Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat
  La 29.12.2015 la 21:11, killbill13 a spus:

Pare cuiva cunoscut sloganul asta ?  :rolleyes: http://www.adcadou.ro/files/product/original/m-lupt-cu-demonii-303.jpg

n-as stii de astea billy,eu ii invat direct sa socializeze

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat
  La 29.12.2015 la 21:17, rozkendra a spus:

n-as stii de astea billy,eu ii invat direct sa socializeze

Eu n-am nominalizat pe nimeni ! :giggle:

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
  La 29.12.2015 la 21:03, rozkendra a spus:

d'ale baietiilor.in drumul meu spre metrou acu cativa ani cand luam metrou des spre minunata pipera era in drum un santier etern lungit ca se faceau cateva blocuri rezidentiale. si zilnic toleram in fuga mea pe tocuri sa iti bag,sa-ti scot,sasaieli fluieraturi. si nu am ripostat pt ca graba si pt ca maraieli la ore precare. pana dupa 2 luni am zis 'fututi gura ma-tii,poate vrei sa te blestem sa-ti rupi gatu pe schele.poate apuc ceva piatra si la tinta mea iti crap capu ca la popice.vrei sa imi dai pula zici, cobora imediat si scoate-o acum si aici papagal tare in gura,ca pula n'ai'.dupa au fost mereu respectuosi

Pe vremea lui Ceașcă, la Costinești ...

Ora prânzului, mergeam cu gașca la vilele A, de lângă Forum, unde eram cazați în anul ăla pentru a ne spăla și mere la masă. Prin dreptul ceasului, 2 gagici trăznet, cu bikinei cu ața-n cur ( cam atunci apăruse moda și la noi), pe papuci cu toc,  mergeau în fața noastră în aceeași direcție lingând câte o înghețată la cornet. Doi melteni dracu' știe cum nimeriți pe acolo, urâți, cu mecle cioplite cu tesla parcă,  le abordează cu "eleganță", insinuant: " Wey, vă plași să linjeți înghețata, aaa...? "  La care una din ele, fără să întoarcă, peste umăr: " Nu wey, nouă ne place să sugem pula, dacă vreți să știți!:laugh2  Evident că ăia au rămas cu gura căscată și se uitau la ele ca broasca la inundații. Cei care am asistat ... aplauze furtunoase. 

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

Am pastrat aceasta piesa, draga Rozkendra pentru final de an si jurnal 2015. Cred ca-ti plac buzele acestea. ;) Eu zic ca se asorteaza destul de bine cu viata ta. Ritmul acesta pare aproape perfect dar inca departe de Armonia Sferelor. Te-as lua la un dans dar nu stiu cum se danseaza acest joc de nuante si culori. Poate intr-o buna zi voi sti.

Ufff... :)

• Like 2
Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

La multi ani!

As mai sta cu voi dar ma duc sa vânez u apus de Soare..

• Like 1
Postat

La mulți ani căprunilor!

La mulți ani Roz, tată! 

• Like 3
  • Minus 2
Postat
  La 01.01.2016 la 14:35, lopix a spus:

La Multi Ani !

La 01.01.2016 la 14:40, picon a spus:

La mulți ani căprunilor!

La mulți ani Roz, tată! 

Lma sa traim voiosi :*

• Like 1
Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

:) lesina si jurnalul asta..

Mood: horny@work 

Status: pi fund..

Music: SnowthaProduct - Good nights & bad mornings

• Like 1

Postat
  La 04.01.2016 la 13:31, mascul78 a spus:

:) lesina si jurnalul asta..

Mood: horny@work 

Status: pi fund..

Music: SnowthaProduct - Good nights & bad mornings

e doar inghetat ca sa patinam :icecream

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...