skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 19, 2015 tu ce zodie esti Era un compliment daca-mi spuneai tu ce zodie sunt. Pai ce zodie ar putea fi un diafan visator cu intuitie de diamant si ratiune de carbune!?? Zodia e de apa, desigur.
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 19, 2015 eu sunt convinsa ca voi fi o baba sexy .gata,e decis ma voi face negresit cougar si ma voi da in barci cu baieti de 18-21 ani Voi pune numere la loterie si daca sunt si castigatoare te rezolv eu.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 Voi pune numere la loterie si daca sunt si castigatoare te rezolv eu. esti peste ca tati felin? 1
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2015 Postat Decembrie 19, 2015 esti peste ca tati felin?Lasa-i ca vor sa ma imbogateasca marele premiu e al meu - presimt chiar ca voi lua simultat premiile la 6/49, joker& noroc.. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 eu astazi am dat-o in nesimtire pura.... m-am jucat cu mine 5 partide in care am avut vreo7-9 orgasme,minim 7 clar.nu am stat sa numar,ma pregatesc sa ies asa ca laters ori pe maine in caz ca nu dau pe acasa pwp
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 19, 2015 eu astazi am dat-o in nesimtire pura.... m-am jucat cu mine 5 partide in care am avut vreo7-9 orgasme,minim 7 clar.nu am stat sa numar,ma pregatesc sa ies asa ca laters ori pe maine in caz ca nu dau pe acasa pwp saracuta de lola, s-a trudit ceva azi nu gluma. Ar fi cazul da sa o duci putin la aer sa se mai racoreasca. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2015 Postat Decembrie 19, 2015 eu astazi am dat-o in nesimtire pura.... m-am jucat cu mine 5 partide in care am avut vreo7-9 orgasme,minim 7 clar.nu am stat sa numar,ma pregatesc sa ies asa ca laters ori pe maine in caz ca nu dau pe acasa pwp Overdrive... totusi las-o mai moale putin, si maine e o zi ! 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 19, 2015 Overdrive... totusi las-o mai moale putin, si maine e o zi ! Roz maine face penitenta (doar suntem in postul Craciunului) 1
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2015 Postat Decembrie 19, 2015 Overdrive... totusi las-o mai moale putin, si maine e o zi ! Nu da orgasmul din mana pe orgasmul de pe gard 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2015 Postat Decembrie 19, 2015 Nu da orgasmul din mana pe orgasmul de pe gard Mhmm.. destul de true ! 1
zdranganel Reputație: 172 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Pyongyang Oras:Pyongyang Postat Decembrie 19, 2015 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 19, 2015 Overdrive... totusi las-o mai moale putin, si maine e o zi ! tot plangea mi-ieiiiii de ma durea capul.i-am dat sa zaca Roz maine face penitenta (doar suntem in postul Craciunului) pai si normal,maine e zi de ruga si pocainta Nu da orgasmul din mana pe orgasmul de pe gard exaaaaact
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2015 Postat Decembrie 19, 2015 pai si normal,maine e zi de ruga si pocainta exaaaaact Daca e asa..pot sa vin sa te ajut?Vechii evrei incepeau postul sfasaindu-si vesmintele si se chinuiau cu sac si cenusa..Nimeni nu e mai califi at ca mine in smuls vesmintele si fumat tigaril femeilor frumoase - cu modestie o spun ) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 20, 2015 Daca e asa..pot sa vin sa te ajut?Vechii evrei incepeau postul sfasaindu-si vesmintele si se chinuiau cu sac si cenusa..Nimeni nu e mai califi at ca mine in smuls vesmintele si fumat tigaril femeilor frumoase - cu modestie o spun )io nu-s evreica neata lume 1
