinați probleme cu pescălăii pe sectorul 3, nu ezitați sa ma contactați.....ma ocup eu de ei.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu zic ca la astea cu poze false care mai si susțin cu nesimțire ca sunt ele, merita mers pana la locație si tras un scuipat între ochi......daca întâmpinați probleme cu pescălăii pe sectorul 3, nu ezitați sa ma contactați.....ma ocup eu de ei.

Eu am auzit de  alta  metoda de  pedepsire a  teparelor  nerusinate si  obraznice :rtfm 

Sunat, vorbit  frumos, stabilit  intilnire  la ora pe  care o vrei tu / ea, iar cu  5 ( cinci ) minute  inainte de intilnire  sunat  din nou, si  facut  cu ou si cu otet  tepara :

Nu mai  vin, am  citit  pe Internet  ca esti  o tepara, o mincionasa, o nerusinata ! Zdrang  telefonul !

Nu  am incercat  asta, dar  daca tepara de serviciu   ar avea parte de  astfel de  tratamente  zilnic  poate  s-ar  potoli ! :angry 

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat
Cuibul nu se lasa cu una cu doua, inseamna ca sunt destui ... pe lumea asta. Culmea ca telefonul din poze care este cel din titlu, nu este acelasi cu cel de pe site (0762532782)  

** 2 finalizari 150 **

Bucuresti, Sector 3

Valabil din 03.02.2017 11:42:01 

Repostat automat

1 / 4

** 2 finalizari 150 **

** 2 finalizari 150 ** - imagine 1   ** 2 finalizari 150 ** - imagine 2   ** 2 finalizari 150 ** - imagine 3   ** 2 finalizari 150 ** - imagine 4

DescriereOfer companie intima si sex total pe parcursul unei ore locatie discreta servicii de cea mai buna calitate fara graba esti un domn care apreciaza calitatea si sexul nebun atunci suna ma sa ne facem de cap locatie de lux

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

care i problema daca corina da informatii?

tie cand o sa inveti sa deschizi gura sa spui ceva destept in loc de prostii ca astea?

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

fa da ce plm te bagi tu peste tot? nu.ti mai ajunge pula, sau duci lipsa de clienti?

Ti-a deranjat acvariul este? Uff ce nesuferita Corina asta!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...