Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Sunt frumoase pisicile, nimic de zis, da' parca tot mai "mijto" e sutienul! :)

nu-i sutien. daca picon zicea de ala cu flori broderie negre e bustiera pana la mijloc

• Like 1
  • Oras:danpulea
Postat

nu-i sutien. daca picon zicea de ala cu flori broderie negre e bustiera pana la mijloc

bustiera aia nu e buna, are mijlocul prea jos  :slap2 

• Oras:-
Postat

acu iti arat si pun si cu cealalta care e noua, au luat-o ai mei dupa ce a lovit-o masina si e operata saracuta acu in cdecembrie

sunt faine ambele

destul de slim :)

• Like 1
Postat

moi-a facut mama botosei, ii pun aici sa crapati de ciuda  :laugh2

Kendra, ce ai tu cu "pizma" noastra!? P'aciisa, noi o crapam pi dansa, ca asa e-n t(p)enis. ;)

Postat

Kendra, ce ai tu cu "pizma" noastra!? P'aciisa, noi o crapam pi dansa, ca asa e-n t(p)enis. ;)

n-am nimic, nust ce zici

• Like 1
Postat

pana aici!!!!

fiica lu vara-mea tocmai imi povestea cum e gagicul ei. si are 9 ani:)) gata tre sa ies la un date ceva si copchii imi bat obrazu chiarca am devenit salbatica de tot  :)))))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tu lasă prostiile și spune dacă ai violat felinu'!  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Tu lasă prostiile și spune dacă ai violat felinu'!  :laugh2

nu cred ca-l mai vreau ca face numai tampenii si ma indispune. si el nu ma doreste. cred ca mai bine  sa ii  pastrez un profund respect, sentimente nobile si caste, dorinte de bunastare sincere si altele asemenea

Postat

Undeva in Moldova, unul se duce la preot. "Parinte, am pacatuit" Preotul" "Da' ce ai facut, fiule?" Tipul: "Am futut pisica". Preotul: "Nenorocitule! Nu ti-i rusini!? Un biata fiinta! Treci si fa 100 di matanii, spuni di 100 di ori Tatal Nostru si roaga-ti sa ti ierti!"

Dupa o saptamana se intalnesc astia doi din nou, pe ulita satului. El spasit; parintele zgariat tot, din cap pana in picioare.

Parintele il apostrofeaza: "Piei din ochii mei, dihanie! Pacatosuli!. Iaca, m-am luat dupa tini si ia ce am patit!" "Dar ce-ai facut parinte?" intreaba tipul. Preoul zice: "Iaca m-am dus acas, am prins pisica si i-am tras-o. Si uite ce m-a zgariet, blestematule!" La care tipul ii zice: "Apai, parinte, eu nu am zis ca am futut matza. Am futut pi Sica, pi cumnata-mea!" ;)

• Like 2
Postat

Undeva in Moldova, unul se duce la preot. "Parinte, am pacatuit" Preotul" "Da' ce ai facut, fiule?" Tipul: "Am futut pisica". Preotul: "Nenorocitule! Nu ti-i rusini!? Un biata fiinta! Treci si fa 100 di matanii, spuni di 100 di ori Tatal Nostru si roaga-ti sa ti ierti!"

Dupa o saptamana se intalnesc astia doi din nou, pe ulita satului. El spasit; parintele zgariat tot, din cap pana in picioare.

Parintele il apostrofeaza: "Piei din ochii mei, dihanie! Pacatosuli!. Iaca, m-am luat dupa tini si ia ce am patit!" "Dar ce-ai facut parinte?" intreaba tipul. Preoul zice: "Iaca m-am dus acas, am prins pisica si i-am tras-o. Si uite ce m-a zgariet, blestematule!" La care tipul ii zice: "Apai, parinte, eu nu am zis ca am futut matza. Am futut pi Sica, pi cumnata-mea!" ;)

:laugh2

Postat

Unui șoricel îi plăcea să iasă din ascunzătoare, dar se temea teribil de pisică. Ascultă cu atenție și percepe un zgomot ușor de labe pe parchetul din camera. Apoi aude lătrături.
– Uf, e doar câinele. Drumul e liber…
Iese, dar chiar în clipa aceea pisica îl prinde între gheare și îi spune:
– Vezi ce bine este să știi limbi străine?

• Like 1
Postat

Un pisoi și o vacă stau de vorba:
Vaca: Așa mic și ai mustăți!
Pisoiu: Așa mare și fără sutien!

• Like 1
Postat

asta-i asa cu directie si dedicatie  :laugh2

Merge acasă motanul împreună cu iubita după o noapte plină de evenimente. Motanul nu se poate stăpâni și miaună:
– Oh, iubițica mea, aș muri pentru tine!
Pisicuța îi aruncă o privire și îl întreabă:
– Bine, dar de câte ori?!

• Like 2
Postat

:laugh2 :heart:  :innocent

- Ce are motanul tău, dragă? Toată după-masa a alergat de pe un acoperis pe altul. Doar n-a înnebunit?!
– Nu, draga mea, cum sa înnebunească?! Azi dimineață l-am castrat, iar acum umblă să-și contramandeze întâlnirile!

• Like 1
Postat

Nu ti-a priit azi schiatul. :)

ba da, a fost cam geros. dar astazi nu m-am jucat cu lola. si nici ieri daca stau sa ma gandesc. in fine o sa mai merg sapt viitoare o zi

Postat

ba da, a fost cam geros. dar astazi nu m-am jucat cu lola. si nici ieri daca stau sa ma gandesc. in fine o sa mai merg sapt viitoare o zi

hihi :laugh2

Postat

esti cu capu, eu vb normal si tu razi mai tare ca la bancuri  :crazylove

Pai cum sa nu rad cand tu vorbesti cu atata dezinvoltura de lola aia mica si neispravita!

• Like 2
Postat

Pai cum sa nu rad cand tu vorbesti cu atata dezinvoltura de lola aia mica si neispravita!

da' ce esti mironosita? :))) vorbesc da

Postat

nu cred ca-l mai vreau ca face numai tampenii si ma indispune. si el nu ma doreste. cred ca mai bine  sa ii  pastrez un profund respect, sentimente nobile si caste, dorinte de bunastare sincere si altele asemenea

Păi io ziceam? E fițos și nu te vrea. Deci, violează-l!  :laugh2

peseu... cine-i lola? 

• Like 3
  • Minus 3
Postat

da' ce esti mironosita? :))) vorbesc da

sunt mironosit; :) mie-mi face placere cum sa nu, cand se vorbeste despre lole, si cu atat mai mult cand incerc lolele

Postat

Păi io ziceam? E fițos și nu te vrea. Deci, violează-l!  :laugh2

peseu... cine-i lola? 

sa il futa coryna ca se potrivesc mai bine

sunt mironosit; :) mie-mi face placere cum sa nu, cand se vorbeste despre lole, si cu atat mai mult cand incerc lolele

cu ce, cu degetu'  :laugh2

Postat
cu ce, cu degetu'  :laugh2

fey roz, pai tu cu ce incerci lol-ii (lola -fem, lol-ii masculin, o lola, doua lole.. daca conjugarea e potrivita))) :laugh2 as putea sa te intreb la randul meu, cu ce, cu limbuta' :slap2 :laugh2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...