Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

si mai ce?

Oral... anal... tit...  :laugh2

Postat

Na, fey văcuțo, ți-am dat!

Peseu... fă-mi și mie.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:worldwide
Postat

Na, fey văcuțo, ți-am dat!

Peseu... fă-mi și mie.  :laugh2

o voi ruga sa imi arate putin ca nu am mai tricotat de cand eram mai mica :D

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

moi-a facut mama botosei, ii pun aici sa crapati de ciuda  :laugh2

Not bad...

Da' lasa tu botoseii. Ce vreau io sa vad mai in detaliu, e mâţa de la avatar!! (daca poza e a ta)

Postat

acu iti arat si pun si cu cealalta care e noua, au luat-o ai mei dupa ce a lovit-o masina si e operata saracuta acu in cdecembrie

sunt faine ambele

post-169611-0-24454300-1453458441_thumb.jpg

post-169611-0-51224100-1453458618_thumb.png

post-169611-0-16312800-1453458641_thumb.png

post-169611-0-03902900-1453458651_thumb.png

• Like 6
Postat

loooool

am reusit sa le prind impreuna, desi siameza e superfitoasa si la poze fuge ca un dracshor de agiazma :))

post-169611-0-58055200-1453461992_thumb.jpg

post-169611-0-77257400-1453462009_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Sanatate la cea lovita de masina, sa se faca bine. Cacarea Troiei, ce fatza poate sa aiba siameza...  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sanatate la cea lovita de masina, sa se faca bine. Cacarea Troiei, ce fatza poate sa aiba siameza...  :laugh2  :laugh2

Cea cu botic negru e siameza ? Ma pricep la rasele de pisici la fel cum ma pricep sa construiesc un OZN :blushing2 :blushing2 :blushing2 :slap2 :slap2

Postat

Cea cu botic negru e siameza ? Ma pricep la rasele de pisici la fel cum ma pricep sa construiesc un OZN :blushing2 :blushing2 :blushing2 :slap2 :slap2

Da, aia e. Nici eu nu sunt mare connoisseur in domeniu, doar cateva rase mai uzuale recunosc si eu.

Ambele astea ale lu' Roz is simpatice, da' siameza e mortala, ma cac pe mine de ras de fiecare data cand o vad :)

• Like 1
Vizitator
Postat

Da, aia e. Nici eu nu sunt mare connoisseur in domeniu, doar cateva rase mai uzuale recunosc si eu.

Ambele astea ale lu' Roz is simpatice, da' siameza e mortala, ma cac pe mine de ras de fiecare data cand o vad :)

Da, sunt foarte jucause, din ce am auzit ! Si sunt si foarte blande (bineinteles, daca nu iti dai silinta sa le scoti din sarite, atunci nici ele nu te exaspereaza). Sunt alte rase care nu sunt chiar atat de "friendly domestic"...

Postat

E MAXIM DE FIGURANTA. scz caps daca te duci la ea e respingatoare. daca o ignori vine ea, cand are chef. incearca mereu sa deschida dulapul sa se ascunda intre haine si mai nou are fetish cu laptopul meu il traverseaza sau chiar se parcheaza peste butoane.....cea lovita e destul de indravenita se joaca cu soricelul ei de plus pana adorame pe el, papa, toarce si e f iubitoare si , desi ma cunoaste doar de ieri, deja a decis sa doarma cu mine. catelusa o cam ignora in schimb are si aia o pb maxima cu gelozia

Da, sunt foarte jucause, din ce am auzit ! Si sunt si foarte blande (bineinteles, daca nu iti dai silinta sa le scoti din sarite, atunci nici ele nu te exaspereaza). Sunt alte rase care nu sunt chiar atat de "friendly domestic"...

alea-s birmaneze Lup, siamezele sunt cam sclifosite. asta s-a mai temperat cu varsta , dar toti musafirii ii zgaria si ii musca ca un caine daca voiau sa o tina in brate. acu sta putin si se zbate sa fuga. daca o lasi in pace vine ea si se pune langa/pe tine

• Like 2
Vizitator
Postat

E MAXIM DE FIGURANTA. scz caps daca te duci la ea e respingatoare. daca o ignori vine ea, cand are chef. incearca mereu sa deschida dulapul sa se ascunda intre haine si mai nou are fetish cu laptopul meu il traverseaza sau chiar se parcheaza peste butoane.....cea lovita e destul de indravenita se joaca cu soricelul ei de plus pana adorame pe el, papa, toarce si e f iubitoare si , desi ma cunoaste doar de ieri, deja a decis sa doarma cu mine. catelusa o cam ignora in schimb are si aia o pb maxima cu gelozia

alea-s birmaneze Lup, siamezele sunt cam sclifosite. asta s-a mai temperat cu varsta , dar toti musafirii ii zgaria si ii musca ca un caine daca voiau sa o tina in brate. acu sta putin si se zbate sa fuga. daca o lasi in pace vine ea si se pune langa/pe tine

Insanatosire grabnica celei accidentate si multa sanatate ambelor ! :)

• Like 1
Postat

Insanatosire grabnica celei accidentate si multa sanatate ambelor ! :)

multaam frumos amandurora

e ok acum, dar a avut multe chestii rupte si a ramas cu un handicap definitiv de schiopatare, de aia au si luat-o a mei de pe strada. ca sa o opereze si acum musai sa o pastreze ca nu se mai poate apara pe strada. dar e vgoioasa, fericita si frumusica si cu acest defect. e mult mai vivace ca cealalta :)

• Like 1
Postat

M-am uitat și eu la poze. Mișto sutien!  :laugh2

Să-ți trăiască animăluțele!

• Like 3
  • Minus 3
Postat

multumesc

taman la sutien te uiti, da' cum? :)))

• Like 1
  • Oras:danpulea
Postat

Mai bine construieste unul ;)

Postat

Sunt frumoase pisicile, nimic de zis, da' parca tot mai "mijto" e sutienul! :)

• Like 2

Postat

moi-a facut mama botosei, ii pun aici sa crapati de ciuda  :laugh2

doua "pa" fata, doua "pa" dos! clasic si banal :laugh2

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...