Administrator pisicuts Reputație: 114752 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 20, 2015 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 20, 2015 http://img3.goodfon.su/wallpaper/big/2/16/kofe-pechene-shokolad-molochnyy.jpgneata pis, esti f matinal astazi 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 20, 2015 si ce blonda-s eu in neuron,crezand ca s-a trezit el cu alarma lui pa sistem, cand probabil acu' ajunge pe acas de pe 7 carari 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 20, 2015 jurnal no nine {de ieri , da' l-am scris astazi,va dau cu flit cand n-am chef de voi haha}mood sha la la la lasong Tudor Gheorghe Daca razi M-am trezit ieri la 5 si ceva. dus,cafea....m-am intins la cafea si mi-am dat seama ca voi intarzia 5 minute. Aberant,am sarit cu o smucitura brusca de am ametit de tot.... am tras blugi le mine,fara chilotel,m-am echipat ca la armata si in 2 minute eram pe afar'. Primul gand vai ce frig e,o sa imi inghete pizda.si am ales taman acesti blugi cu talia obscen de joasa. Merg la metrou. la galop,ca tre' sa recuperez intarzierea.Ce dor mi-e sa merg cu metrou,se intampla atat de rar. Fete lungi si obosite, normal e 6 am. Nou gand Doamne ce se uratesc romanii,unde-s vremurile cand ieseai din casa si zambeai natural ca tot vedeai straini atractivi? In fata mea unul cu ochi mari,cam bulbucati de fel,in stil broasca. Si incredibil de rosii!! Nou gand aoleo asta are conjunctivita,NU atinge nimic!!! {ma apucase ipohondria}. Dar,imi zic, poate e totusi numai un drogat. Nici nu am terminat bine gandul ca mi-am dat seama cat de perfid suna si mi-am zis ce rea si tzoapa esti,sa-ti fie rusine. Astept in frig,imi ingheata de tot pasarica...bine ca io nu intarzi niciodata ca sa faca altii asta Rezolv treaba,ma intorc acas,blugii tot aluneca,eu tot fac rugaciuni in minte sa nu le arat tuturor pizda. Ajung acas Pisicuts era la interfon {e un pisoi oarecare aciutat la scara mea de vreo luna,pe care o hranesc si cand o chem vine ca un caine}. Zic, de data asta nu doar in minte, Pisicutz vine ma-ta imediat.Am coborat cu piept de pui,pe care l-am maruntit minutios ca blegul primele bucatele nici nu le mesteca. Il las sa molfaie linistit si incep munca. Ma suna mama sa ma intrebe daca am rezolvat si ii spun ca da si l-am hranit si pe Pisicuts. ma intreaba ea ce si cum,pt ca e mare iubitoare d2 matze,hraneste efectiv orice pisica de pe strada.Ii raspund ca ii pestrita tare si caraghioasa dreatura,ca e ceva roscat,dar are si picatele albe si negre ca si cum e indecis ce culoare sa fie .mama imi zice ca atunci e fetita ca numai femelele au 3 culori la blana.sincer nu mi-a trecut prin cap sa ma uit ce sex are,eu l-am declarat pisoi. "Asa ca sa-i zici Pisicutza de acum",zice mama. Neah tot Pisicutz ii spun,cand hranesti ceva il numesti cum iti vine , chiar si avion american. "Cateodata spui lucruri ciudate si fara noima fetito". "au sens mama,dar nu am eu chef sa explic'. 'bine,vb cu tactu,paaaa' 2
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 20, 2015 Unde ai făcut armata?Bună dimi! 3 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 20, 2015 Unde ai făcut armata?Bună dimi!in munti Piconash, Pisicuts hai cu likeuri nu ma lasa saraca 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 20, 2015 În armată, dacă te îmbrăcai în 2 minute, băgai flotări la greu! 5 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2015 Postat Decembrie 20, 2015 Neata ! Am niste prieteni care au facut armata la Marina. Cica Submarinul "Delfinul" este printre cele mai moderne nave de lupta Romanesti si printre cele mai moderne din Marea Neagra (poate rivaliza cu submarinele rusesti). I quite... doubt it ! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 20, 2015 În armată, dacă te îmbrăcai în 2 minute, băgai flotări la greu! daca cumva careva il scuipam ca ultima golanca :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=NgrpdBnx0PA 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 20, 2015 Buna dimineata ! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 20, 2015 Buna dimineata ! ce faci? TOT sa-mi zici
Postări Recomandate