Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide

Rozico, fii atenta, i- oti zic dar tu faci ce vrei. De Diamond ai scăpat repede , nici nu s a simțit. De Day, scapi repede ca i un domn, ce pula lui, dar iti spun... Eu iti vreau binele sa știi, ca asa sunt eu băiat bun. Uite ce sfat iti dau eu. Sa ai grija cu Pisicuts ca este cel mai mare vagabond, scapi greu de el, se tine de tine ca scaiul de oaie. Atât iti spun, mai bine orientează te pe altul, de exemplu no_body, băiat bun, nu ripostează daca il cerți, poți sa fac ce vrei cu el nu ca Diamond, Day sau mai ales Pisicuts care este si cel mai periculos dintre toți. Plus ca, ai sa vei pe parcurs, lui Pisicuts ii plac banii, o sa înceapă sa se împrumute la tine de bani, la nceput cate puțin, dupa care mai mult, tot mai mult, pana nu mai ai nimic. Nu ești prima la care aplica tactica asta, asa ca grija mare. Mai ar fi cineva cu care poți sa încerci, prietenul Marean, băiat bun pâinea lui Dumnezeu, zici ca i fata la cum reacționează daca l cerți. Din ăștia iti trebuie tie, nu bagabonti ca Pisicuts.

PS. Azi ai băut ceva?

*

ce nebun esti Sharli de parca a imprumutat vreodata sau a incercat un barbat de la mine fara sa rad de el ca ultimu  bufon  :laugh2  :laugh2  cum se vede ca nu imi intelegi esenta fanu meu si ca sa fii domina financiara inseamna ca stii cum sa faci bani ca nu ii culegi de pe graduri. multumesc pt preocupari, eu chiar am un iubit oficial, desi ia sa vedem nobody pare ok nu-l cunosc,MAri e chiar cute ca barbat si nust ce ai mai spus. fan nebun  :laugh2  :laugh2  :blushing2  :boob

Link spre comentariu

adevăratii creatori sunt și razvratiti pentru ca luptă din greu cu inerția sistemului.conducătorii nu au nevoie de genii razvratite iar cei de jos sunt și tonti și invidiosi pe ideile geniilor-dacă n.ai mâncat salam cu soia nu vorbi. la fel w și în multinaționalele de azi

nu neaparat am fost intr-o multinationala super top, ajungeam pe la 10, 11 , 12 dica mai tarziu decat trei linii de managerii dupa teamlead, superviser si de acolo numaram, la 18 fara 15 ma adunam frumos cu ale mele daca nu ma tiram pe la 17. sigur nu prea avea nimeni tupeu meu, si sigur eram backup  pt mai toti faceam cel mai mult back up posibil si impecabil si atunci eram muuuuuult mai rapida ca acum, dar nu neaparat. daca alegi lesa, lesa cu zgarda primesti :)

Link spre comentariu
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo

Pai asta ziceam si eu :)

auch...tu esti Diana de care m-au intrebat p-acilea...ca daca-mi place de tine :)

ca si pana lu' roz ii place de tine.

auch...da ce bine te afli tu in poza ceea...

acu' imi place si de tine :)

da' doar la vedere :)

nu stiu in rest :)

bafta!

Link spre comentariu

auch...tu esti Diana de care m-au intrebat p-acilea...ca daca-mi place de tine :)

bafta!

da,da, ea este si pe langa corp, este foarte agreabila si draguta :) :) si da imi place de ea :)

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

bafta!

E super-ok, îți spui io! 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

nu neaparat am fost intr-o multinationala super top, ajungeam pe la 10, 11 , 12 dica mai tarziu decat trei linii de managerii dupa teamlead, superviser si de acolo numaram, la 18 fara 15 ma adunam frumos cu ale mele daca nu ma tiram pe la 17. sigur nu prea avea nimeni tupeu meu, si sigur eram backup pt mai toti faceam cel mai mult back up posibil si impecabil si atunci eram muuuuuult mai rapida ca acum, dar nu neaparat. daca alegi lesa, lesa cu zgarda primesti :)

Cum ii zice la film? Unde l găsesc si eu?

*

Link spre comentariu

Cum ii zice la film? Unde l găsesc si eu?

*

vai de pulicica ta, vezi ca eu sunt top fara sa vand nimic, cum aici asa si in alte medii.  si m-am dus de la scoala la cariera fix in chestii care nu se pupa , mult prea diverse de aia stiu ca nu o sa mor vreodata de foame si sa plang pe aici in lipsa de satifactie. ex employeru meu isi are sediu in pipera :))) ia gaseste tu asa

Link spre comentariu

Numa sula si sergentul se scoala ! Doamnele se trezesc !

nici macar ele se invioreaza. nu stie Sharly din astea  are apucaturi cam porcine , oricat ma chinui sa-l educ. In vreo luna gen l-am invatat sa nu mai injure , dar si acum scapa cu fah......

Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

Numa sula si sergentul se scoala ! Doamnele se trezesc !

Nici nu am pretentia ca i o doamna. Segent nu are cum, asa ca, prin eliminare, este o pula, deci se scoala.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...