Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

fey roz, pai tu cu ce incerci lol-ii (lola -fem, lol-ii masculin, o lola, doua lole.. daca conjugarea e potrivita))) :laugh2 as putea sa te intreb la randul meu, cu ce, cu limbuta' :slap2 :laugh2

ai stricat momentul cu derivarea ta si eu ma gandeam sa flirtez cu tine :)))

ps verbele se conjuga, substantivele se declina. esti ceva ruda cu pisicuts cumva?

• Like 2
  • Oras:-
Postat

ps verbele se conjuga, substantivele se declina. esti ceva ruda cu pisicuts cumva?

mintea mea masculina vede miscare in lole (doar miscare); nu e ceva static ci doar in continua miscare de dute-vino..

Postat

mintea mea masculina vede miscare in lole (doar miscare); nu e ceva static ci doar in continua miscare de dute-vino..

clar esti in calduri. vezi sa nu care cumva sa-ti rupi gatu' pe acoperisurile alea ori sa te ia ameteala de la atata motion

• Oras:danpulea
Postat

"ie" multe parti de vorbire :)

Postat

aoleu :maninlove

E greu de vorbit cu gura plina si nici nu e politicos; noi am invatat la scoala sa vorbim "pa" rand. :blushing2

Postat

E greu de vorbit cu gura plina si nici nu e politicos; noi am invatat la scoala sa vorbim "pa" rand. :blushing2

si tu molfai au ba?

Postat

ca tot te-ai referit la molfait. molfait sau "molfait"!? :)

te.am lasat pe tine sa zici ce

Postat

pai nu vreau sa flirtez cu tine, ti-am spus-o doar; vreau doar sa te fut draga roz. :) fara incercari de impresionare.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

pai nu vreau sa flirtez cu tine, ti-am spus-o doar; vreau doar sa te fut draga roz. :) fara incercari de impresionare.

eu pe tine nu si ti-am mai explicat ca nu am chef sa aud din astea. mi s-a acrit de replici din astea cde neathertal care merg prea bine la testate sau top, eu NU ma fut. fac dragoste cu parteneru fata de care am sentimente si il aleg si cand ma satur ne futem animalic. daca nu te poti abtine sa ma plictisesti cu dorintele tale cand vezi ca nu imi fac placere tu si orisicare sunteti liberi si incurajati sa nu mai postati in subforumul meu :)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Un motan către fiul său: 

- Băiete, acum ai crescut, așa că e timpul să te învăț să fuți!

Pleacă ei pe acoperișuri, începe o ploaie zdravănă ... umblă ei pe acoperișuri ... Nimic de futut, toate mâțele erau ascunse, la adăpost. După vreo oră, ăla micu' ud  fleașcă de ploaie: 

- Tată, mai futem puțin și mergem și noi acasă?

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Ceva celulită?  :hmmm

nada, as recunoaste. cu asta chiar nu am avut minim de pb. stateam scofalcita si batea lumina ciudata

era sa uit

post-169611-0-08835900-1453623038_thumb.jpg

• Like 3

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

nada, as recunoaste. cu asta chiar nu am avut minim de pb. stateam scofalcita si batea lumina ciudata

era sa uit

Faci flotari?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...